Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 048
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
  • Somewhere far away
Аз от шампоана и балсама на Рубела съм много доволна Flutter Само малко не можах да се науча как да го затварям като го отворя, много му е странно Crossing Arms и за това го отвъртам, сипвам си и го завъртам Laughing
Аз пък се чудих как се отваря- ама накаря успях де Grinning

# 151
  • Somewhere far away
къде мога да ги намеря и на каква фирма са?
Има ги в ДМ, има ги и в Кауфланд.  Grinning Wink

# 152
  vagarious , блясъка се дължи и на здрав косъм, но може да пробваш и с половин шишенце глицерин добавен към домашната маска. Не бива да прекаляваш обаче, защото се наслагва върху косъма, а и в повечето козметични продукти глицерина присъства. Имай в предвид, че тъмната коса отразява повече светлината от светлата, тъй че ако си със светла коса не очаквай чудеса. Аз съм ползвала това и съм доволна от резултата- http://butiche.com/brillance-spray-gloss-200-ml-sprei-za-blqsyk-p-1689.html , смея да го препоръчам.

Тъй като е Неделя- време за маски, съм намазана с 1,1/2 с.л. тривитаминол, толкова кокосово масло, мед, кис. мляко и оцет. Хубавото, е че мазнините излязоха отгоре, а другите продукти останаха на дъното, въпреки че пасирах и затоплих на котлона. Така използвах горния слой на маската за в корените с хубав масаж, а другите съставки от дъното отидоха по дължината  Wink . След като се измия и порите ми се отворят от парната баня, която правя в  банята, ще правя маска с амла на лицето. И утре свежа- свежа след седмица отпуска, подготвена за студеното време и напрегнатата обстановка в офиса... на работаааа

# 153
Да, момичета, знам, че не трябва да очаквам Уау ефект от първия път.Като всяко друго нещо - иска се постоянство.
Преди време бях руса и никога не съм си правила маски за коса, но въпреки това, смея да твърдя, че тогава косата ми беше много по-хубава от сега, когато съм вече брюнетка.Тогава имах блясък, не си личеше, че е изтощена, понеже я третирах много, абе изобо беше много хубава руса коса.Но, щом преминах към брюнетките нещата вече не са същите.Много повече си личат сухите краища и колкото и да ги подстригвам - искаше си грижи.И вече преминах към домашните маски.За сега съм доволна, ще продължавам, та дано не се разочаровам.Благодаря на всички отзовали се.  Hug Hug Hug

# 154
еxtasy_kn алена вече ти е казала личните ми предпочитания, имай предвид че повечето марки имат шампоан от този тип и той обикновено се обозначава с думичката clarifying. В описанието ще пише че се използва 1 седмично или при нужда и отмива натрупванията по косъма. Хубавия дълбокопочистващ шампоан ще оставя косата лека и чиста, без да я премива и изсушава.

# 155
Момичета, а какви домашни маски за блясък си правите !?
Нещо от този тип: http://storage3.album.bg/0c2/klemy_1_4fb23_9004342.jpg
Видях я в албума на първата страница.  Hug

ами аз този ефект го постигам по 2 начина- с маска от жълтък,бадемово масло и кисело мляко , и др вариант ми е с коприва-вчера си напоих с памуче скалпа с отвара от корени на коприва ,направих съгревающ компрес и стоях около 2 ч  и след това си ми стана жилава,бляскава и здрава косата.За мен копривата е най-доброто средство за поддръжка на косата.Купих си и Себорал Ф,но видях,че освен ексракт от чемерика съдържа и ПАВ,някакъв разтворител #Crazy и се отказах от него...Продължавам само с копривата- мисля,че този ефект ще ти го докара

п.с:косата ми не е боядисана/ако мога да пратя снимка-ще пробвам Simple Smile/

# 156

ами аз този ефект го постигам по 2 начина- с маска от жълтък,бадемово масло и кисело мляко , и др вариант ми е с коприва-вчера си напоих с памуче скалпа с отвара от корени на коприва ,направих съгревающ компрес и стоях около 2 ч  и след това си ми стана жилава,бляскава и здрава косата.За мен копривата е най-доброто средство за поддръжка на косата.Купих си и Себорал Ф,но видях,че освен ексракт от чемерика съдържа и ПАВ,някакъв разтворител #Crazy и се отказах от него...Продължавам само с копривата- мисля,че този ефект ще ти го докара

Разкажи повече за жълтъка, бадемовото масло и кис.мляко.Какви са пропорциите, колко време да се стои така и т.н.Благодарности.  Hug

# 157

Разкажи повече за жълтъка, бадемовото масло и кис.мляко.Какви са пропорциите, колко време да се стои така и т.н.Благодарности.  Hug

Simple Smileами разбивам едно яйце цяло, с около 1-2 с.л бадемово масло на Икаров, 1-2с.л. к.мляко.Нанасям на косата,правя съгрев.компрес и стоя колкото повече,толкова по-добре.Измивам и накрая ако полея с отвара от коприва ще е идеалния вариант/ но може и без копривата/

# 158
ами защо го затваряш? за да няма достъп до кислород ли?

аз ги затваям, ако ще пътувам  Peace

затварят се с натискане надолу и завъртане и по-добре помпата да е извадена от шишето, като затваряш, защото при натискане - ще изкара шампоан, а после, като е затворена я връщаш на шишето и завинтваш

Да, да знам каква е процедурата, само че не знаех, че може да се вади само помпата и тогава да се затворят и докато го затворя изкарам половината шампоан, ще пробвам вече този начин
Иначе аз преди може би в по-миналата тема питах ще стане ли нещо ако съм забравила шампоана отворен за повече от няколко дни и някой ме посъветва да не го ползвам, ако е стоял много време Peace
Няма ли опасност да изветрее или така да реагира с кислорода от въздуха и да му стане нещо  newsm78

# 159
Дано Клеми не ми се обиди,4е отговарям вместо нея,но блясъка в косите и се дължи на ползването на ето тези продукти:
http://hennafox.wordpress.com/2009/10/03/%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b … %ba%d0%b8-%d1%80/
Дано някой не го приеме за реклама Embarassed
А ина4е темата е Хенапристрастени! Hug

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 23:14 от dilandii

# 160
И аз съм ползвала от тези шампоани на Рубела, само че от друга серия - за топлинно третирана коса. Балсамът е с по-изразен ефект, а в комбинация с шампоана придаваха твърдост на моята неувредена коса, явно са имали малко протеин.
Алена, Мис Нели, останала съм с впечатлението, че вие подлагате косите си на топлинна обработка, как ги фиксирате (особено в корените), ако не пръскате лак?

# 161

много моля, без реклама!
благодаря за разбирането!

# 162
Момичета, вече няколко пъти си правя маска с тривитаминол и масло от жожоба и косата ми става страхотна Heart Eyes Проблемът е, че ми мирише ужасно, едва я изтрайвам 1 час на главата си. След миене косата ми не мирише, разбира се, но преди това Sick Можете ли да ми кажете какво да сложа в маската, за да убия този "аромат"? Може би някое етерично масло или нещо друго?  Hug Hug

# 163
  • в 1001-та нощ
ами на ракия, оцет или газ да сложа евкалипт или розмарин -  Sick не си представям

помисли това, което ти мирише с какво ти помага и по-скоро го изключи  Peace

# 164
  • Somewhere far away
Пробвах и аз шампоана на Рубела - доволна съм, направи ми косата мека. А за това дали може да стой отворен... ами на мен никак не ми се занимава да вадя помпата всеки път и после пак да я слагам за да го затворя, много досадна процедура а и изтича  ценно количество от самия шампоан.
Не виждам проблем да си стой и така newsm78, все пак има нещо като капачка , не е съвсем оставен на произвола и на въздуха  Stuck Out Tongue Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт