Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 78 569
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
тя с какви продукти рабти?

# 346
Моми4ета ще ви помоля за съвет(за последно обещавам)
Като си изкъпя косата бухва и стър4и във вси4ки страни и ми се струва дехидратирана малко,като ето това 4ове4е- #Silly.Може ли да ми предложите нещо ,което е хем за лека хидратациика и подхранване,хем за изглаждане.Но да не е таков аизглаждане ,4е да ми залепне по темето и да изглежда рядка.А да седи плътни4ка,мека и загладена.То незнам дали ще се намери такова нещо със вси4ките тези действия ,но може и да има.Вие знаете по-добре от мен.Аз съм още нова в отглеждането на здрава и гъста коса. Hug
allexa27,като по-достъпен вариант ти  препоръчвам  L'OREAL HOT Крем за изглаждане. Използвам го от две семици  и усешам косата си точно така както ти искаш: плътни4ка,мека и загладена.

# 347
Това на Лореал съм го ползава отдавна, преди 3 год. сигурно, и беше ужасно! Аз препоръчвам изглаждащия крем на Рене Фуртерер от серията Myrthea. Не омазнява и не сплесква косата, а хидратра страхотно!

# 348
  • София
Балсамите без отмиване за изправяне на косата имат ли подобен ефект - плътност и пригладеност, но не както маските, от които косата сляга буквално за скалпа.

Понеже в момента скъп продукт хич не мога да си позволя гледах на Нивеа един подобен продукт. Има и шампоан за изправяне също.

Спреят за обем, който взех миналия месец - професионален - наистина ми прави обем, по-твърда става, никак не омазнява, но косата някак си е като набраздена....не знам защо така се получава....?

# 349
А такова нещо за овлажняване и подобряване на вида да не стои като раздърпана метла обаче за къдрава коса има ли?

# 350
ами  newsm78 какво точно да разкажа - в повече от това, която съм писала вече - съдържа естесри на хидролизирана коприна - задържа вода до 3 пъти над теглото си, обогатена с пшенични и соеви протеини; косата ми не се уплита - правя я с дифузер - на ситни къдрици и я реша само преди измиване с четка и после с едър гребен с маската, има ув филтър и термопротектор - иначе досега косата ми да е изгоряла

за по-доброто проникване на коприната спомага йонизатора на сешоара  Peace
За CHI Silk Infusion ли става въпрос?
Ти сигурна ли си, че ETHYL ESTER OF HYDROLYZED SILK е причината косата да се хидратира и не допускаш ли, че това може да е само рекламен трик?
На мен CHI Silk Infusion ми прилича на така наречените кристали за коса.

# 351
  • в 1001-та нощ
да, има силикони и прилича на кристалите, дори катостана дума за тов апоясних, че до сега, като съм визирала продукра винаги сум го посочвала като "кристали"

само, че е в категорията протеинови продукти за хидратиране и ми направи впечатление, че евтините кристали са само силикон, по-скъпите имат и масла, а в този продукт има протеини и коприната, която е хидролизирана и специано за йонизаторите пише, че правят така, че тези продукти да се усвояват по-лесно  Hug

това знам - повече не мога да кажа - като гъсто олио е на пипане - не е крем, гел , течност....

# 352
Не знам аз до сега не съм виждала кристали само от силикон и според мен тази коприна е просто рекламен трик.
Въпросната коприна подобрява разресването и намалява статичното електричество.
Преди да видя състава очакваш нещо съвсем друго, а като го видях леко се разочаровах.

# 353
тя с какви продукти рабти?
незнам още тази фризиорка ми е нова след няколко месечно тарсене я открих много добре подстригва старата ми беше перфектна, но замина да живее във Франция и затвори салона не ме питай колко кофти се почувсвах  Cry  Cry

# 354
  • в 1001-та нощ
В & С  Hug  ,

и аз съм още на проучвателно ниво  Hug - до скоро съвсем бях забравила, че има коприна, а навремето това тук се водеше коприна закоса и все питах какв ае разликата с кристалите

Сега се върнах на Алфапарф - тук някой преди време питаше за между два вида - разгледах ги, едните са обогатени с вит.Е,а за другите пише, че са на копринена основа - тогава как не съм го видяла това - не знам  Hug - буква по буква четох всичко ....

# 355
a.l.e.n.a, благодаря ти за вчерашния ти отговор!  Hug
Момичета, в такъв случай искам да си купя някакъв лосион против косопад, но да не е от най-скъпите, защото в момента нямам възможност за скъпа козметика, а също така и ефективен термозащитен спрей преди изправяне с преса. Миналата година си бях взела един крем на Лореал, който се нанасяше на косата преди пресата, но изобщо не бях доволна от него, чувствах косата си много мръсна след това. Сега виждам, че още го има в Златната рибка, но не бих го взела отново. Иска ми се да е нещо под формата на спрей и да не отежнява косата.

# 356
  • в 1001-та нощ
за косопад - лосионът на фитовал - по-евтин  не знам

за термозащитен спрей - този на CHI

от крема на Лореал, вероятно си слагала прекалено много

ползвай  и препарат без отмиване с коприна

# 357
  • София
А такова нещо за овлажняване и подобряване на вида да не стои като раздърпана метла обаче за къдрава коса има ли?
Аз съм с къдрава коса и ползвам мус за къдрава коса на Балеа. Той е като пяна и го нанасям на влажна коса, намачквам с пръсти и ми се оформят много добре къдриците. Не стърчи въобще косата ми, нито се наелектрезира.

# 358
a.l.e.n.a , този ли имаш предвид?
http://www.shehair.bg/produkti_bg.html
Ти ползвала ли си го? Четох на няколко места добри отзиви за него и ако наистина е добър, ще го поръчам. А Фитовал не знаех, че имат и лосион. Преди време бях купила шампоана против косопад за майка ми, но тя не остана доволна, каза че още повече е започнала да й пада косата и аз не посмях да си го купя и за мен. Някакво друго лосионче до около 20 лв. можеш ли да ми препоръчаш, за косопад имам предвид? Благодаря ти много!

# 359
  • в 1001-та нощ
от фитовал изобщоне съм доволна - аз персонално-ползвала съм шампоана  и касулите; от шампоана - прушинеста коса - без друг ефект; от капсулите - болки в стомаха, при условие, че е здрав

но лосиона, без да съм го ползвала - има добри съставки, а каква е концентрацията - не е ясно; тук имаше добри отзиви

друго евтино не зная, вероятно са по-разредени

спреят- не е посиченият от теб;

този е:
http://www.chiretail.com/thermalstyling/44ironguard.html
http://www.mgshop.bg/product.php?id_product=16

коприната:
http://www.chiretail.com/infra/silkinfusion.html
http://www.mgshop.bg/product.php?id_product=69

коприната също има тертмозащитни функции и хидратира много, аз я предпочитам

Общи условия

Активация на акаунт