Съпруги,чиито мъже пътуват 20

• 43 356
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен Simple SmileМАМЕ,стахотно си ги нарязала тези плодове HugВземам от всииичко!И тука е мрачно,но аз ви желая много усмивки!Мим,лек рейс и попътен вятър на мъжлето!

# 136
Добро утро (знам, позакъснях Tired) и приятна седмица на всички. Пак ни чакат мрачни и хладни дни, а пък на мен времето как ми влияе...
Ще трябва да измислим алтернативни методи за сгряване:

или:

# 137
  • Varna
ЛЯТО,
Алтернативните методи май са -Тежко вино дайте, вино и греянЪ ракия Joy

МАМЕ,
Аз ще си взема от нездравословните сладки от закуската ти, щото без сладко съм за никъде smile3508

МиМ,
Адаш, лек рейс на момчето thumbsup СамУ УбавУ времИ по пътя му пожИлавам!!!

# 138
Е, започнаха и моите самотни битови проблеми: спукана тръба #Crazy
Чакам баща ми възможно най-скоро да се притече на помощ!

# 139
  • Varna
ЛЯТО,
Какво стана със тръбата?  Дойде ли помоща?

# 140
Лято Hug, оправихте ли повредата? Peace

# 141
Тц.
Чак в сряда. До тогава - обясниха ми как да спра водата локално там Mr. Green

# 142
Мацки да ви питам внасяте ли данък 10% по ЗДДФЛ, т.е нещо като плоския данък... Питам се що си мълчим като ни е..т така - да плащаме наравно с тия дето всяка вечер са при семействата си...абе явно не сме у ред Thinking

# 143
Аз съм не добре информирана по въпроса. Дайте някой линк да чета и да се образовам!

# 144
  • Varna
КИАРЧЕ,
Аз не мога да ти кажа нищо, защото нали знаеш, моят е във БМФ и от там си им удържат, каквото си искат и както си искат.

ЛЯТО,
Ремонтна брИгада ли шЪ идва във срядата?

# 145
DELTA_DELTA , за БМФ ясно  Peace Ама за другите ми е мисълта, за тези дето не са към БМФ Thinking

# 146

Делте,
Бригадирът е обещал засега, разчитам на честната му професионална дума.

Киара
, искам и аз да се ядосвам заедно с теб, но както казах - не знам много. При всички положения, ако ще искат да им се дават пари, против съм Crossing Arms Mr. Green

# 147
Какьв е тоя даньк?И аз не сьм в час newsm78

# 148
въведен е на 01.01.2010г чл.25 ал.1-3 ЗДДФЛ /закон за данъка върху доходите на физическите лица/.

# 149
Още не им удържат на Речнофлотците, поне на моя мъж не му удържат от валутата. Ама нещо с тая криза голяма спекула. Не са платили още на предния екипаж, а за заплати да не говорим...

Общи условия

Активация на акаунт