Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Леле днес една приятелка ме хвърли в оркестъра с най-любимия си парфюм от 90-те години, който бил на Кашарел - Нарцис. Аз понеже не бях чувала за Нарцис на Лагерфелд и се скъсах да тръся и да я убеждавам, че при Кашарел такова животно нЕма. Добре, че порових и извадих снимка на "другия" Нарцис Клое, за който гледам е писала днес Невена и мацката скачаща от кеф вика " Той е" "той е" newsm44 newsm44
та сега ще се поръчва от ягодка, защото за жалост го има и в CheapSmells, но.......като сме в БГ, няма начин Confused
Асинка, има го тук и доставят до България.

# 541

повечето са шантави, но Кис и канабиса ми се струват съвсем адекватни  Laughing

искам да пробвам този: Аромат на сирене "Стилтон" Simple Smile

Ужас!  Laughing

# 542
  • Belgium
Нов парфюм от Версаче: Versace Vanitas

# 543
  • София

топъл, топъл, още пари  hahaha търсих във Фрагрантика и нцъ  Crossing Arms

# 544
Звучи добре, дано не е поредната бозица.  Laughing

Момичета, помагайте. От три дни се мъча да се сетя на кой парфюм ми прилича Purple Fantasy Guerlain и не могааа. Ще полудея вече, на езика ми е smile3514

# 545
  • виртуално
ами изплюй го де   Joy

Алекса е писала, че и прилича на Ултравиолет
аз лично не съм пробвала PF, да го носиш следващия път  Praynig

# 546
Второ - преди години имах Хот на Бенетон - червеното кранче на топлата вода. Първо него опознах и всъщност, той е двойник на Алюр.

А, аз се чудя откъде ми е познат Алюр и на какво ми прилича, изпръскала съм 2-3 бутилки от Хот през студентските си години. Само дето Алюр хич не ми навява мисли за евтино, но усещанията са индивидуални при всеки  Peace

# 547
  • София

Момичета, помагайте. От три дни се мъча да се сетя на кой парфюм ми прилича Purple Fantasy Guerlain и не могааа. Ще полудея вече, на езика ми е smile3514

Alien?
Ultraviolet?
Femme by Rocha?

# 548
И аз имах Purple Fantasy и през цялото време се чудех на кой парфюм от миналото ми напомня  Embarassed. Така и не се сетих Confused.
Но ако трябва да го оприлича с някой от сегашните аромати, за мен е нещо средно между Черния кристал на Версаче и Alien

# 549
  • Belgium

Няма го там и аз го търсих  Wink

Пише, че ще излезе през ноември, но пък в САЩ щял да бъде чак след Нова година. Тук кога ще ни огрее идея нямам.  Laughing

# 550
  • София

Няма го там и аз го търсих  Wink

Пише, че ще излезе през ноември, но пък в САЩ щял да бъде чак след Нова година. Тук кога ще ни огрее идея нямам.  Laughing

с нашите темпове и логика на зареждане, може би първо трябва да поставим въпроса ДАЛИ  hahaha hahaha hahaha

ПП. под "нашите" имам предвид  на БГ магазините, не нашата секта, разбира се  Hug

# 551

Благодаря на всички   bouquet
Добре заварила  Mr. Green Hug
Преди 10-ина месеца когато си купувах парфюм ми дадоха мостричка на тогава излезналия Clinique Happy. Имах спомен, че ми беше допаднал, но днес реших да си го припомня... много ми харесва  Heart Eyes

# 552

Alien
na nego prili4a
ni6to ob6to s ultraviolet, mislq

# 553
Има общо с Извънземното, но се прокрадват сливи и грозде...Не е той, нещо старо и добре познато е. От следобед ми се върти нещо за Тендър Пойзън. Ще си го припомня в някой МОЛ. Laughing

# 554
И аз имах Purple Fantasy и през цялото време се чудех на кой парфюм от миналото ми напомня  Embarassed. Така и не се сетих Confused.
Но ако трябва да го оприлича с някой от сегашните аромати, за мен е нещо средно между Черния кристал на Версаче и Alien
Peace И на мен много ми напомни за Черния кристал.Тендър пойзън не го познавам newsm78,но ми стана интересен.

Общи условия

Активация на акаунт