Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам обем в корените на косата си, без да я утежнявам?
Как да поддържам косата си здрава и лъскава?
Кои масла са подходящи за тънка и цъфтяща коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам обем в корените на косата си, без да я утежнявам?
За постигане на обем в корените без утежняване можете да използвате сух шампоан, който абсорбира мазнината и придава обем. Освен това има специални продукти като L'Occitanе за обем или Phytophaneurе, които поддържат обема в корените за 2-3 дни. Избягвайте тупирането, ако не сте фен на този тип обем.
-
Как да поддържам косата си здрава и лъскава?
За да поддържате косата си здрава и лъскава, използвайте естествени продукти като масла, балсам и маски. Домашните маски с бадемво масло, зехтин, отвара от коприва, хининна вода и естествени сапуни могат да подобрят здравето на косата. Освен това редовното използване на професионална козметика може да има положителен ефект върху косата. Важно е да избягвате прекомерното миене на косата и използването на агресивни продукти, които могат да я изсушат.
-
Кои масла са подходящи за тънка и цъфтяща коса?
-
Как да направя косата си по-мека и гладка, особено през зимата?
-
Какви са ефектите на шампоана и лосиона против косопад на Фитовал и може ли да се използва ежедневно?

Може ли да споделите марка или нещо от този род? Много ще съм ви благодарна! Защото слушам всички говорят, че от време на време трябва да се използва такъв, за да се премахне натрупването, а аз си ползвам само нормален си шампоан за редовна употреба и на мен това - агресивен шампоан, нищо не ми говори. 
нямам претенции за цена, убедих се, че от евтиното не се пести, защото после като си увредиш косата ти трябват още толко средства, за да я пооправиш