Парфюмни размисли и страсти - 85

• 36 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Бяхме много хубави и срещата беше много хубава  Heart Eyes
Много харесах това http://www.fragrantica.com/perfume/Nazareno-Gabrielli/Nazareno-G … brielli-9474.html , но реших, че няма какво да го мисля, и без това нямам шанс скоро да го придобия отнякъде. Представете си какво беше учудването ми, когато вечерта се прибрах вкъщи и установих, че по същото време, когато съм го харесвала, се е получило лично съобщение до мен от любима съфорумка, която ми го предлага в замяна на мой аромат!!! От днес вече вярвам в парфюмната телепатия  Grinning

Денси, това ли е красивото шишенце, на което не се сещаш името? С един червен пискюл?

И освен това си имам Уоманизатор! Нямам търпение утре да се науоманизирам цялата  Crazy

На отсъстващите са вписани надлежно отсъствия  Naughty При продължителни отсъствия ще се налага глоба  Crazy

# 301
  • София
Срещичката беше чудна- страхотен релакс !  Радвам , че се запознах с толкова чаровни и мили  дами.  Hug Heart Eyes А бебока се държа като истински мъж  smile3541
За парфюмите е ясно- пак съм зарибена с две-три нещица Thinking Joy
Денси , как изглеждаше това красиво  шише?  newsm78

# 302
  • София
Здравейте, аз чак сега оставам на спокойствие да пиша.

Първо да се похваля, отново.. Mr. Green Какво получих от размяна + още подаръци в страхотна опаковка.
Адмирации, прегръдки и всякви други форми изразяващи обич и уважение към въпросната парфюмна Дама! newsm51

Срещите наистина са много зареждащи, но и страшно объркващи..почти всичко от тестваното ми е в мъгла.  Blush

Аси, на мен точно пък той, ми взе акъла.  Heart Eyes Heart Eyes Просто върха на сладоледа, черешката на тортата. Толкова е объл, мек и топъл,че въобще не обръщам внимание на сладостта му.Такава между другото не усетих, поне не това което аз очаквах де. Прелест е! Много, много мой!  Heart Eyes
Това което ме изненада приятно , беше Byzance by Rochas. Започна много стряскащо, но много бързо претърпя голяма метаморфоза и от сивото пате стана прекрасен лебед. Много женствен в класическия смисъл. Ще се тества по обстойно. Simple Smile
Кристобал и на мен хареса. Хареса ми и Орхидеения Опиум и Мира бай и Синема и Nazareno Gabrielli,и нещо ванилено на Монтал, но не разбрах кое точно. Blush Само Дона , заоблената, не помня къде пръснах.  Blush От шишето леко ме шокира, но все пак реших да пръсна да да го тествам, обаче .. newsm78

Благодаря на всички, за приятно прекараното време!   bouquet
Благодаря и за крем брюлето!  Hug

# 303
ще ви кажа, че няма правда на тази земя  Crossing Arms
прибира се вчера мъжеството, аз съм с последни капки от Хипнотичната отрова и се фръцкам, за да ме подуши; той подуши, но нищо не отрази  Tired ; подуши и щерката, напръскана с Мелъди на Лейди'с Джой, и каза: 'ето това ухае прекрасно!'  ooooh!
може ли такова нещо  Twisted Evil
сутринта за самочувствие сложих изпаренията от ХО и се чудя дали утре да не пробвам това така интересно на ММ Мелъди  Whistling

тази Кеора наистина е адски шалимарска, много е хубава, прииска ми се да я сложа до моя си Шалимар  hahaha

# 304
  • София
Добро утро!
Първо, да благодаря на Кураж за Уоманити!
Много щастлива ме прави и като се събудя още малко ще се напръскам яко.

Вчера срещичката беше супер!
Много готини мацки, много парфюми, много настроение!
Харесах си Хилари Дъф - точно мой парфюм.
И Коромандела ми хареса, но трябва да го тествам пак и май ще си остане във уиш-листата.
И Вивара е много интересен.
А Черния Кашмир е мммм.
И онова бялото нещо със златната капачка беше вкусничко.
Останалото като че ли бяха повечето шипри, които просто не са за мен.

После минах набързо по магазините и пробвах още неща.
О мега е страхотно класен!
А продавачката се опита да ме умори с Бомбата. Ужас, това нещо не мога да го понеса!
Бюти СК е хубавичък, но само толкова. Може би за следващото лято.

# 305
  • София
Кураж, Дилянка, бялото нещо със златната капачка беше това Simple Smile
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Mukhallat-3241.html

Бубе, Мелъдито е почти точно копие на някакъв Босс, ама аз като не съм фен и не ги знам... май Уоман ли, да не излъжа... То на това красиво дете каквото и да сложиш, все хубаво става  Heart Eyes Ама и мъжът ти знае какво да харесва, дали не се опитва да вкара страстта ти в някакви по-бюджетни рамки?  Party

Дилянка, Хиларито го разменя в момента Калоянис  Whistling

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 10:02 от Атти

# 306
Атти, аз сама съм се ограничила от 1/2 година, но дали той знае  Thinking

Точето писа, че е сходен с Вива ла Джуси, но аз не го познавам, по описание не от 'моите'
а другата Лейди'с Джой на какво приличаше?

Този Монтал беше чуден - стряскащо дори за мен начало, което омекна в последствие и стана много приятен ванилов аромат - дали не беше заради цигарения дим и другите парфюми наоколо?

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 10:08 от bubanka

# 307
  • София
На някакви сладки, тежки цветя  Sick Аз първо си мислех дали ароматът не е копие на Балмия, понеже шишенцето е изкопирано от нея, но не е точно същото.

# 308
Какво да поръчам за ММ, нещо свежо, спортно, тип Булгари  newsm78

# 309
  • София
Вчера моят син си поиска да пробва мъжкия Aqua на Каролина Херера, точно такъв тип е - свеж, спортен  Peace Обаче не му проследих развитие и трайност, защото след това пратих младежа в детския кът в мола, докато ние с парфюмните феи се отдадохме на разни приятни занимания Simple Smile

# 310
Дам, че и е на прилична цена  Thinking
Ще ида да го проверя в БЗ.

# 311
  • София
В дрогерия Лили го пробвахме  Peace Може и в БЗ да го има, не знам.

# 312
Денси , как изглеждаше това красиво  шише?  newsm78
Атти, не е това с пискюла, но и то е много красиво.
Едно квадратно в цвят пудра беше. Heart Eyes Май беше твое?

# 313
  • София
Квадратно носех това - Jardins de Bagatelle, това ли е? Другите мои бяха Кутюр Москино, Опиум и Парадокс, тях не можеш да ги сбъркаш.

# 314
друг беше - парфюмът с 'леглото' - мисля, че беше на Джули

едит: той беше кръгъл

Общи условия

Активация на акаунт