Отговори
# 150
Леле момичета вчера нямах интернет и сега не мога да ви изчета Grinning
Първият път раждах без упойка 11часа и сега пак смятам да е без упойка. Боли наистина, но се изтрайва и след това се забравя  bouquet
За шофирането: каром си активно и мисля да е така до раждането. И първият път бях така, просто ми е по- спокойно като разчитам на себе си, а не на някой друг.

Да ви кажа моята кума роди вчера първото си детенца - 3,500кг. за два часа и половина. Направо не е усетила как е станало всичко. Изтекли и водите и докато отидат до болницата и я прегледат и хоп ето го бебока. Пажелавам на всички ни такова лесно и безпроблемно раждане Hug

# 151
  • Ямбол
И аз имам мъдрец за вадене,но зъболекарката ми каза да изчакам след раждането,а и мисля,че се пие после антибиотик,може би заради това.
Вилкони,ще стискам палци и мисля за вас утре,успешна операция.
Момичета,след като изкоментирахме и обсъдихме мамите  с вече 1 детенце и темата със секса,та да ви запитам-вие замисляли ли сте се след раждането как ще се предпазвате?
Противозъчатъчните май са вредни при кърмене,спиралата ми звучи страшно повече и от раждане.
На пазене от странана мъжа не е ли рисково.
А кърменето не предпазва от забременяване.
Пазете се и спинкайте спокойно.

# 152
И аз имам мъдрец за вадене,но зъболекарката ми каза да изчакам след раждането,а и мисля,че се пие после антибиотик,може би заради това.
....На пазене от странана мъжа не е ли рисково.
...
Майка ми е кърмела активно по-голямата ми сестра и даже не е разбрала веднага като е забременяла с мен. Имаме разлика 1г. 40 дена. Така че, не разчитай на това  Wink Спиралата защо те плаши?
Уф за зъбчето май е по-удачно да се вади сега. То ясно, че е строго индивидуално. Но аз толкова изпатих със зъбите и преди и след раждане, та ми се съкрати живота. Да не се потретвам, но си провалих кърменето заради 1 зъб... и съпътстващите лекарства. А по време на бременност плацентата е допълнителен филтър. По-лошо е, че вероятно ще се наложи снимка на зъба, а не самата упойка или болка от ваденето. Но и за това има лек - слагат по 2 оловни престилки и така.

# 153
  • при моите любими
...та да ви запитам-вие замисляли ли сте се след раждането как ще се предпазвате?
Противозъчатъчните май са вредни при кърмене,спиралата ми звучи страшно повече и от раждане.
На пазене от странана мъжа не е ли рисково.
Пазете се и спинкайте спокойно.

Аз много си мислех по въпроса, защото за сега мисля да изчакам за третото  Mr. Green  В главата ми все се върти идеята за спирала, че не съм сигурна, колко редовно ще взимам противозачатъчните. Аз обаче знам, че тя е на хормонална основа. Хич  не съм наясно с тези неща. Никога нищо не съм използвала освен презерватив. Моля някоя мама, която е наясно с тези неща, да просвети и нас невежите

# 154
Добро утро тумбачета !На всички пожелавам един спокоен и топъл октомврийски ден.Аз днес ще ходя по бумащини ,че скоро съм булка.Всъщност моя мил мъж снощи ми падна на колене  Embarassed и аз така го прекъснах ,че наполовина си зададе въпроса, горкия просто се развълнувах  Embarassed
Щеше ми се да ви почерпя дори и само виртуално но нещо не ми се получава   bouquet Hug

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 08:08 от beboranka8730

# 155
Добро утро,
beboranka8730 честито мила, желая ти попътен вятър и сила да се борите с всичко изпречило се на пътя ви заедно,и не на последно място едно красиво бебче през декември.
Аз днес съм на доктор, адски се вълнувам защото не знам какво ще ми каже.Само се моля бебо да е добре. Стискайте палци, после ще се отчета и пред вас.

# 156
Адашче (и аз съм Ваня ) стискам палчета при чичко доктор всичка да мине перфектно и спокойно бебка ще си  много добре!Айде и да разкажеш! Hug

# 157
И аз тези дни все повече се замислям какво ще правим като се роди бебо. Най-сигурния начин е да спрем секса  Joy Joy hahaha Ама няма как , че трето не се предвижда в програмата  Crazy

# 158
И аз тези дни все повече се замислям какво ще правим като се роди бебо. Най-сигурния начин е да спрем секса  Joy Joy hahaha Ама няма как , че трето не се предвижда в програмата  Crazy
Хихихихих, аз викам да ставаме монахини, то и без това тук от известно време секса е голям мираж май при доста от нас.

# 159
Joy И аз мислех, че този метод е най-надежден, но се оказа, че не е Wink Уж няма, няма, но все веднъж ще се случи и то стига  Crazy

beboranka8730, честито мила   bouquet Много мила изненада са ти направили!

Ох много ми е депресарско днес  Confused Трябва да си правя ЕКГ. Какви резултати ще изкарам в това състояние  ooooh! чудя се изобщо да ходя ли!

# 160
Добра, благодаря мила и относно ЕГК-то всичко ще бъде наред  Hug  не се чуди и отивай!
И всичке тумбачета после да дадат отчет!!!!!!

# 161
Добро утро и от мен-днес ни обещават хубаво време,дано да става за разходки!!!

Аз днес ще се оплаквам-изкарах кошмарна нощ-много ме болеше корема ,ама много-високо горе,където са разположени червата,явно е от някоя храна-направо се побърках,сигурно подлудих и бебето,то голямо въртене беше,нито на лявата страна нито на дясно....... Sad Sad Sad Ужас просто! Сега пак ме боли,дано до довечера се успокоя,няма да ям нищо -дори съм спала на отворен прозорец,неможех да си поема въздох и постоянно се потях-кво беше тва чудо-дано вие сте добре Hug

Беборанке честито ти предложение,дано сте много щастливи и тримата с бебо baby_neutral

# 162
Момичета в момента дават по нова тв за бременността , гост е доц. Димитрова от МД( тя е завеждащ отделение за фетален риск), която преглежда във Фемина. Hug

# 163
Добро утро мами и бебочета Simple Smile

Ох по темата с предпазването - аз мисля да не предприемам кой знае какви мерки. Ние сме от 5 години заедно с мъжа ми и никога не сме използвали предпазни мерки и даже си мислехме, че имаме някакъв проблем. Но като започнахме опитите - стана от първия път. На нас ни е първо бебче и като цяло искаме да имат малка разлика с второто живот и здраве, така че - ако стане нещо...а ако не, ще си го планираме пак Simple Smile

Аз искам да попитам имате ли някакви проблеми с кожата - аз от 1 месец някъде ми се появи едно "люпене" на лицето - ужасно суха ми стана кожата по лицето и с какво ли не я мазах - нищо. Не знам какво е това.. мисля вече да отида на дерматолог да питам..

# 164
  • София
katiahr , браво на Цвети, а??? Много се радвам за нея, искам и аз така!   bouquet

Ванче, днеска успех при доктора! Стискам палци всичко да е наред.

Моят юнак прави сутриншна гимнастика възможно най-високо в корема ми, може да е решил да атакува хранопровода и гърлото ми, не знам  Joy
Напоследък го усещам там и се надявам да се е обърнал вече с главата надолу

Общи условия

Активация на акаунт