Съпруги,чиито мъже пътуват 20

• 43 353
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Натали,да ти е жива и здрава малката принцеса   bouquet и да ти кажа да не се плашиш  Peace Смея да твърдя,че се оправям доста добре с малките (като изключа инцидента от неделя  Embarassed ) без абсолютно ничия помощ.

# 121
Натали,да ти е жива и здрава малката принцеса   bouquet и да ти кажа да не се плашиш  Peace Смея да твърдя,че се оправям доста добре с малките (като изключа инцидента от неделя  Embarassed ) без абсолютно ничия помощ.

Благодаря!Аз разбира се сьщо ще се справя само в началото докато свикна ще ми е малко по-трудно предполагам.

# 122
Nataliiiiiii , мъжът ти е до теб в най-трудния период...после и сама ще се справиш Peace

# 123
Момичета,благодаря ви за поздравите.Нали знаете,за мама най-хубаво е децата да са край нея.Те моите си живеят самостоятелно,но друго е да знам че са наблизо,а не сред океана.Че този път са имали и доста премеждия.
Делти,3 месеца и половина направиха,но ги смениха,защото тръгват за Южна Америка .
Натали,добре завърнала се,честита ти госпожица.
Днес се скапах,посрещахме,изпращахме,деца,гости и т.н.Май ще си нанкам по-рано,че утре вечер пак ще посрещам гости .Но аз се радвам като е така,нищо че се поизморявам.
Спокойна нощ ви пожелавам и следки сънища.http://www.metacafe.com/watch/949034/

# 124
  • Шоколандия
Здравейте и от мен! Снощи на 100 пъти се опитах да пиша, ама неуспешно.... Супер Любо нещо си беше взел отпуск! #Cussing out Добре дошли отново на ЦВЕТЕНЦЕ и ШАНИ, радам се, че вие и мъниците сте добре. ИЛИЕВА, как си Hug Весели очички МАМЕ!

На всички останали едно голяяяяямо гуш.

# 125
Дзяк... Хубавото време днес ви е отдаличило от компютъра май...
мария п, големи сладури си имаш -  много да те радват!
Маме, честита ти радост у  дома!
А на мен ми е едно празноооо- снощи изпратих мъжа ми и сега до като се пренастроя на вълна  да го няма - кофти работа .... Много бързо стана - до като си подаде документите в БМФ и те го качиха, успокоява ме мисълта, че е за по-кратко в сравнение с предните пъти.

# 126
Здравейте Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Лек път на мъжлето ти мим  Hug

Времето тук е страхотно. Малко се размотах насам-натам, боядисвах се и сега се чудя какво да правя още ми се излиза Mr. Green

Натали, да ви е жива и здрава Ивет Simple SmileSimple Smile Прекрасно име  bouquet

Милото нещо ми говори че има проблем с плащането, заплати не са им плащали от два месеца, а валутите все ги бавят и снощи ми каза, че на предния екипаж още не са платили  Tired Много кофти ...В каква страна живеем  ooooh!

# 127
mim_d, толкова те разбирам Sad
Аз след един месец още не съм се настроила и свикнала с мисълта, че се прибирам и го няма вкъщи.
А иначе времето и тук беше прекрасно, разходихме се добре и се порадвахме на слънцето Sunglasses

# 128
mim_d, лек рейс на момчето ти Peace

# 129
Ооо,  _KIARA_ Flutter, как сте в неделя вечер?

# 130
Ooo, Лято, добре сме. А, вие?

# 131
Ние днес сьщо се разходихме чудесно из морската градина.
Относно отсьствията на мьжьт ми аз вече сьм свикнала а той слава  богу не плава на дьлги рейсове.

# 132
Мим лек рейс и попътен вятър на твоето момче  Hug
Аз най-накрая приспах тазманийските дяволчета и се отдавам на битов алкохолизъм с чаша червено вино и хубав филм   bouquet

# 133
  • Шоколандия
http://www.vbox7.com/play:7a254435
Искаше ми се да ви поздавя преди всяка от нас да поеме към леглото  smile3524

# 134
Добро утро!
Ставайте поспаланки,хайде на кафе и здравословна закуска.

Навън е много мрачно и гадно,но нека това не попречи на доброто начало на новата седмица! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт