Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 130
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Моми4ета искам да питам дали мога, след като съм правила маска с тривитаминол и съм измила и подсушила косата,да сложа ампулата(която е доста голяма )на Loreal expert -Power density.Няма ли да е прекалено и от толкова много витамини и истории нищо да не подейства най-накрая?? newsm78

# 166
  • в 1001-та нощ
Повечето продкти ги дават годни до година след отварянето - нищо му няма според мен  Hug хайде сега - не е вино да му изтегляме въздуха слд отваряне, няма да го пием, нали  Mr. Green

# 167
.Купих си и Себорал Ф,но видях,че освен ексракт от чемерика съдържа и ПАВ,някакъв разтворител #Crazy и се отказах от него...

ПАВ е съкращение на повърхностно активни в-ва. Предимно от органичен произход. Шампоан ползваш ли? А дрехите с прах за пране ли си переш? Защото и шампоаните, и праховете за пране, че и храни,  и още много други неща са бъкани с ПАВ. Ако те притеснява вредата от него, бая неща ще трябва да не ползваш Laughing

Lexie рядко си подлагам косата на топлинна обработка всъщност, когато го правя си пръскам лак ако прическата го изисква. Под лака естествено има балсам без отмиване и термопродукт да пазят косата, и не се разкарвам с тази прическа по 3 дена щото видиш ли, държи Wink

# 168
аз ползвам течни кристали за косата и съм страшно доволна

# 169
.Купих си и Себорал Ф,но видях,че освен ексракт от чемерика съдържа и ПАВ,някакъв разтворител #Crazy и се отказах от него...

ПАВ е съкращение на повърхностно активни в-ва. Предимно от органичен произход. Шампоан ползваш ли? А дрехите с прах за пране ли си переш? Защото и шампоаните, и праховете за пране, че и храни,  и още много други неща са бъкани с ПАВ. Ако те притеснява вредата от него, бая неща ще трябва да не ползваш Laughing

ами,щото си мислех,че е само билков екстракт,без химии в него...заради косопада поне да ги огранича малко

# 170
ами на ракия, оцет или газ да сложа евкалипт или розмарин -  Sick не си представям

помисли това, което ти мирише с какво ти помага и по-скоро го изключи  Peace

Аз слагам само тривитаминол и масло от жожоба, маслото не мирише, така че е ясно от какво е Mr. Green Иска ми се да добавя нещо, но незнам какво!

# 171
  • в 1001-та нощ
много страно, при мен маслото от кокос на нищо не мирише;кокос и жожоба е най-прекрасният аромат, предполагах от жожоба-та
тривитаминолът не мирише особено - малко ме дразни, но малко

твоят да не е "развален"?

# 172
много страно, при мен маслото от кокос на нищо не мирише;кокос и жожоба е най-прекрасният аромат, предполагах от жожоба-та
тривитаминолът не мирише особено - малко ме дразни, но малко

твоят да не е "развален"?
И моя тривитаминол миришеше на нехубаво Grinning Не знам защо... така и не го свърших, минаха му 30те дни след отваряне и го хвърлих.. и сега мисля с някой друг да си го взема, че аз сама пак няма да мога да го свърша (остана половината) и на това отгоре си слагах по две супени лъжици, а разбрах, че за мойта хилава косица и трябвала само една лъжица, но какво да се прави Grinning

# 173
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 не знам, да не е гранясало маслото  newsm78

моят има лек мирис, а добавен в масло и на косата изобщо не мирише  Crossing Arms Naughty

# 174
Тривитаминолът ми мирише на лекарство, на пеницилин по-точно, но съвсем не е лека миризма. Вашите как са? На опаковката не виждам да пише срок на годност  newsm78 Маслото от жожоба на нищо не ми мирише, то не е проблем, но другото просто е някакъв ужас Sick

# 175
да и при мен тривитаминолът мирише лошо, въпреки че го свършвам за 2 максимум до 3 седмици и го държа плътно затворен в хладилник, а маслата които използвам не миришат на нищо  Mr. Green

# 176
И виалитона мирише едно такова специфично.Мене ми е кофти .....ама като я увия косата и нищо не усещам. Simple Smile Днес си направих маската с тривитаминола сложих и два жълтъка ,уж растяла по-бързо от жълтъка ,  пък да видим Simple Smile
След това  си направих хума с оцет ( Джанкар една малка триъгълна опаковка си купих днес  бяла е на цвят) И след като си измих косата от маската сложих хумата с оцета и след това изплакнах.Без шампоани , балсами и готови купени маски пък да видим резултата. Simple Smile Тъкмо излях от банята после ще кажа има ли ефект.Прочетох ,че хумата може да се ползва вместо шампоан , някой мнение да даде?  Hug Hug Hug

# 177
Хумата абсорбира мазнината и затова дава усещането за почистена коса. Но реално не отмива мръсотии и стилизиращи продукти.

# 178
Аз такива не ползвам.Ама както и дае  , измих си после косата с шампоан .Не ми харесва седи една такава сплескана Sad

# 179
И аз тук да ви следя, преди като ползвах тривитаминола, косата ми се беше оправила сега нещо незнам заради есента ли, е много зле. Почна да се къса от средата понеже често я изправям с  преса. Една приятелка ми донесе това от Германия и като, че ли накъсването спря. Ще започна маската отново и ще ви следя за новости. Междудругото жената в магазина за козметика до нас ми предложи една червена маска на Престиж за 4 лв  Rolling Eyes, каза че имало доволни от нея, купих си я пук да видим. Ако имате отзиви споделете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт