Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 201
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
Аз такива не ползвам.Ама както и дае  , измих си после косата с шампоан .Не ми харесва седи една такава сплескана Sad
ама не живееш на село.... в гората в 17 век и въздухът наоколо не  ухае на живот  Peace

# 181
Пробвали ли сте този термозащитен спрей? Третата по височина бутилчица.

Имам нужда от някакъв, че напоследък ми дойде музата да се къдря, а не искам да си горя косата. И цената ми се струва ок, и на Рубела каквото съм пробвала ми е харесало. Ако не този, кой друг ще ми препоръчате?    bouquet

# 182
Аз такива не ползвам.Ама както и дае  , измих си после косата с шампоан .Не ми харесва седи една такава сплескана Sad
ама не живееш на село.... в гората в 17 век и въздухът наоколо не  ухае на живот  Peace

Права си и то много ! Между другото след хумата измих с Сънсилк зеленият и после като  се изсуших ми е като перце косата.Обаче хвърчи яката!! както искате така ме разбирайте   Joy Hug

# 183
Nelly, аз имам термозащитния спрей, ползвала съм го само няколко пъти, нещо по-специално интересува ли те?

# 184
Амии действа ли? Като пръснеш от него преди да използваш сешоари и тн, виждаш ли разлика от когато не използваш нищо, косата изгаря ли?  Thinking

# 185
Някой случайно ползвал ли е спрея за обем на Keune, има ли ефект при тънка коса без обем:
http://www.keune.bg/Absolute%20Volume-314.html

# 186
  • София

Имам нужда от някакъв, че напоследък ми дойде музата да се къдря, а не искам да си горя косата. И цената ми се струва ок, и на Рубела каквото съм пробвала ми е харесало. Ако не този, кой друг ще ми препоръчате?    bouquet
Не съм използвала,но от продуктите на Рубела за коса нещо не съм очарована.
За термозащита си поръчвам и препоръчвам един крем с цимент на Керастаз,по-скъпичък е,но си го ползвам доста време и съм много доволна

# 187
  • Sofia
Аз ползвам този крем: http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=829
Мисля, че е нещо подобно на цимента на Керастаз, но е с малко по-ниска цена  Flutter

# 188
  • София
Аз ползвам този крем: http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=829
Мисля, че е нещо подобно на цимента на Керастаз, но е с малко по-ниска цена  Flutter
Да общо взето е същото,и аз съм си мислила да го пробвам,ама все Керастаз си поръчвам.Доволна съм от продуктите на Loreal Profesional,които съм ползвала,в салона в който ходя същот работят с тях
Преди го карах само на кристали,ама се отразяваше зле на косата ми въпреки че рядко ползвам преса,предпазва само връхчетата а нагоре ставаше суха.

# 189
  • Пловдив
Някой пробвал ли е на Рубела нещо от професионалната серия за сухи коси?

# 190
Аз да ви споделя,съм много доволна от бадемовото масло, дори спя с него. Косата ми от него е изключително гъста, мека, не седи мазна, а най-важното е че крайщата ми се възстановиха. Един от големите ми проблеми при израстването на косата и нейната дължина са крайщата, които се късат ужасно, особено при боядисани коси като моята. С бадемовото масло този проблем го нямам, а косата ми също така има и страхотен блясък. Ползвам и стимуланта на Икаров, и от него съм доволна. Тривитаминола на мен ми е много мазен, преди време съм го слагала, но косата ми седеше много сплескана и мазна дори след измиване. За шампоаните - аз наскоро използвах едно шишенце детски шампоан Па-Па с ягода и бях супер доволна. Струваше около 2 лв. Иначе на Гарние ползвам шампоан с авокадо и масло от ший, както и балсама и за мен, това са много добри и достъпни продукти с добро качество! Не забравям и за витамините са коса - доволна съм от Пантогар, но сега съм на Прегаин ( няма го в БГ и ми го носят от Австрия ), за момента не виждам разлика,пия го от скоро. Според мен за косите всичко е много относително и индивидуално. Аз лично не съм доволна от козметиката на Клоран.

# 191
  • София
Ползвам и стимуланта на Икаров, и от него съм доволна.

Стимуланта на Икаров ми е фаворит,преди го ползвах в комбинация с тривитаминол,зехтин и бадемово масло,големи джурканици правех,ама сега нямам време да седя по 2-3 часа като Али Баба и стоя по час със стимуланта и бадемово масло.
Купени маски за коса съм ползвала какви ли не,но все още не съм намерила моята,искам нещо което да ми подхранва скалпа,а те повечето са за дължината на косъма.

# 192
  • в 1001-та нощ
друг вариант за термозащитен продукт е спреят на CHI - не е кремобразен, като горе-посочение продукти и се впръсква

# 193
Аз имам на Syoss

# 194
Искам да попитам мога ли да сложа в маската с тривитаминол купени маски с различни масла в тях?(ако има значение пратени са ми от чужбина,маркови)

Общи условия

Активация на акаунт