Един триместър ми остана, за да стана януарска мама - 12 тема

• 25 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Честит празник на всички именници!

# 616
Добро утро мамчета! Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!!  bouquet

Миналата нощ сънувах, че съм родила, ама момиче, пък чакам момче, странно се чувствах, тази нощ пък избирах дрешки насън, като сега си спомням как видях някакво невероятно космонафтче за бебе и щях да го купувам....
Вие сънувате ли някакви сънища свързани с бебчето?

Тъкмо щях да приготвя закуска днес аз, но pepita1973 ме е отменила, благодаря! Grinning

Разгледах снимките на покупките ви, които са се увеличили - невероятни са, така ме сърбят ръцете да купувам...ама още не смея! Бъзлива съм си и това е, и не само аз-всички около мен!
А булката Биричка е невероятна - много, много красива!!! Както и всички момичета от албумчето!!!

# 617
здравейте и от мен дами, след дълго четене и разучаване на форума реших и аз да се включа. бебан е предвиден за 6ти януари. това ще ми бъде първо дете и честно казано колкото повече чета, толкова повече се шашкам. а откакто започнах да си чистя отпуските преди една седмица имам доооооста време за четене Simple Smile

за сънищата - аз напоследък съм подкарала една розова серия... бебо много много не се вмества в нея  Blush

# 618
Добро утро и честит празник на всички Димитрини, Димитрички и други Димита Hug

За водата - и аз предпочитам Девин изворна. Използвала съм на Торн спринг и според мен е отврат! Направих експеримент като преварих няколко вида бебешки води и в нея имаше повече отлагания, отколкото дори в чешмяната! За централно флуорираната водата в Бг съм чувала, че я има в някои  градове, но не помня кои.... може би ако се поровя из нета ще пише ....

За кръщаването на починал - чувала съм, че не е на хубаво, но от друга страна все някой с това име е починал някога  newsm78

Биричка - пу,пу да не те урочасаме от толкоз хвалби, ама са прави момичетата, наистина си много красива булка! А и изглеждате много щастливи! Дано винаги да е така!

Днес отиваме с мъжа да търсим легло за бебка. За съжаление още не съм решила какво точно искам, което ще усложни невероятно много процеса  Simple Smile И да ви се похваля, вчера дойдоха едни ботушки дето ги бях поръчала на Тити от Ларедута и са страхотни! Само дето тя не обича много да слага нови неща и не знам как да я убедя да ги носи  Thinking

=Michelle= Добре дошла при нас! А от какво толкова се шашкаш? Кажи, че да вземем да те успокоим малко, нали за това сме се събрали, да си даваме кураж! Hug

# 619
Добро утро!

От къде ги гледате снимкте на Биричка.Искам и аззз... Simple Smile

Look_at_me, ако не ти е спешно довечера ще измеря.Имаме няколко размера.Едните са по-мъчнички, а другите по-големи.И двата вида са детски, но едните са за съвсем бебешки дрешки, а другите за по-пораснали деца.

Аз от два дни не мога да си измеря хемоглобина.Отивам 8ч в лаборторията, пред мен около 10 баби и дядовци.Е, няма как да ги изчкама.Май ще вземам половин почивен ден, за да ме боднат за 2 минути.Иначе и аз се надявам да се е вдигнал малко.Колко цвекло, коприва и какво ли още не изядох.Бебешондел, казвай тайната.

А как се справяте с болките в кръста и гърба.Тази нощ буквално на 10 минути съм се будила.Ужасна работа.Боли навсякъде. С възглавници не ми е удобно, а болкта е ужасна вече. С Алекс беше същата работа.Последните 2 месеца незнаех какво е сън повече от половин час.  Tired

Честито на всички именници!    bouquet

# 620
flower, мерси за подкрепата Simple Smile нищо конкретно - просто нали ми е за първи път и се чудя дали ще се справя с гледането на бебо. предполагам, че е нормално.

за болките в гърба и най-вече - и аз ги имам, но по-скоро денем и май никак не се справям. опитвам се да си намеря някаква приемлива поза и толкова. абе гадно си е

# 621
  • Бургас
Добро утро  и от мен!
Биричка-много хубава булка!Много щастие и любов ви пожелавам! luvbed
За кръщаването на починал-и аз знам,че е суеверие,и според църквата няма проблем!
=Michelle=  welcome

Вие сънувате ли някакви сънища свързани с бебчето?
Миналата седмица имах поредица от 3-4 дни,в които сънувах че съм родила,как с бебо сме вече вкъщи.Сутрин се събуждах някак притеснена, #Crazyи се чувствах кофти,но за щастие свърши тоя маратон от сънища!Все пак първо бебче ми е,шашната съм,нищо не сме купили още и главата ми гърми от всякакви мисли така че нормално е май да сънувам такива филми!!!!!!!! #Crazy
Честит имен ден на всички именници!

# 622
  • Варна
Биричка, много хубава булка си. Много да се обичате ви пожелавам  Hug

И аз добавих една коремска снимка, една приятелка реши да ми прави арт снимка Simple Smile

# 623
.......просто нали ми е за първи път и се чудя дали ще се справя с гледането на бебо. предполагам, че е нормално.

Ще се справиш, сигурна съм! По-страшно звучи, отколкото е в действителност Simple Smile Особено ако има някой до теб да ти помага /нямам предвид баби, макар първите 2 седмици да ми бяха от голяма полза в домакинството  Simple Smile /

Болките в гърба са ужасни! Доктора каза - "Така ще е!"  Mr. Green и аз знам, че е така де .... Поне първия път ме боля поне половин година след като родих /докато се понаместят костите обратно/. Тъкмо взеха да ми минават болежките и аз хоп, пак бременнааааа ... Та сега с двойна сила, че нали бъдещата кака "не разбира" /да бе да  Rolling Eyes за други работи много и  разбира дупето/, че мама не може да я носи и вдига! 

# 624
Добро утро!
Честит празник на всички именници!
pepinka1 аз също си бях  напипала малка бучка,а сега са няколко.казаха ми,че няма от какво да се притеснявам,но все пак ще попитам когато ида до болницата,но това ще е чак на 18.11,така че ще чакам първо ти да кажеш Simple Smile

# 625
Все пак не съм сама с тези сънища...вероятно колкото повече наближава времето, раждането, мислите свързани с него, как ще мине всичко - ми се върти постоянно в главата и това провокира и сънищата с раждането. Дано всичко е ОК, че и аз се шашкам - нищо че ми е второ - то първото преди 13 години...бая време мина оттогава, все едно съм бременна за първи път, такова ми е усещането.
На мен спането нощем ми е доста трудно, трудно си намирам място, като спя на някоя страна така ме заболява всичко, ръце, крака изтръпват - голямо въртене пада, все си мисля, че мъжлето ми не може да се наспи от мен...ама той не се оплаква! Peace

# 626
Напомням, че на 28-ми октомври, четвъртък има ден на отворените врати в Окръжна болница Варна. Ако някой ще ходи да свирка, да се съберем

Нощни очи може ли да споделиш после как е минало в Окръжна болница, че аз няма да мога да дойда, а за сега мисля на там да се насоча. 

# 627
Мацки, добро утро и от мен!

Честит празник на всички именнници, да сте живи и здрави, и много щастливи!   bouquet

Аз вече много се надъхах да си купувам колан за бременни, но много ми се иска да го видя и пробвам наживо, защото четох, че не трябва изобщо да е голям или малък. Не знам обаче къде по бебешките магазини (в Пловдив) мога да си намеря такъв...  newsm78

Иначе мъжа ми си купи кенгуру на Бертони, ама пусто останаха му очите в него и се запъна, че това си е за него...  Crazy
А аз си купих яке за големите студове, и съм много хепи!  Twisted Evil

А я кажете, аз много обичам червено цвекло, в кой голям магазин мога да си го намеря??  Thinking

# 628
Биричке, щом в затънтената провинция го намирам без проблем във всеки голям магазин ще го има.
Ако искаш ще ти издам моята вълшебна рецепта за салата.
2 глави целина се настъргват, една китка магданоз не нараязва не дребно, добавяш една консерва царевица, майонеза и става най-чудната салата на света ( коята само аз си хапвам)

И кажи, моля те, къде са снимките, че и на мен ми се гледат булки  Praynig

# 629
За окръжна болница - Варна имам 2 средно пресни случая и не бих се доверила, още повеч че те връщат, защото нямат примерно свободни легла  Shocked Crazy

Общи условия

Активация на акаунт