Съпруги,чиито мъже пътуват 20

• 43 345
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Дано да се намерят живи и здрави .... Praynig ..аз също  се зачудих за тази маневра ...но няма смисъл да се мисли сега за това... дано да има оцелели Tired

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 16:48 от Полина-Малина

# 646
Момичета, присъединявам се вече официално към клуба. Много набързо тръгна моя съпруг и ми е криво, криво....Дано всичко е наред и се завърне жив и здрав! Praynig

# 647

Satriani Добре дошла!
Сега имаш и чехлички,а като се появи пантофено-терличковата фея Делта ( тя нещо се изгуби),ще имаш и по-хубави,за да можеш да си седиш на сладка приказка с нас на миндерчето.Ще видиш как бързо ще мине времето и ще се върне момчето ти.

Хайде и по едно слесобедно кафе,че много заспа темата ни.
Много Hugна всички.

# 648
Хайде и аз да се запиша при вас момичета.
Преди достааа време(сигурно 2 години)  писах 1,2 пъти в темата.
Аз съм вече трета седмица без мъжлето си. Очаквам го към средата на март.
Хайде да са ни живи и здрави мъжете и имаме колкото се може повече споделени радости с тях!:-)

# 649
Здравейте момичета,
откраднах време да напиша няколко реда. Докато изчета всички стари постове се изгубих в превода  ooooh! По отношение на мейлите, ако момчетата ви са в БМФ, няма начин и сега да контактувате с тях. Смениха системата за достъп до интернет преди няколко месеца. Предходните рейсове и ние си пишехме и беше добре, сега сме само на смс и телефон, но по-рядко и за кратко, за сателитния още по-рядко-ако са в преход. Така че и тази минимална благинка бе отнета от фирмата. За чуждите зная, че няма проблем с интернет-има само ограничение в трафика и съответно в размера на писмата.
Надявам се всички да се заразите от коледно настроение и да се чувствате добре, макар че при мене не се получава- все по тези празници съм сама.
Бъдете здрави и мислете с любов за момчетата си, те ще усетят и на хиляди мили топлината, която им пращате.  bouquet

# 650

Satriani Добре дошла!
Сега имаш и чехлички,а като се появи пантофено-терличковата фея Делта ( тя нещо се изгуби),ще имаш и по-хубави,за да можеш да си седиш на сладка приказка с нас на миндерчето.
Обув! чехличките! Благодаря, mamaR. Wink
Аз съм още в начална фаза и чакам ъпдейт на полета му. Чекираха му и ръчния багаж (за 1-2 см непасване Close) и само се моля, да не се изгуби, че ще си остане само с едни документи и дрехите на гърба му.

# 651
Satriani, колко време ще си самичка?

# 652
Satriani,  Jomista , добре дошли отново Hug
morenitta, занимаваш се с източни науки, ли??? будизъм, може би?

# 653
KIARA,
искрено ме изненада въпросът ти Simple Smile Защо реши, че имам нещо общо с източните науки. Занимавам се с нещо далеч по-прозаично и злободневно-журналист съм EmbarassedТо това вече е мръсна дума

# 654
АА, досетих се-по картинката вероятно Joy. Богинята Кали всъщнoст не е свързана с философските ми стремления, а по-скоро я избрах като илюстрация на делника ми- за да свърша всичко,са ми необходими поне шест ръце и две-три глави на първо време Wink Както ,предполагам, е и при всички вас

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 19:22 от morenitta

# 655
  • Шоколандия
Зравейте и от мен морячки, Съжалявам, че не съм писала от известно време. Получих си мъжлето и първите дни хич не намирах време за компютър, после тъкмо се окопитихме и започнахме да работим по въпроса с ремонти. Търсене на майстори, врати, плочки (че главно баня правим),а от два дни банята ни се крепи на има - няма 2 стени и половина. Днес реших да го оставя да се оправя с майсторите сам, а аз се прибрах при майка ми, че там и до тоалетната не мога да ида (добре, че със собственика на близкото кафене са бивши колеги, че ходим там), а за къпане да не говорим.
И аз в началото му се поядосах ама ми мина. Трябваше да се върне към 20-ти ноември и ден преди да се видим той ми заяви, че ще се качва на Коледния круиз, че щели да им дадат повече парички. Ама то плановете, които цяло лято кроихме отидоха в канала, пък и за празниците и съвсем ми се смота всичко. Ама добре, че като видяха майсторите банята отвориха ееее- такива  Shocked та се разбра, че никъде няма да ходи, а ще стои тука и ще бачка. Накупихме плочки, мивки, какво ли не, а утре ще ходим за лампи, а след това ще търсим и интериорни врати. Делти доколкото разбирам и вие врати сте сменяли, можеш ли да ме насочиш към фирма/марка. Ние се спряхме на едни от 501 врати, ама отговарят ли цена/качество не знаем....
Вагабонд, не знам какво е станало с теб, явно си си изтрила мненията и не знам какъв съвет да ти дам. Дано вземеш най - доброто за теб решение Hug

Хели, очаквам добри новини, дано всичко да е минало добре. Както казва мойто Мило "Ако е рак, сготви го, но не му се давай!"   bouquet

Не си спомням кой питаше за багажа. Моят много лошо го научих да му подреждам багажа, та обикновено знам по- добре от него какво носи. Когато е на товарните обикновено тръгва с един сак багаж, а на пасажерите и куфар не му стига. На товарните взема износени и лекьосани дрехи, и да речем 2 чифта дрехи за пред хора. Не съм привърженик на вземането на мноо козметика, защото такава винаги може да се вземе намясто, вместо да се разнася с куфарите. Слагам една четка, някаква паста за зъби, често малка, ако ли не и използвана, душ гел, също половин шишенце, една пяна за бръснене, афтършейв, 1-2 самобръсначки. Обикновено той се връща с много повече козметика от тази, с която съм го изпратила, тъй като била по евтина. Все още вкъщи зъби се мият с украинска паста за зъби, а той и баща му се бръснат с украински Жилет, които е купил на последния си рейс натам, може би 2008. Сега на пасажерите е друго, имат повече свободно време и излизат повече, та трябва да е спретнат, и му слагам повече дрешки (които ми връща естествено непокътнати, защото той се развява с овехтелите  Close Аз слагам много чорапи и боксерки. От тези сейфтишус му се спарват много краката и има риск за съкилийниците му, затова има минимум 15 чифта чорапи, по 2 на ден.

Относно въпроса на Лято. Всичко зависи, както са казали момичетата, от отношението първо между теб и него, но и всеки тийнейджър минава през времето, когато родителите пречат. Така че дано преминете леко праз тази фаза...

Май понаваксах с писането  Embarassed

# 656
Jomista , morenitta ,добре дошли отново сред нас.Радвам се,че сте се сетили за нашата темичка.Много Hugи да не тъгувате за момчетата си,те ще се върнат много скоро.Ако си нямате терлички - хоп http://www.az-jenata.bg/pic/article/view/9630.jpg
Наистина в БМФ не може да се общува по Интернет Sad,но да са живи и здрави момчетата - ще се намери начин за комуникация.
 И понеже тази вечер съм в добро настроение - хайде да си пийнем по едно,да вдигнем наздравица и за момчетата в морето

puphiвесели ти очони Grinning

# 657
  • Varna
ДОБРЕ ДОШЛИ  wavey
На новите Мацуранки Wink

МАМЕ,
Ти си раздала терлички, няма нужда аз да им давам.
Не съм зачезнала бе Маме. През няколко поста съм писала, май не си обърнала ФниманИе Laughing. Колкото и да съм уморена, заета, винаги пиша по някой лаф. Wink Как да оставя Дружината. Wink

Хайде НаздравИ със шампанско и семки Laughing Аз това пия и товя хапвам Wink

# 658
Още не се справям успешно с картинките тук, затова се присъединявам към "Наздраве"-то само на думи:-)) newsm78 Обаче съм си сервирала една ракийка с туршийка  EmbarassedНаздраве,мацки- за вас, момчетата ви и семействата

# 659
  • Варна
Наздраве и от мен! Simple Smile
Аз още привиквам пак да съм на пътуващ съпругата, когато го няма.  Rolling Eyes
Така се случи, че кораба малко се забави и последните 3 дни се чуваме всяка вечер за по час и повече, ама свърши вече - тази нощ отплават.  Sad
Опитвам се да вляза в рутина - работа, ученето (ей, край няма!) и така..
Добре дошли на ново-дошлите и скоро-завърналите се във форума!

Общи условия

Активация на акаунт