Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ха ха, Карен.. Joy  Joy
Аз не гледам сериала  и затова не мога да се включа, но не можах да устоя на изкушението ..
Джема,честита придобивка!  Grinning

# 601
  • Варна
Извинявайте за въпроса, ама наистина ли не го гледате?
Аз му се опънах първия сезон, нито една серия не изгледах, обаче сега ми е като дрога.
Много свеж сериал.
Сори за офф-а.

А защо Хари не ви мирише на нищо? То и на мен де, не мога да го вмъкна никъде в прогнозите ми.

# 602
  • София
Ми наистина не го гледам Simple Smile Не гледам изобщо сериали, изключение правят комедийните, без сюжетна връзка между отделните епизоди, тип Приятели, Двама мъже и половина...
Никой вкъщи няма да ме остави на спокойствие половин/един час да гледам спокойно и да следя сюжетни линии  Confused
Голямо офф  Embarassed

# 603
  • при морето
Момичета,в стаята ми ухаят три прекрасни тъмночервени рози...
Просто са невероятни,кралици отвсякъде.Та си мисля сещате ли се за такъв аромат 1:1 ... Thinking
И мойто е голямо оф,сори Praynig

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 23:55 от Winter fairy

# 604
Атти, не си сама  Simple Smile И аз си нямам представа дори за сюжетната линия на Стъклен Дом  Simple Smile и малко е късно вече да го отпочвам отначало предвид никаквото ми свободно време.
Виж, Анатомията на Грей си следя редовно. Там ако сте в час може да дадем предложения  Simple Smile

# 605
Виж, Анатомията на Грей си следя редовно. Там ако сте в час може да дадем предложения  Simple Smile
Оооо, да! Peace
Мередит Грей - нещо чувствено - Nuits Enchantees
Доктор Блян (Дерек Шепард) - нещо секси - L'Instant de Guerlain pour Homme или Encre Noire
Кристина - нещо претенциозно - Midnight Rain
Доктор Бейли - нещо унисекс - Comme des Garsons 2
Изи - Chanel Beige
Алекс Карев - Gucci by Gucci
Кали - Samsara
Джордж - Acqua di Gio
Адисън - Guerlain L`Instant Magic Elixir

# 606
  • някъде под слънцето...
Моите предложения са
Елена
Жесток Шипър, който отнема жизненото пространство и е достатъ4но нагъл и арогантен, да не позволява на околните да си поемат въздух.СмазваЩ, завлядяваЩ, омаломоЩаваЩ
Боряна
НеЩо цветно ориенталско, меко и дълбоко, желателно 4ист парфюм
Ставрева
Цветен, ретро
Сияна
дървесно ориенталски
Алекс,
 цветно плодов или гурме
Майката на Христо
Един  супер ретро флорал алдехид

Мъжките  парфюми не са една от силните ми страни..., така, 4е там съм пас...

# 607
  • Враца

А защо Хари не ви мирише на нищо? То и на мен де, не мога да го вмъкна никъде в прогнозите ми.

Сигурно щото аромата на ганджа убива всичко  Laughing

# 608
  • София
 Praynig Много моля някоя добра фея да ми прати отливка или и аз не знам какво на Philosykos Diptyque че тези смокини са ми влезли в главата и няма измъкване.. Да не взема да поръчам на сляпо и да стане страшно...
Мога да предложа в замяна доста неща, трудно ще изброя всичко сега.

Иска ми се да пробвам новата Вивиан Уестууд, но не съм я виждала все още..ще я дебна  Wink
Последното ново, което пробвах беше новия на Tommy Hilfiger - Load - пудрена роза-нищо нечувано, напротив-доста позната миризма, напомня ми за Stella McC.

# 609
  • Boston, MA
Хахааа ще се включа на опашката на темата с моите предположения за Анатомията:

Мередит - Коко Мадмоазел, или Алюр (леко стандартна)
Дерек - Диор Ом, Л'Ом Нюи Ив Сен Лоран (и той)
Кристина - Диорела, Кристал Шанел (интелектуална)
Оуен - Тъскани на Арамис, Фаренхайт (има нещо интересно в него)
Марк (моят любимец)  Grinning - Том Форд Tuscan Leather  Wink
Алекс - Егоист (само говори)
Лекси - Пюр Поазон, Ноа, En Passant (момиче)
Кали - Мицуко или Шалимар (жена)
Аризона - Розовото Нарсизо, кръглото Инес Де Ла Фресанж (свежа по различен начин)
Теди - Прада, почти всичките по различни причини биха й стояли
Миранда - нея си я представям от нашата лудост - Le Parfum de Therese? Musk Ravageur?

# 610
  • София
Хаха, това е забавно  Laughing Гледам от време на време единствено "Анатомията" и "Д-р Хаус", така че ще се включа:

Меридит -Marc Jacobs edp
Дерек - L'instant homme
Кристина - Al Oudh Lártisan parfumeur
Марк - Acqua di Gio
Алекс - Allure homme
Лекси - Paco Rabanne -pour Elle
Кали - Hypnotic Poison, Samsara
Д-р Бейли - Lór de torrente
Изи - Quizas, quizas, quizas- Loewe, Princess-Vera Wang
Джордж - Fahrenheit
Адисън - Madness

Д-р Хаус- Dior Homme Intense  Crazy
Д-р Къди- Alien, Fracas

# 611
Моите предложения са за женската част от състава на "Стъклен дом"  Wink
Елена - Агент Провокатор
Боряна - Май Инсоленс
Ставрева - Жадор
Сияна - Фере
Алекс - Принсес на Вера Уанг
Нели - Макс Мара/Алюр

Вчера получих това: -Guerlain Lights of Champs Elysees.
Много е хубав и няма нищо общо с класическия Champs Elysees.Основен акцент е бадема, гарниран с пипер, бадемов цвят и ванилия без да е твърде сладък.Ароматът е пудрен и е в стила на Локумите на Кеико Мечери, но не е така гурме а по мек и нежен.
Някой може ли да даде отзиви за новия Опиум?

# 612
  • София
Да, скоро пробвах новия Опиум и ми хареса, въпреки предварителната ми "анти" настройка. Няма абсолютно нищо общо с никой от вариантите на Опиум, които съм пробвала. Много ми напомни Ричи Ричи с една плодова дълбочина, която не съм сигурна дали всъщност не идва от гардениевите нотки (при мен туберозата и гарденията се усещат в посока горски плодове понякога).

# 613
Моите предложения са за женската част от състава на "Стъклен дом"  Wink
Елена - Агент Провокатор
Боряна - Май Инсоленс
Ставрева - Жадор
Сияна - Фере
Алекс - Принсес на Вера Уанг
Нели - Макс Мара/Алюр

Вчера получих това: -Guerlain Lights of Champs Elysees.
Много е хубав и няма нищо общо с класическия Champs Elysees.Основен акцент е бадема, гарниран с пипер, бадемов цвят и ванилия без да е твърде сладък.Ароматът е пудрен и е в стила на Локумите на Кеико Мечери, но не е така гурме а по мек и нежен.
Някой може ли да даде отзиви за новия Опиум?

този ли ?
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Opium-7399.html

# 614
Извинявайте за въпроса, ама наистина ли не го гледате?
Аз му се опънах първия сезон, нито една серия не изгледах, обаче сега ми е като дрога.
Много свеж сериал.
Сори за офф-а.

Mims* - и аз така. Първи сезон си викам " Абе сериали, глупости.....и то български - още по-глупости и от турските", които посмъртно не можеш ме накара да гледам. Но...... Peace втория сезон ММ се загледа случайно една вечер и аз да видя за какво иде реч и от тогава, добре че е понеделник почти винаги гледам 80-90%. кефи  ме Hug

Хари е такъв бунтар и натурален тип, че май наистина не го съврзвам с парфюми. Най-много някое рол-онче, ама се съмнявам, пък и....все пак парфюмите са доста бюджетопоглъщащи, та затова Хари ми изпада от класацията......... Flutter

Лелеее - на адашката Алекс - само не давайте Скарлет ( горкото момиче) Sick
Елена - Агент Провокатор
- хахахахахааа - точно, особено заглавието Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 08:46 от Asinka

Общи условия

Активация на акаунт