Един триместър ми остана, за да стана януарска мама - 12 тема

• 25 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
В София вече трябва да се ходи в общината с нотариален акт или договор за наем за новото жилище, в нашия случай нотариален акт, който е на името на мъжа ми. Затова ми трябва и свидетелството за брак, за да докажа, че не живея под наем в апартамента му и той не укрива данъци. От позната, която мина скоро през процедурата, знам, че понеже е въведена отскоро, всичко това ставало доста бавно и с доста обикаляне по кабинетите в общината. А понеже се изисква и присъствието на мъжа ми, не знам кога ще успее да отдели толкова  време.

а ако нямате брак и живеете на семейни начала?

# 601
  • София
Възможно е това да е от преди, но явно сега са станали по-стриктни в процедурата, което само по себе си не е толкова зле. Лошото е, че си е загуба на време, но така или иначе трябва да се размърдаме и да го свършим това нещо.

а ако нямате брак и живеете на семейни начала?

Честно казано не знам, може би трябва да питаш в общината, ако и на теб ти предстои такава процедура.  Thinking

# 602
Бубееее , аз ще вляза във всеки магазин за бебешки работи в мола, да плакна очи  Flutter Party Добре, че няма да мога да нося много багаж, че иначе ще изкупя магазините. Crazy

Забравих да се похваля, днес си пусках изследвания и хемоглобина ми е 127 Simple Smile Хем нищо не ям кой знае какво...

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 19:44 от BebEshOnDeL

# 603
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Биричке, наистина си много красива булка  Simple Smile
Моят хемоглобин също е с перфектни стойности, обаче аз от три седмици ям всяка вечер салата от червено цвекло ( сурово ) и морковчета. Препоръчвам го на всички мамита, които имат проблем с желязото, много е вкусно ( според мен  Crazy ) и полезно  Peace
Аз заминавам на " поливане " на бебе  Joy Една приятелка днес роди момченце и сега щастливия татко събира половината квартал  Laughing
Хубава и спокойна вечер на всички  Hug

# 604
Мале тумбачета пак сте изписали света Crazy
Лейди Гуга Честит Рожден Ден! Желая ти дълголетието на дърветата, здравината на скалите и любовта на гълъбите! Едно сладко малко и здраво гукащо малко съкровище януари! newsm51 Tada newsm59

Биричка супер си! Много готина и красива булка !  bouquet
Agent Provocateur харес ми  Joy

За кръщаването на починал, Александър е на свекъра уж който е Атанас , но моя дядо който е починал беше Александър, винаги съм мислела, че така ще го закриля.
адис нощни очи е права, най-добре питай личния. Не мисля, че е притеснително от домашен уред. Поне Алекс като се поряза на рибарския нож на баща си лекарката му каза ако ножът е домашен няма нужда от инжекция, но ако се ползва навън трябва.
бибим за 1-вия въпрос права е.
За 2-рия относително е ако всичко е наред сменяш един път наден, ако обаче пропусне памперс или повърне или др. може още 3 примерно newsm78 newsm78
бгдеси браво на малкия мъж  smile3501
Шикозна Добре дошла   bouquet

Ставам да хапна после ще довърша

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 21:42 от Mish

# 605
Йоана, тази седмица ще има ли лекция/среща?
Дамммм:) Лекция. Обявена е вече тук. По всяка вероятност до края на ноември всяка седмица ще има по нещо, но за по-сигурно следете темите, да не се промени нещо в последния момент.
Мерси за инфото за каната. Много ме притесняват всякакви води и т.н. с неясен химически състав... Като сме на тази тема, водата в БГ не е централно флуорирана, нали?

# 606
  • в Надежда-та
......2. другия ми въпрос е по колко броя дрешки от един вид  са необходими? аз съм взела 7 бодита, за колко дена ще стигнат ?......
според мен са достатъчни  Thinking не е нужно да се затрупваш с дрехи, които ще израсте неусетно. Ако не "прелее" памперса за 7 дена Peace

Ако нямате брак както обясни Нощни очи трябва този на който се води апартамента да попълни декларация, че е съгласен да се водиш на дадения адрес.
Аз другата седмица трябва да си взема новата л.к. и се чудя как ще я карам цял месец като подам документите за шофьорската книжка Thinking ...... като се сетя миналата година един скапан Катаджия колко пъти ме спира като почна "акция светлина" Crazy ooooh!
BebEshOnDeL твоя хемоглобин се вдига, моя пада.... 103 ooooh! аз се чудя що ми се вие свят....

# 607
Йоана, тази седмица ще има ли лекция/среща?
Дамммм:) Лекция. Обявена е вече тук. По всяка вероятност до края на ноември всяка седмица ще има по нещо, но за по-сигурно следете темите, да не се промени нещо в последния момент.
Мерси за инфото за каната. Много ме притесняват всякакви води и т.н. с неясен химически състав... Като сме на тази тема, водата в БГ не е централно флуорирана, нали?
Мисля, че не е, но като нищо и това да го почнат.  Tired

# 608
Ще почнат те ама я бой  Naughty Whistling Joy
За каната брита да се изкажа. От 2 години пия само Девин изворна. Като се наложи да давам АМ купих кана за преваряване, в нея преварявахме само Девин изворна- по каната не е имало никога остатъци от варовик или нещо друго. Правих експеримент и 1 седмица давах само чешмяна вода минала през бритата после претоплена в каната- все пак беше зима... Та започнаха да се появяват отлагания, на мен също така вкуса не ми допадаше въобще. Та за нас си остана единствения вариант- Девин изворна.Има също така и други води, подходящи за кърмачета - на торн спринг има вода "бебе", и на хип, която обаче е необосновано скъпа, поне според мен.

# 609
  • Пловдив
 Hug
Много ви благодаря за милите пожелания, момичета! Дано всчики сме
ОК и гушкаме здрави бебенца през януари!

Биричке, много си красива, сватбата изглежда весела, роклята ти е трепач! Бъди много щастлива!   bouquet
Вал, на линия съм и за по-голяма пловдивска среща!!

# 610
Бързам да попитам pepinka1: как си? Има ли промяна или още напипваш бучките? По принцип не е обичайно да се запушват канали по време на бременност и вероятно се касае за нещо друго. Най-добре ако е възможно да те види лекар.
Yoanna - мерси за питането - още са си там - малки, но ги напипвам - тази седмица съм на консултация и ще попитам.

# 611
  • Велико Търново
Добро утро момичета,
за преваряването на водата, На бебета и малки деца в никакъв случай не се дава преварена минерална вода, а само преварена обикновена чешмяна или бутилирана за бебета. Защото с парата водата извира, а минералния състав се концентрира в по-малко количество вода. Бутилираната изворна вода, може да се дава направо на децата, няма нужда от преваряване. Т.е. и там правилото е по-добре да не се преварява. За мен изворна девин е добро решение, редувайки я известно време с обикновена преварена. 
Каната брита от много време й се чудя, ама все не се решавам да я купя. Притесняват ме отлаганията в този филтър, който се сменя веднъж на месец, а през това време какви форми на живот се развиват вътре ... брр., и през тях минава водата, дето после ще я пием ...  Но може и да бъркам, не съм разучила добре с механизма й ...

# 612
  • София, Лагера
Добрутро, мацки! Ето и мен ме хвана безсънието... но то може и от ЕГНто да е  Mr. Green

Аз от вчера съм на работа. Много особено, даже е приятно. Очевидно 2 седмици ми е максимума, който мога да издържа безхаберна у дома  Wink

Lady Guga, честит рожден ден на патерици! Желая ти като начало здраве и прекрасно бебе, после, като отминат и бебешките емоции - динамичен и удовлетворяващ живот!  Hug

Биричке, я качи още снимки!  Crazy Flutter Много си Убава!

Агентке, мацко, така ме впечатли с изказването на мъжа ти (снощи го четох), че тази нощ и го сънувах!  Joy Joy Joy Най-малкото защото и аз така си навивам часовника и ставам да снимам ... барем изгреви да бяха - прилепи  Mr. Green

# 613
  • София, Лагера
Ей, как щях да забравя!
Честит имен ден на всички, носещи прекрасното име Димитър или производните му!   bouquet

Весел празник ви желая, вярвам всички имате приятели или роднини с това име!

# 614
Добро утро!

Една лека закусчица?

И сокче

Общи условия

Активация на акаунт