Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 262
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
Моми4ета ще ви помоля за съвет(за последно обещавам)
Като си изкъпя косата бухва и стър4и във вси4ки страни и ми се струва дехидратирана малко,като ето това 4ове4е- #Silly.Може ли да ми предложите нещо ,което е хем за лека хидратациика и подхранване,хем за изглаждане.Но да не е таков аизглаждане ,4е да ми залепне по темето и да изглежда рядка.А да седи плътни4ка,мека и загладена.То незнам дали ще се намери такова нещо със вси4ките тези действия ,но може и да има.Вие знаете по-добре от мен.Аз съм още нова в отглеждането на здрава и гъста коса. Hug

# 331
  • в 1001-та нощ
продукт без отмиване - крем, гел (но не гел за стилизиране), който хидратира...и да не е реконструктор; след това кристали  Peace (внимателно и малко)

много похвалиха двуфазния спрей на лакме - има кисело да затваря косъма + блясък, и катиони - да отнемат статичното електричество и други благинки (протеини,...)

а ти как си сушиш косата, всъщност?

# 332
задължително с 4етка и сешуар,защото ако я оставя сама да изсъхне  умирам от смях като се погледна.Прекалено къса и никаква е
Продуктите без отмиване много ми я омазняват и сплескват..Да имах пове4е париии бих изкупила всик4о ,за да намеря най-подходящото,ама уви Joy

# 333
  • в 1001-та нощ
ами значи слагаш много и трябва да е по-пестеливо  Peace

моята как не се омазнява  newsm78;от продукта без отмиване ползвам по-малко от орехче ....а косата ми е бая, от коприната - горе-долу - няколко капки  Peace

# 334
а каква е таззи коприна Blush.

# 335
  • в 1001-та нощ
това е продукт на CHI за финиш

ето - http://www.mgshop.bg/product.php?id_product=69

# 336
о благодаря  Hug

# 337
  • При децата ми
Здравейте!
Момичета имам въпрос: знам, че беше коментирано напред в темата, но нещо сега не го намирам... Blush Как беше реда за балсама и маската за коса(става въпрос за купешка маска)? Говоря за балсам и маска, които се отмиват след това.
 Първо се слага балсама, отмива се и след това маската или обратно? И още нещо двата продукта не се ли припокриват, т.е., ще загубили косата от това, че не и е сложена маска без балсам или балсам без маска?

# 338
  • в 1001-та нощ
първо маската и после балсама, ако е conditioner

шампоанът отваря косата, маската действа и балсамът - ако е conditioner с кисело  ph затваря косъма; после ако сушиш може да ползваш нещолеко без отмиване и коприна; зависи как си усещаш косата и какво искаш от нея

# 339
  • При децата ми
Алена, благодаря за бързия отговор! Hug
Значи досега нищо не съм правила, винаги правех обратното! Rolling Eyes smile3555  ooooh! Никога не я суша със сешоар, оставям я сама да се изсуши. Междудругото косата ми е много остра и твърда, с дебел косъм. Почти не се поддава на обработка. Бих искала да е малко "по-покорна", но както казва и моята фризьорка: "Ще трябва повече време да и отделяш и да я гласиш." Crazy

# 340
Момичета, помагайте! И аз съм с твърда и непокорна коса, която се налага всеки път след измиване да я изсуша с кръгла четка и сешоар, след което да я дооформя с пресата за коса. Досега никога не съм имала цъфтяща коса, но ето че вече се сдобих с тази гадост. На всичкото отгоре след второто ми раждане, което беше преди година, все още имам ужасен косопад. Та как да се справя с цъфтежа, какво мога да ползвам? Преди седмица ходих да подрежа връхчетата на фризьор и само след два дни отново беше разцъфтяла. За косопада май ще си взема тривитаминол, да започна отново с маските. Иначе има много нова коса, която виждам че е пораснала и стърчи право нагоре, но косопада въпреки това не спира.  Rolling Eyes Ще съм благодарна на всички, които ме посъветват.   bouquet

# 341
  • в 1001-та нощ
Hrispa76,

опита ли с коприна за коса - накрая или с кристали с масла в тях?

kiαrrα - за косопада вземи ампули/лосион за втриване на чиста коса, шампоан против косопад  и таблетки; може и чесън в корените - и се стои, като с маслата

за цъфтенето -подрязването не го спира; пробвай с хидратиращи маски и преди сушене - хидратиращ крем без отмиване и коприна за коса, тя има и термозащитни функции  Peace

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 13:51 от a.l.e.n.a

# 342
a.l.e.n.a много хвалиш тази коприна за коса разкажи нещо повече моля те

# 343
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 какво точно да разкажа - в повече от това, която съм писала вече - съдържа естесри на хидролизирана коприна - задържа вода до 3 пъти над теглото си, обогатена с пшенични и соеви протеини; косата ми не се уплита - правя я с дифузер - на ситни къдрици и я реша само преди измиване с четка и после с едър гребен с маската, има ув филтър и термопротектор - иначе досега косата ми да е изгоряла

за по-доброто проникване на коприната спомага йонизатора на сешоара  Peace

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 15:45 от a.l.e.n.a

# 344
ами  newsm78 какво точно да разкажа - в повече от това, която съм писала вече - съдържа естесри на хидролизирана коприна - задържа вода до 3 пъти над теглото си; косата ми не се уплита - правя я с дифузер - на ситни къдрици и я реша само преди измиване с четка и после с едър гребен с маската, има ув филтър и термопротектор - иначе досега косата ми да е изгоряла

за по-донрото проникване на коприната спомага йонизатора на сешоара  Peace

благодаря ти за бързия отговор  мисля че и моята коса има нужда   newsm78 ще попитам фризиорката си

Общи условия

Активация на акаунт