Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Асинка, аз имам малко в спринцовка, ще я донеса!  Hug
И аз предпочитам Орхидеята , общи вкусове имаме с младежа.  Mr. Green

# 226
Аси, уредена си. Wink Hug
Смарти, дано се видим. Hug

Али, на мен не ми прилича на Бомбата. Знаеш нея я обичам и ми е секси, а другия ми е просто мазно сладък. Hug

# 227
ga_aMa_He, мерси  Hug
Денси  Hug и на теб мерси  Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 15:34 от Алиена

# 228
Тенк ю пийпъл!!!! Hug че не е лесно да реша да се разделя с едно друго безценно съкровище заради нея без дори да съм я душила Shocked
хахах Courage -  за теб знам - помня, че колкото на мен не ми хареса Коромандел, толкова на теб Беж не ти се усещаше Wink

# 229
  • в голямото село
Честит Рожден Ден  на малката фея
newsm59

Атти да е жива и здрава и много да ви радва  bouquet

А този Москино Котюр, никъде го няма за тест из софииските парфюмерии Close Вярно ли ,че и той е спрян от производство парфюм Crossing Arms

П.П. И как ви завиждам за срещата пък, винаги се събирате, когато съм на работа Mr. Green

# 230
  • София
Аси, от известно време минавам покрай вас транзит почти всеки ден и си припомням за хубавото събиране... дано да успеем да се съберем повечко хора утре  Peace

Благодаря на всички за пожеланията  Hug

Вивинка, естествено, че е спрян Кутюра  Twisted Evil понеже е стойностен парфюм  #2gunfire

# 231
  • София
Да , така беше.. Blush
Аси,извинявам се отново , за цветния изказ по повод на Коромондел и реакцията му с твоята кожа!  Praynig Hug

Денси, ако носиш бутилка, по добре да не нося, "виала", от шишето ще стане по-добър тест.  Grinning

# 232
О не бутилката е много тежка. Проба ще донеса.

# 233
  • в голямото село

Вивинка, естествено, че е спрян Кутюра  Twisted Evil понеже е стойностен парфюм  #2gunfire
Значи трябва да го имам преди да е изчезнал съвсем май newsm78, а аз обикалям първо да го подуша Crossing Arms   Шматка....

# 234
  • София
Не смея вече да наливам масло в огъня, защото миналата година така се пенявих точно за него колко е хубав и прекрасен, и най-най-... и момичето си го купи и после сигурно ме е "благославяла" наум  Embarassed , защото изобщо не й понесе  ooooh! и на секундата го засили към размените  Blush Не знам дали го има някъде да се души по магазините все още  Thinking или поне на много малко места вече.

# 235
Да , така беше.. Blush
Аси,извинявам се отново , за цветния изказ по повод на Коромондел и реакцията му с твоята кожа!  Praynig Hug

ама моля ти се - какво толкова, всеки има миризми и комбинации, с които не се понася Laughing
аз също не бих го описала по-ласкаво на себе си  Sick мухал, мазе, мъх и гадост Sunglasses

# 236
  • в голямото село
Оооо, Атти, не наливаш масло в огъня  Wink Аз и без това отдавна съм го замислила, но все нещо го измества.
Мога ли да се доверя на някой бг. сайт?

# 237
  • София
Можеш абсолютно, стига да не е от онези "всичко по 25 лв и третия е подарък"  Mr. Green
Тестерът е на чудесна цена, ако не те плашат буркани, пристига без капачка, но с червената "вратовръзка". Малки разфасовки май вече много рядко се срещат.

# 238
  • в голямото село
Мерси Hug И да буркан ще да е, щом вече е спрян

И не мога да не споделя нещо с вас - прибирам се снощи от работа и в хола ми мирише на Джио на Армани. А аз го нямам, не го понасям, мирише ми на мръсни чорапи на моменти. Питам мъж ми кой е идвал, а той "ми никой".
Обаче аз вървя и душа и миризмата се засилва на дивана Shocked И аз вече аха да го  #2gunfire и гледам той сипал в ароматизираните ми  ванилови сухи цветя ароматизатор за пепелник с ухание на жасмин.  И ви казвам получило се е Джио.  Горкия така се беше препотил...... hahaha Joy

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 16:18 от vivinka

# 239
  • София
Похвал ,похвал   kyllmg

vivi, ха ха, горкия.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт