Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 195

Вече разбрах защо Кристал ноар ми  е неприятен на други жени, особено пълни.
Заради мускуса в базата. При доста дами прави  реакция и мирише тежко на пот.  Sick
Аха  Tired аз миришех на циганка олята с менте  Sick  това за пълните ме заинтригува, тогава бях скоро след раждането и 20 кила по-тежка, тази зима може да го пробвам пак.

Шишетата,  за койти пише Ели с пластмасовата обвивка са много хубави. Кото ходя към центъра ще си взема.

# 196
Приятна среща утре и да дадете снимка на масата   Hug
Ти няма ли да дойдеш? Мислех, че ще се видим утре. Hug  bouquet

# 197
И аз останах с впечатление, че Лу ще идва Hug
Момичета - има ли някой Organza Indecence - многоооо искам да я тествам Praynig Praynig Praynig

# 198
Nevena Virolan,страхотно описание,благодаря ти    bouquet
Но да си кажа сега съм още по-несигурна в поръчката му на сляпо,гледам му пирамидата и си мисля,че ще е от моите,но сравнението ти с Ван Клийф определено ме кара да отскоча назад,от последния ме заболява глава само като го подуша Rolling Eyes Би ли разяснила по кое си прилича с него:начало,база,по дух и т.н. newsm78
За Трезор нямам спомен на какво мирише.
От друга страна пък си мисля,че това което на теб не ти допада,на мен ще ми легне и въобще едни такива мисли ми се въртят из главата......
Даааа,една критика на аромат,обаче е почти винаги по-добра от едно възторгнато 'Ох' и 'Ах' ,освен ако с дамата която превъзнася някой аромат не сте парфюмни близначки Wink

# 199
  • Belgium
Приятна среща утре и да дадете снимка на масата   Hug
Ти няма ли да дойдеш? Мислех, че ще се видим утре. Hug  bouquet

За съжаление, най-вероятно няма да мога да се измъкна  Confused

# 200
Вече разбрах защо Кристал ноар ми  е неприятен на други жени, особено пълни.
Заради мускуса в базата. При доста дами прави  реакция и мирише тежко на пот.  Sick
Аха  Tired аз миришех на циганка олята с менте  Sick  това за пълните ме заинтригува, тогава бях скоро след раждането и 20 кила по-тежка, тази зима може да го пробвам пак.

Шишетата,  за койти пише Ели с пластмасовата обвивка са много хубави. Кото ходя към центъра ще си взема.
Така мириша и аз с него,както и с Ангела,ама не къпана циганка,но теглото си не съм променяла с +/- 5кг от как се помня,затова си мисля,че взаимодействието с някой съставки дават този ефект при мен,ама пък съм спестила някой лев за други парфюмчета и не се терзая Laughing

# 201
Аз не съм съвсем сигурна, че килата влияят на аромата, но че се потях повече беше факт, а от там може и да се променят нещо в химията.

# 202
  • София
Момичета, да ви почерпя - днес дъщеря ми Ева става на 4 годинки  Tada

По този случай съм с Цветния Воал и маааай нещо няма да се разберем с него, сигурно ще пътува към размените в скоро време Simple Smile Много ми е подобен на Пойзън, който ми харесва много повече, а това, в което се различават двата, ме дразни при Воала. Ако някой го харесва, да пише  Hug

# 203
Атти,да ти е жива и здрава и да радва мама и тати Hug

Аз съм още не парфюмирана и се двоумя между Орхидеята,Есънс и Алшими Thinking

# 204
Аз не съм съвсем сигурна, че килата влияят на аромата, но че се потях повече беше факт, а от там може и да се променят нещо в химията.

... и хормоните не забравяйте!  Simple Smile Много мощна сила са  Mr. Green

# 205
Атти - да е живо и здраво детенце Hug  

надявам се, че вече преборва настинката Heart Eyes  

Воалът ...мммм Heart Eyes

# 206
Атти, да ти е жива и здрава рожденичката  Hug

Ета, не съм ги забравила, но на мен поне с наличните парфюми не ми се отразиха.

# 207
  • Paris, France
годес, не , не прилича на Ван Клийф като миризма. Ван Клийф аз не мога да нося, прекалено е розов. Този е розов без да е розов bowuu, тоест, не мирише на рози. Амбров ориентал е замене, не цветна амбра. Прилича по усещане на Ambre Gris на Балман. Те май са композирани от един и същ парфюмиер. Този парфюм е мек и лек, не е възможно да го намразиш или заобичаш, защото не е екстремен и няма силно произнесени нотки като сироп, горена захар, кожа, мъх, пудра, роза, пипер итн. Смолиста амбра. Много смола, но не колкото в Ню. Трезор е силно розов напудрен ориентал, който не може да се сбърка с друг. Трезор е отчетлива роза, нещо като Ombre rose на Бросо + ориенталска база. Просто приятен бленд на хубави съставки е Ла Мом. Не се влюбих в нея, не бих си я купила, но бих я носила. За да се усеща, трябва да изпръскам една десета от шишето. Май не помогнах Sad

# 208
  • София
Вече разбрах защо Кристал ноар ми  е неприятен на други жени, особено пълни.
Заради мускуса в базата. При доста дами прави  реакция и мирише тежко на пот.  Sick
Аха  Tired аз миришех на циганка олята с менте  Sick  това за пълните ме заинтригува, тогава бях скоро след раждането и 20 кила по-тежка, тази зима може да го пробвам пак.

Шишетата,  за койти пише Ели с пластмасовата обвивка са много хубави. Кото ходя към центъра ще си взема.
Така мириша и аз с него,както и с Ангела,ама не къпана циганка,но теглото си не съм променяла с +/- 5кг от как се помня,затова си мисля,че взаимодействието с някой съставки дават този ефект при мен,ама пък съм спестила някой лев за други парфюмчета и не се терзая Laughing

по-вероятно е до кожа (мазна/суха)  newsm78 аз качих 20 кила и спрях хапчетата Blush, но мускуса продължава да си ми стои прекрасно  Heart Eyes

Атти, честита ти вече-не-толкова-малка парфюмна фея   bouquet Бъдете здрави и много усмихнати Hug
пожелавам ти много мъррррр  Heart Eyes

# 209
  • Козлодуй
Да ти е жива и здрава малката принцеса,Атти Heart Eyes  bouquet

Някой да познава това чудо?Вчера ми привлече вниманието с атрактивното си шише, докато си ровех за наличните олфактивни групи.А и се оказа,че е доста "бюджетен".

Общи условия

Активация на акаунт