Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Belgium
Chloe Love е композиран специално да мирише на пухчетата за пудрите от едно време.

# 106
  • София
Момичета, имам честта на междинно преброяване да обявя, че компанията ни тук наброява до момента 92 души, гласували в анкетата  Hug Очаквам и още хора да се включат.
Много сме, силни сме  newsm18 newsm18 newsm18

# 107
Chloe Love е композиран специално да мирише на пухчетата за пудрите от едно време.
Определено мирише на тях в началото, не че съм ползвала тогава пудри де  Laughing, доста ретро, но после става много чист и интересен.

Анкетите са хубаво нещо. Винаги предизвикват страхотен интерес към  дадената тема. Hug

# 108
Привет и от мен парфюмни момичета! От известно време редовно ви чета и сега ме изкушихте да се включа.  Simple Smile Все пак трябва да се подкрепяме ние телците!  Оказа се, че и асцендентът ми е рогат - Козирог, а описанието направо ме обрисува  Shocked Ароматните ми предпочитания включват разнообразни групи, но,като най-любими бих посочила - флорал грийн и ориентал уди!
Темите са живи и интересни и аз много ви се радвам! Heart Eyes

# 109
  • Sofia
Зодия - Телец
Любима група - Floral Woody Musk
Искам да си взема за зимата "кремест" парфюм, препоръчайте ми, какво да пробвам (ама на по-прилична цена) Flutter

Бюджетни кремести парфюми са Ferre by Ferre, Valentino V.

vmarinska, Chloe Collection е едно Дейзи с доста тревички . Слабчико за моя вкус, пък и за твоя.

# 110
  • на североизток от Рая
   Здравейте!  Hug

Много сте, ароматни сте, готини сте! Много ме кефите и затова ви чета.

Аз съм Везна! Май ние сме най-много тук.   bouquet

Искам траен есенен парфюм. Не обичам сладникавите. Ще ми препоръчате ли? Пък после и за пробичка може да помоля.  Blush

Продължавам да ви следя!  Hug

# 111
Chloe Love
Първият път, в който го тествах ми замириса на чисто, на някакви цветя, на сапун.. Приятно, но нищо повече.
Втория тест се оказа решителен, когато се напръсках стабилно.
За мен в него има бели цветя, отново онази "медна" нишка от познатото ни едп, както и нежното ухание на крем за лице, който мама ползваше като бях малка. Луксозен аромат, лек, фин и въпреки това много забележителен. Трайността му е доста добра в тези температури.
За шлейфа ще разкажа утре, тъй като мисля да го разходя подобаващо. Flutter

# 112
Това, това...
Аз не можах да го харесам... + това много ми прилича на Инсоленс  Blush (Бижу - шшшшт!  Laughing)
Joy Joy Joy ooooh!

Отивам... да си... купя...Allure Sensuelle...едт!!! newsm44 newsm44 newsm44

Пък в Cloe Love не усещам грам пудра! Грамчец! Само ориз, ориз, ориз. Снощи писах, че прилича на един дезодорант Fa с ориз. Crazy Обаче пък каква трайност!!! ooooh! Снощи си пръснах от вътрешната страна на китката и в момента още усещам аромата. Минавала съм през вода няколко пъти от вчера. Да не решите, че от възторг не съм се къпала Joy Не мога да се възторгна максимално, въпреки че ми хареса.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 20:49 от Бижy

# 113
снощи пиках, че прилича на един дезодорант Fa с ориз. Crazy
Wink

# 114
Само ориз, ориз, ориз. снощи пиках, че прилича на един дезодорант Fa с ориз. Crazy
Бижу,тоз Алюр Сеншуъл виж какви интересни думички те кара да пишеш. LaughingАма простено ти е,отивай да го купуваш! Hug
Гагче,и ти ме изненада с тази прилика дето откриваш между любовното Клое и Инсоленс. Rolling Eyes HugТолкова са ми различни на мен! Grinning

# 115
Бижу, ориз?? Shocked Ако е ориз с мляко, да...ама само ориз... Thinking

# 116
снощи пиках, че прилича на един дезодорант Fa с ориз. Crazy
Wink
Ми аз и това правих! Joy

Смарти, не мога да го обясня, но така мирише мокър ориз. Не ориз с мляко.

Тафи, отивам! Само чакам миУото да дойде да ме вземе, щото той ще ми го купува Crazy Laughing

# 117
Бижу, браво на миУото ти. Така се прави, водят те да си го купиш, не взимат първия, който някоя кифла им набута в ръцете Crossing Arms
Не откривам мокрия ориз, но утре ще разкажа повече.

# 118
Денси, Ин Контрол го имам (благодаря на Бижу). Нещо друго ми се искаше. ooooh!
А този не съм го виждала http://www.fragrantica.com/perfume/Banana-Republic/Rosewood-2803.html, haksev Rolling Eyes

# 119
Денси, Ин Контрол го имам (благодаря на Бижу). Нещо друго ми се искаше. ooooh!
А този не съм го виждала http://www.fragrantica.com/perfume/Banana-Republic/Rosewood-2803.html, haksev Rolling Eyes
Кажи тогава как точно си го представяш това "креместо"? Пудрено-креместо, ванилово-креместо, цветно креместо?
Амур Кензо? Червеното цвете на Кензо? Новото лимитирано Кензо? Насочи се към бранда там може би ще намериш търсеното от теб.
Най-хубавия възможен кремест парфюм, но никак бюджетен за съжаление е Eau De Charlotte Annick Goutal. Уникален! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт