Парфюмни размисли и страсти - 85

• 36 475
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Благодаря ви   bouquet
Перлите и на мен отдавна са ми интересни, от проба ми харесват много, трябва да потърся отливка и да ги понося. Не ми се струват подходящи за студено време, греша ли, Вени?

Атти, и аз мислех така, но точно сега се оказват супер трайни, развиващи се и богати тези перли. Поне върху мен. Явно са скрита лимонка.
мдам, и се появява една сладост, която в жегите не усещах /в събота бях с него, от пробичка и също получих комплимент  Blush

# 286
# 287
  • в голямото село
Оооо и има виолетки в новия на баба Виви, значи ще се придобива.. Wink

# 288
Кратко резюменце. Беше много приятно, запознах се с нови парфюмни феи.
От всичко тествано, впечатление ми направи Беж-а (добре, че бързо зачезна от мен, иначе щях да го сънувам), и Вивара...Ма много силна и трайна тая Вивара бееееееее Shocked Laughing Heart Eyes

Рапорт даден bowuu

# 289
Какви са ви впечатленията от Miss Dior Cherie 2007 EDT и Miss Dior Cherie 2010 EDT ? Simple Smile Много ми хареса единия, но не съм сигурна кой от двата, и мисля, че сега за есента и зимата не става много много Sad

# 290
и красиви бяхме, и срещата беше чудна  Wink

моите специални благодарности на Денси, а тези на щерката - за Атти и Кураж   bouquet

# 291
  • в голямото село
Офф, блазе ви за срещичката, кога и аз ще се запозная с вас? Rolling Eyes

Smartie, коя Вивара те впечатли, зелената ли?

Чакаме и други отзиви, а и снимки също Hug

# 292
Точно зелената. Обаче е много странен парфюм, ще трябва да го тествам по-обстойно. Rolling Eyes
За около час претърпя доста трансформации, като една от междинните наподобяваше пот Confused

# 293
ххехе - готини парфюмни мадами бяха всички Hug
Най-важно за мен, че май не се влюбих достатъчно в Organza Indecence, колкото си мислех Crossing Arms
Страшно харесах нещо, което пръснах и така и не успях след време да се сетя кое беше Joy
...то човек разноглед да стане Flutter

# 294
Запознах се с нови красиви, харизматични дами и господин. Grinning Другия господин го познавах отпреди. Heart Eyes Изкарах си чудно!  Heart Eyes Hug  bouquet
Запознах се и с нови миризми.
Обичам срещите, винаги са супер зареждащи.
Балгодаря на когото трябва и на всички за приятно изкараните мигове. Дано скоро има нова среща. Hug

Сиси, спомняш ли си дали Аси пръска на ръка от твоя Good Life?
Разказвайте подробно какво ви взе акъла.
Имаше едно чудно красиво шише на jully m, но не запомних името на парфюма. Heart Eyes
Мисля да кандидатираме Ноар за най-пристрастената към Уоманити парфюмна фея. Crazy
Чантата на Уоманити е върха. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 18:54 от densi

# 295
Оооо, да, след Ноар се стелеше гъста пелена от Уоманити... Crazy Разкошен парфюм е.
Младия господин, и още по-мъничкия се оказаха ценители, мда Heart Eyes

# 296
  • София
А къде са снимките от това събитие !?  Crossing Arms

# 297
densi - благодаря за загрижеността, но не беше нещо на sisi Confused Мисля, че беше или твое или на Courage - знам, че питах дали може да пръсна и пръснах точно на свивката на лакътя, че на китката вече имах нещо Laughing
уффф, старост, нерадост  ooooh! ooooh! ooooh!
ейййй - знаеш ли ,че май беше Кристобал newsm78 newsm78

# 298
Вярно Кристобал е. Не е Трабъл, не е и Непристойната тя беше на китката. Кристобал е сигурна съм, точно там него пръсна. Hug На лаковата ще ти го донеса пак да го пробваш.
Аси, а Хилъри Дъф пръска ли?

# 299
о, тц - не исках сладкишчета Wink нали Хилари Дъф е такъв newsm78
на лаковата не знам дали ще дойда - уикендите ми е по-трудно
Не мога да повярвам как от шишето ме привлече Delices PP, a после като го пръснах абсолютно не ми хареса - ни черешки, ни друго - само вкиснати джибри и сега вечерта малко пушек за разкош Sick

Общи условия

Активация на акаунт