Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 234
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, как да използвам аспирина за растеж, някаква рецепта за маска или отвара?  Simple Smile
можеш да си го добавиш към тривитаминолната маска   Simple Smile

Мерси   bouquet

# 376
Аз искам да питам как се използва гел-спрей за обем на коса?Порьчах си такьв на AVON,и днес пристигна но няма инструкция за употреба.

# 377
Здравейте момичета! Ако някоя от Вас ако може да ме посъветва ще се радвам много, защото съм много стресирана. Имам червени петънца по скалпа си и страшен косопад.Оказа се,че имам себорея Cry  В момента се мажа с Дикрасин 6 и си правя маска от хума и винен оцет, без да използвам каквито и да е шампоани. Някой имал ли подобен проблем? И ако да кога видяхте подобрение? С какви препарати си третирахте косата? Благодаря Ви! Praynig

# 378
# 379
obsi във здравния има много дълга тема за себорея и дерматити, там ще намериш повече информация отколкото тук.

B & C това авокадо много зор се мие от косата, да знаеш.

Nataliiiiiii както и обикновен гел. Втривай в корените за обем.

# 380
Аз го предлагам на другите, а не на себе си  Mr. Green Има разлика!

# 381
  • София

Само с рициново масло още не се бях клепала, но никога не е късно. Laughing Ще взема да го включа в маската с тривитаминола вместо бадемовото масло , пък ще видя какво ще стане.

# 382
Моми4ета знам 4е ще ме помислите за смахната,но тъй като съм с мазни корени и сухи краища #2gunfire,а нямам специалната пудра за коса,напудрих се леко с бебешка пудра за подси4ане и ефекта е супер Joy.Постигнах обем и мога да издържа още ден два сигурно докато се измия.Писна ми цялата ми коса да е 4иста и суха ,а корените не и само заради тях да си мия косата толкова 4есто

Междудругото бихте ли ми предложили някаквъ шампоан за мазни корени и сухи краища??Не са мноого  мазни,но седят сплескани #2gunfire

# 383
  • Somewhere far away
Как така с беебешка пудра? newsm78 #Crazy

# 384
Ами разтрих си в дланите пудрата и после само в корените леко втривах .Е не е кой знае какво ,но определено е по-добре отпреди Crazy

# 385
  • Somewhere far away
И аз имам същия проблем... дразня се много на тия корени мои, обаче пък ме е страх да пробвам това с пудрата... все пак е пригодена за тяло, а не да скалп и това малко ме притеснява newsm78... Да не вземе да ми образува пърхут или няква друга гадост!? Confused

# 386
  • София
Моми4ета знам 4е ще ме помислите за смахната,но тъй като съм с мазни корени и сухи краища #2gunfire,а нямам специалната пудра за коса,напудрих се леко с бебешка пудра за подси4ане и ефекта е супер Joy.Постигнах обем и мога да издържа още ден два сигурно докато се измия.Писна ми цялата ми коса да е 4иста и суха ,а корените не и само заради тях да си мия косата толкова 4есто

Междудругото бихте ли ми предложили някаквъ шампоан за мазни корени и сухи краища??Не са мноого  мазни,но седят сплескани #2gunfire
Това с пудрата и аз съм го чувала,ама не съм пробвала,ползвам на Клоран сухия шампоан и съм много доволна.

Относно шампоаните за мазна коса,няма такъв от който да ми се омазнява по-бавно косата,все през ден я мия независимо от шампоана,може би двата от които съм най доволна са Орзен и Елсев (розов със зелена лента) поне косата ми правиха хубава

# 387
сега пак ми слепна леко косата,така 4еее няма файда от пудрата(бебешката) #2gunfire

# 388
Споделям,че от този гел-спрей на Ейвьн за обем аз имам желания ефект.Косата ми е до раменете, с мек косьм сьм,и на втория ден ми залепва и се смачква ужасно.Иначе кьм продуктите на Ейвьн сьм скептично настроена,но този ми допадна.

# 389
eйй супер,ще го пробвам и аз тогава

МОми4ета мога ли да си направя маска с тривитаминол+рициново масло+стимулант Икаров??Да не си противодействат?? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт