Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Има общо с Извънземното, но се прокрадват сливи и грозде...Не е той, нещо старо и добре познато е. От следобед ми се върти нещо за Тендър Пойзън. Ще си го припомня в някой МОЛ. Laughing

Аз лично нищо общо не намирам с тендър пойзън

а за извънземното и пърпл фантази - сдобих се с тях в един ден и съм сравнявала върху китка

мноого отдавна - ейлиън тъкмо беше излязал на сцената

а тендър пойзън много ми напомня на гре - cabotin...

но...
различни носове, различна химия Laughing

# 556
Сега забелязах резултатите в анкетата ни.Овните сме на второ място,ама отзад напред егати колко сме малко Rolling Eyes
Ще чакам и аз Наталито да си каже тежката дума накрая.........

# 557
А Везните за една бройка изпуснахме първото място... Laughing

# 558
  • София
Момичета, отдавна не съм се включвала в темата, но ви чета винаги когато мога Hug
Някоя от ароматните феи беше писала за магазинчето на Опълченска, (за наливната парфюмерия) за малки около 4 мл. празни флакончета
Ходих до там и ми казаха, че нямало такова нещо Sad за първи път чували.
Моля, някоя от вас да ми потвърди магазинчето Praynig
Извинявам се за оф-а.  bouquet Предварително благодаря

# 559
Поничка,  Hug

пластмасови виалчета за проби - мъници (максимална вместимост 4мл) с пръскалце и капачка - в бебешко розово и синьо.. не текат, пулверизатора е ок.

продават се в наливна парфюмерия Гардени - на Руски паметник (Опълченска), на спирката на тролеите в посока МОЛ София - не са заредени стандартно в магазина, трябва да се поръчат предварително  Peace

# 560
  • Paris, France
А Везните за една бройка изпуснахме първото място... Laughing

Ми аз се увлякох и забравих да гласувам. А вече е приключило  Laughing. Ама този ми асцендент лъвски ми прави номера явно.

# 561
Дами, в момента има ли къде да се тестват Черната орхидея и Цветния воал в София Confused В някоя от предишните теми споменахте за една парфюмерия на Неофит Рилски до Грингос, тя съществува ли още или аз съм я пропуснала?  Blush

Bезните не се класирахме за една бройка   Close

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 07:21 от Поля_от_слънчогледи

# 562
  • София
Момичета, отдавна не съм се включвала в темата, но ви чета винаги когато мога Hug
Някоя от ароматните феи беше писала за магазинчето на Опълченска, (за наливната парфюмерия) за малки около 4 мл. празни флакончета
Ходих до там и ми казаха, че нямало такова нещо Sad за първи път чували.
Моля, някоя от вас да ми потвърди магазинчето Praynig
Извинявам се за оф-а.  bouquet Предварително благодаря

ха сега де Shocked аз вчера си поръчах  Peace чакам си ги в сряда или четвъртък  newsm78

не знам какво да кажа  Rolling Eyes ако искаш мога да ти поръчам и на теб, само пусни едно лично колко и какви цветове искаш  Peace
тази оферта важи и за другите мацки, разбира се, щом като явно наистина не се продават свободно  Hug

Сега забелязах резултатите в анкетата ни.Овните сме на второ място,ама отзад напред егати колко сме малко Rolling Eyes

малко, но все качествени  smile3534

# 563
Дами, в момента има ли къде да се тестват Черната орхидея и Цветния воал в София Confused В някоя от предишните теми споменахте за една парфюмерия на Неофит Рилски до Грингос, тя съществува ли още или аз съм я пропуснала?  Blush
Bезните не се класирахме за една бройка   Close
Има, на кафе с мен! Grinning Heart Eyes Hug
Да има го магазина, но няма тестери на Том Форд май. Само се поръчват продуктите, които искаш.

# 564
  • в голямото село
Момичета, някой познава ли това

Чака ме у дома, а аз не знам какво да очаквам. Особено след противоречивите мнения във фрагрантика....

# 565
  • Варна
Ako това е Маруся, е .... Sick Sick
Много ретро руски аромат. Като на Ален Мак или Новая Заря от едно време. Баба ми ме душеше с тях

# 566
  • София
Преди около два месеца имаше Черната орхидея - Том Форд в един от магазините на Конкорд срещу парк Владимир Заимов. Там ми пръснаха от виалче-тестер

# 567
  • в голямото село
Приятно ми е - Богиня!, точно тя е. И аз така реагирах, след преглед на фрагрантика.  Но пък ми е подарък - ужас. Ще я тествам довечера, дано не се гътна Praynig

# 568
  • Варна
Приятно ми е - Богиня!, точно тя е. И аз така реагирах, след преглед на фрагрантика.  Но пък ми е подарък - ужас. Ще я тествам довечера, дано не се гътна Praynig

Стискам палци да не те отнесе повеят от Красная Москва Simple Smile
Наистина, дано да не е чак такъв ужас за твоя нос. Моят дълго време след сблъсък с нея бе в потрес.

# 569
Маруся е супер ретро, но усещанията са си индивидуални. Hug

Общи условия

Активация на акаунт