..аз също се зачудих за тази маневра ...но няма смисъл да се мисли сега за това... дано да има оцелели

на всички.
По отношение на мейлите, ако момчетата ви са в БМФ, няма начин и сега да контактувате с тях. Смениха системата за достъп до интернет преди няколко месеца. Предходните рейсове и ние си пишехме и беше добре, сега сме само на смс и телефон, но по-рядко и за кратко, за сателитния още по-рядко-ако са в преход. Така че и тази минимална благинка бе отнета от фирмата. За чуждите зная, че няма проблем с интернет-има само ограничение в трафика и съответно в размера на писмата.

) и само се моля, да не се изгуби, че ще си остане само с едни документи и дрехите на гърба му.
. Богинята Кали всъщнoст не е свързана с философските ми стремления, а по-скоро я избрах като илюстрация на делника ми- за да свърша всичко,са ми необходими поне шест ръце и две-три глави на първо време
Както ,предполагам, е и при всички вас 

Аз слагам много чорапи и боксерки. От тези сейфтишус му се спарват много краката и има риск за съкилийниците му, затова има минимум 15 чифта чорапи, по 2 на ден.
и да не тъгувате за момчетата си,те ще се върнат много скоро.Ако си нямате терлички - хоп http://www.az-jenata.bg/pic/article/view/9630.jpg
,но да са живи и здрави момчетата - ще се намери начин за комуникация.

Как да оставя Дружината. 

Препоръчани теми