Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 697
  • 736
  •   1
Отговори
# 570

С удоволствие  Heart Eyes   bouquet

# 571
Мили Дами, в голяма чуденка съм днес. Сестра ми има рожден ден и мсиял да и подаря парфюм. Предимно ползва по-комерсиалните аромати Англе и Демон, Нина на Нина Ричи.Харесва по-тежки и плътни миризми.Ама по-скоро и тя не знае какво харесва според мен. Rolling Eyes
Иска нещо на Диор , само да не е цветно. Колебая се между Адикт, Хипнотик Поийзън или Хипнотик Пойзън Сеншуал.Вие как смятате Hug

# 572
със сигурност най-неутрален е ХП Сеншуъл  Wink
без д а е семпъл, обикновен и незабележим
просто другите два са бомби и е възможно да не се харесат

пп за мен Нина не е плътна или тежка, докато Адикт и ХП са

# 573
Аз съм за Адикт. Heart Eyes
Хипнотик Пойзън Сеншуал е доста цветен.

# 574
  • Балчик
Не мога да не се похваля- пристигна ми това бебче 4 мл, преди малко:

# 575
И аз съм за Адикт  Peace.
Преди 2 дни пробвах ХП Сеншуъл и нещо не е мой Confused. За мен е много цветен, като смесица от Hypnotic и Pure Pоison.

# 576
Благодаря за включването, момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мисля,че ще заложа на Адикт. Hug Викам да т ивзема нещо по-интересно.Имах предложения за Уоманити или Цветния Воал, ама тя се дърпа.Простено и е-не разбира Joy

ПП. Много сладичко бяло "бебче" Hug

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 15:39 от *Jeny*

# 577
  • Belgium
Дженче и аз мисля, че трябва да заложиш на сигурно с Addict  Laughing

Womanity си е риск отвсякъде  hahaha

# 578
  • София
Не мога да не се похваля- пристигна ми това бебче 4 мл, преди малко:

честито ти бебче  Hug много е сладко  Heart Eyes

наистина ли толкова си приличат с Орхидеята  newsm78 да взема сега да си вкарам таралеж в гащите да пробвам и него ли  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 579
наистина ли толкова си приличат с Орхидеята  newsm78 да взема сега да си вкарам таралеж в гащите да пробвам и него ли  Rolling Eyes Rolling Eyes

ауу, кой твърди подобно нещо? за мен нямат НИЩО общо, този е като мокра пръст, супер гробовен и т.н. докато Орхидеята като махнем силното лекарство след час-два става красавица Laughing

# 580
  • Балчик
Неее, изобщо не си приличат с Орхидеята, поне аз така ги усещам. newsm78

Хм, на мен не ми е гробовен.

# 581

Хм, на мен не ми е гробовен.
На мен също,но пък ми е много мъжко Бялото пачули. Laughing

# 582
Абсолютно нищо общо между двата. Grinning Бялото пачули е много мъжки и за мен. Нося го, но на любимия стои много по-хубаво и му го подарих отдавна.

# 583
  • София

ауу, кой твърди подобно нещо? за мен нямат НИЩО общо, този е като мокра пръст, супер гробовен и т.н. докато Орхидеята като махнем силното лекарство след час-два става красавица Laughing

не помня вече къде, някъде из необятния нет океан.. та сравнението ме погъделичка за проба..

за мен обаче орхидеята е прекрасна от самото начало  Heart Eyes

ПП. нищо чудно като ми я влязла тази муха в главата да търся да го пробвам дори и да не прилича на "сестра" си  hahaha hahaha hahaha

# 584
Имам виалче на Пачулито - давам го от раз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт