Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
За запис ми трябват. Жената в пощата ми е позната и оставих нещата при нея, само трябва да и звънна за името. Ще чакам някой да се включи.

няма страшно - разбрахме се  Hug - за пратки няма проблем с имената, само за запис

Леле днес една приятелка ме хвърли в оркестъра с най-любимия си парфюм от 90-те години, който бил на Кашарел - Нарцис. Аз понеже не бях чувала за Нарцис на Лагерфелд и се скъсах да тръся и да я убеждавам, че при Кашарел такова животно нЕма. Добре, че порових и извадих снимка на "другия" Нарцис Клое, за който гледам е писала днес Невена и мацката скачаща от кеф вика " Той е" "той е" newsm44 newsm44
та сега ще се поръчва от ягодка, защото за жалост го има и в CheapSmells, но.......като сме в БГ, няма начин Confused

За Шанел хич и не ща да пиша - ни Алюр, ни Коко, ни Мадмоазела, само един Зелен Шанс ме грабва ( ама той няма много общо с Шанел) и разбира се Беж, но и той така................ Heart Eyes

еххх, знаех си че Козирозите сме Ценители  Wink Wink Wink

Някой желаещ за кафенце днес в Сердика??? Flutter Flutter Flutter

# 526
  • София
което не им попречи вече 2 пъти да ми изгубят пратка  Twisted Evil

как така  Shocked Shocked Shocked нали са препоръчани  Shocked Shocked Shocked

# 527
  • София
Ами така  Crossing Arms следиха, проследяваха и доникъде не стигнаха  Thinking Накрая казаха - вземете пишете жалби, обаче се възстановява само стойността на пощенската услуга, която е 1 лев и стотинки, другото е недоказуемо  Twisted Evil

# 528
Атти - какво безумие  Shocked Може би трябва да се праща с обявена стойност, за да има доказателство Thinking и  повод да се открадне  Twisted Evil

# 529
  • Козлодуй
Международни пратки пътуват само с две имена,тия нашите издребняват Twisted Evil
Препоръчаните пратки си имат номер,по който може да се проследят.Наскоро ми се наложи,бавеше се нещо изпратено от мен.Помолих нашата служителка да провери и се оказа,че от 3 дни пратката си отлежава получена и заведена в тамошната поща.Накрая се разтърсиха и си я дадоха на получателката.Пазете си бележките!

Да не съм съвсем извън темата,да споделя и аз за Шанел Grinning Харесвам,имам и нося три-Коко(ЕДТ),Алюр(ЕДТ) и Алюр С.(ЕДП).Не познавам другите им концентрации.Но не защото са Шанел,а защото наистина ги харесвам.Коромандел е несбъдната(все още) мечта.Другите,с които съм имала шанс да се запозная-Коко М.,Кристал и пр. не успяха да ме запленят.

# 530
  • Belgium
Снощи бяхме на концерта на Александровския хор на червенара армия и баба ми уби всички парфюми с Delices на Cartier  hahaha

А всички се бяхме нафъщяли доволно - аз с Chanel 5 O Premier, любимия и той с Шанел, имахме в компанията и Poison и Мiss Dior Cherie. Е, всичко утрепа тоя Картие, много и седи на баба ми  Flutter

# 531
  • София
Атти - какво безумие  Shocked Може би трябва да се праща с обявена стойност, за да има доказателство Thinking и  повод да се открадне  Twisted Evil
Най-вече  Twisted Evil

# 532
Лу, имаш наш тип баба Heart Eyes

Аси, получих Клое Нарцис от размяна, но ми дойде малко хард...Подарих го на свеки, която обича флорален и реко ретро тип миризми.
Преди седмица обаче, тествах същия на една парфюмна среща, и ми хареса.. Явно при теста на повече от три ухания всичко ми се струва прекрасно Joy

П.С. Едва сега видях, че става дума за различни ухания.  Blush

# 533
П.С. Едва сега видях, че става дума за различни ухания.  Blush

о, не - точно същото е - Клое Нарцис Grinning

# 534
Аси, аз имах това http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-343.html
Бъркам ги заради цвета на течността вероятно. Съвсем различни са като усещане.

# 535
А, да - това е само Клое, а не Нарцис Клое  Wink

# 536
  • Варна
Егати слабото присъствие на лъвовете, мислех, че ще сме по-напред като численост  Crossing Arms

Напротив - напълно в реда на нещата. Една истинска лъвица няма много време да пише за това с какъв парфюм е или как е облечена. Лъвицата, с какъвто и парфюм да е, както и да е облечена, е винаги в центъра на събитията. Интересен факт е, че двата ми най-любими парфюма за всички времена, които никога не извадих от употреба (Румба и Нарцис на Клое), ги забелязах на партита, носени от лъвици. Лъвицата прави парфюма, не парфюма лъвица Peace. Румба не го бях виждала по магазините, но Нарцис го бях душила и не ми беше особено приятен. И още нещо - лъвицата е благородна душа - тя не само ще ви каже с какъв парфюм е и къде да го намерите по-евтино ами може да извади този от чантата си и да ви го подари. И ако следващият път, когато на парти сте се напарфюмирали с него а никой не ви прави комплимент, то най вероятно е защото го усещате само вие. В центъра, заобиколена от ухажори и обожателки, същата мила лъвица ухае на нещо ново. И понеже е обилно полята, никой не усеща никакъв друг аромат около нея...... Тя не го и забелязва.

Хахахх, Невена, има доста вярно в това  Simple Smile, особено в частта за подаряването и обясняването  Laughing

# 537
Мимси, точно това си помислих като четох Невена - "това е Мимс!"  Grinning
И мен понякога ме хваща това желание да подарявам, вероятно е от лъвския асцедент  Simple Smile

За международни пратки... не ми припомняйте! Тъпаците от Еконт ме прецакаха и пих една ама много студена вода за ... 500лв  Confused
Изпратих нещо важно (в смисъл, трябваше да имам документ, проследяване и т.н.) чрез тях, което от цял месец стои "натоварено", сиреч фантом. PayPal отсъдиха спора в полза на другата страна, заради  това, че не мога да предоставя информация за пратката ми. Еконтците ще гоня до дупка и където мога ще ги нареждам! Не изпращайте международни пратки с тях!!!

# 538
# 539

повечето са шантави, но Кис и канабиса ми се струват съвсем адекватни  Laughing

искам да пробвам този: Аромат на сирене "Стилтон" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт