Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 589
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Alethea_, за Belle d'Opium ставаше въпрос.Явно е доста различен от класическия, ще се тества  Wink

# 616
Soir de Lune- изискана и много, много суха пудра. От тези луксозните. Представям си го като signature scent на дама като Джаки Кенеди, например. На години, успяла, с отличителен стил, но и все още държаща на игривата нотка в живота.
По характер парфюма ми напомня на оригиналния Палома Пикасо.

Прекрасен е, но не съм дорасла за него. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 09:05 от Smartie

# 617
Извинявайте за въпроса, ама наистина ли не го гледате?

Мимс,ами вкъщи не се гледа ТВ,само тук-там малко новини на вечеря Rolling Eyes
Иначе дърпаме от нета:"Двама мъже и половина","Местопрестъплението Лас Вегас","Синовете на анархията",както и "Агнешко"/от този не са пускали скоро серии/.
Вероятно е интересен този Стъклен дом,но много ме дразни озвучаването на БГ филми и сериали,някак актьорите звучат толкова нереално. Rolling Eyes

Praynig Много моля някоя добра фея да ми прати отливка или и аз не знам какво на Philosykos Diptyque че тези смокини са ми влезли в главата и няма измъкване.. Да не взема да поръчам на сляпо и да стане страшно...
Мога да предложа в замяна доста неща, трудно ще изброя всичко сега.
Един доста по-бюджетен и почти пълно копие на Филосикос е Фико д' Амалфи на Аква ди Парма,снощи го открих,но за съжаление ми се струват и двата нетрайни,затова може би няма и да си ги купя.

# 618
Добро утро уханни  Hug
Гледам много интересна дискусия сте заформили, жалко, че не следя сериала и не мога да се изкажа  ooooh!. Заглеждала съм се в някои епизоди - които са съвпаднали с времето, по което вечеряме и сме пред ТВ. Иначе не мож' ме накара да се закотвя в определен час и да гледам. В случаите с интересни сериали, изчаквам да се появят в интернет, изтеглям всички серии и ги изглеждам наведнъж  Mr. Green

Атти, с този аналог м/у новия Опиум и Ричи ричи, но с дълбочина, направо ме хвърли в оркестъра! Oha!
Сега няма да спя докато не го пробвам  smile3539

# 619
Много интресна дискусия се е заформила. Понеже съм запален фен на Стълклен дом моит епредложения за ухания са:
Чарли/Асен Блатечки/ Преди всичко секси Thierry Mugler Angel A Men
Камен- Armani prive collection
Елена- нещо доминиращо и смазващо. Ченрата Орхидея
Боряна-свързвам я с нежност, феееричност. Илиди може би
Сияна- нищо,че е прекалено млада ми е много мрачна и потайна. Самсара
Алекс. Весела, безгрижна. Зеленият Шанс
Христо. Нещо офисно и делово Givenchy Blue Label

# 620
Стъклен дом следя, представям си ги като Бижу, да не се повтарям.

След пръвия истински тест на Алюр сеншуъл съм доста запленена  Heart Eyes Знам аз, че истинско носене може само да покаже един парфюм и какво се мотах пак незнам  Crazy

# 621
Извинявайте за въпроса, ама наистина ли не го гледате?

Аз не гледам. Не защото не ми е интересен, но не остава време.
За разлика от теб аз гледах първия сезон, сега вече загубих връзка, така че идея си нямам кой на какво мирише. Rolling Eyes

# 622
Много ми бяха интересни предложенията за Анатомията  Grinning Аз пак почти съм на мнението на Бубка, ама нищо ново под слънцето  Laughing

Мередит - Коко Мадмоазел  (абсолютно стандартна и праволинейна)
Дерек - Allure Home Sport
Кристина - Nu EDP, Le Baiser Du Dragon (тъмна, загадъчна, отива й нещо не толова женствено)
Оуен - Terre d'Hermes
Марк - Gucci pour Homme (онзи силно тамяновият)
Алекс - Dirty English  Mr. Green
Лекси - Пюр Поазон (единодушни!)
Кали - Hypnotic Poison
Аризона - Розовото Нарсизо или пък Agent Provocateur
Теди - Chanel N°5 Eau Premiere (чувствено-студена)
Миранда - Opium  (силна жена със силен парфюм)

# 623
  • Варна

Кристина - Nu EDP, Le Baiser Du Dragon (тъмна, загадъчна, отива й нещо не толова женствено)

Аз не ги познавам тези от Анатомията (мразя филми за болести и болници), но се хващам за Ню ЕДП. Много ми е женствен, ама тъмно женствен, дето има една приказка - приглушено страстен  Laughing
Отдавна не го бях носила (имам няколко капки и ми се свиди  Blush), ама вчера се отпуснах от скръндзотията (ох, едва я написах тази дума) - ни пипери, ни някакви остри и груби неща, само едни прекрасни женски сексуални акорди, подобни на тези в Орхидеята, размазах се направо. Ето, по отношение на този парфюм съм благодарна на химията ми - чудесно се сработват.

# 624
Точно това имах предвид Мимси, не толкова нежно-женствен, нещо по-загадъчно и тъмно Simple Smile А мацката е доста интересен типаж  Peace

# 625
  • София
Аз пък днес сутринта се напръсках с нещо различно от Womanity от доста време насам....
Щото много ми е намаляла бутилката, и реших да пестя, в случай че втората бутилка се забави.... Обаче втората дойде днес, така че утре пак ще си мириша на новата ми любов....

Добре де, някоя от вас няма ли свободна 10мл бутилка, че не ми се мъкнат 50- тици.... Празна ми трябва... И чантичка не бих отказала... Blush Mr. Green

# 626
Ноар, не съжалявай за днес! аз го пръснах сутринта, но не ме зарадва - онзи блясък, искрите и свежестта, които харесвам най-вече в началните нотки, липсваха във влажното време; базата, която не ми харесва достатъчно, дойде много бързо  Wink

# 627
  • София
Днес за първи път разнасям Мадмоазелата  Heart Eyes.
В базата минапомня на Алюр Сеншуъл, но по лека весрия ..Даже преди малко душейки рамото си, за момент се замислих, към кой парфюм посегнах сутринта?  newsm78

# 628
Днес за първи път разнасям Мадмоазелата  Heart Eyes.
В базата минапомня на Алюр Сеншуъл, но по лека весрия ..Даже преди малко душейки рамото си, за момент се замислих, към кой парфюм посегнах сутринта?  newsm78

Нали, нали!  Simple Smile Както вече писах, за мен Сенсюела е "зимна Мадмоазела"  Peace

# 629
Имат нещо общо, да  Simple Smile 
Този Сеншуъл днес ме побърка  Heart Eyes малко светъл лъч в гадните ми напоследък дни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт