Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 257
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
Момчето може да си прави маската с тривитаминол, но само не му давай витамини за коне да пие. Все пак той не е кон и дозите за коне са различни от тези за хора
Всъщност не знам............по-добре попитай продавача във ветеринарната аптека.
Може разбира се,какво като е мъж,даже може да смесва тривитаминола със стимуланта на Икаров
Ами значи следващия път като си правя маска ще сложа и на него да ми се помотае мазничък Grinning

# 316
Да не е това конската маска? "Грива и опашка" - Даже си има кончета на етикетите Mr. Green
В§С, за теб специално, марката стои във афроамериканската секция по магазините.

# 317
Да не е това конската маска? "Грива и опашка" - Даже си има кончета на етикетите Mr. Green
В§С, за теб специално, марката стои във афроамериканската секция по магазините.
MissNellie, много благодаря!   bouquet
Ти ползвала ли си нещо от тези продукти?
Аз открих някакъв африкански център в който има фризьорски салон и продават шампоани и маски за коса на доста прилични цени. Grinning Като имам време мисля да ги посетя и да видим какво ще ми предложат.

# 318
мерси за отговорите момичета в понеделник ще пристигне маската като е изпробвам ще ви кажа първите си впечатления  Rolling Eyes

# 319
Добро утро!
Благодаря на авторката на темата за изчерпателната информация smile3501 и на всички участнички за хубавите въпроси и мнения.
Преди няколко дни си направих маската с тривитаминола:
2 с.л. тривитаминол
1 с.л. бадемово масло
1 с.л. ракия + коприва (мама беше ми приготвила за борбата с една алергия)
1 с.л. мед (беше захаросан и го втечних в микровълновата)
1 с.л. ябълков оцет
Стоях 2 часа с найлоновата шапчица и кърпа. Отми се перфектно и безпроблемно.
А после ефектът веднага беше на лице от към усещане за живост, сякаш по-голяма плътност  и страхотен блясък!
Дъщеря ми също видя промяната към по-добър вид и престоя с маската. Естествено и тя остана доволна.  Simple Smile
Днес ще повторим упражнението.  Wink

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 09:13 от allaballa

# 320
Здравейте, дано да съм в правилната тема.
Подариха ми този шампоан срещу капене на коса. Иам косопад особено след къпане баз да заблязвам оредяване на косата. Мисля си или е сезонно или защото косата ми стана доста дълга и затпва. Та да ви питам , някой ползвал ли го е има ли мнение и отзиви за него? Благодаря.

# 321
Не съм ползвала точно този шампоан, а други продукти от тази марка и съм доволна, с добро качество са.

# 322
Взех си препоръчания от Мис Нели Malibu Hard water weekly demineralizer, още не съм го пробвала. Употребата му отменя ли нуждата от дълбоко измиващ шампоан или едното няма общо с другото?   bouquet

# 323
едно въпросче имам  Embarassed
от стимуланта на Икаров трябва ли да се почива?

# 324
Взех си кристалите на Алфапарф -Диамант, след дълго чудене между тях и Silker на Una - ...
та има ли някой вещ пробвал и двете да каже,.. Laughing дали се прецаках или не

# 325
Момичета, как да използвам аспирина за растеж, някаква рецепта за маска или отвара?  Simple Smile

# 326
  • в 1001-та нощ
Взех си препоръчания от Мис Нели Malibu Hard water weekly demineralizer, още не съм го пробвала. Употребата му отменя ли нуждата от дълбоко измиващ шампоан или едното няма общо с другото?   bouquet

виж това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534968.msg16680395#msg16680395

# 327
  • в 1001-та нощ
едно въпросче имам  Embarassed
от стимуланта на Икаров трябва ли да се почива?

би било добре - с нищо не бива да се прекалява, но едва ли е опасен - ще усетиш по скалпа  Peace

# 328
нидар - да

elssssss - не

B & C - не, не ми е попадала сред ревюта,  за да ме заинтересува. Погледни Bumble & Bumble, доста често я срещам като марка да се споменава от доволни афроамериканки.

# 329
Момичета, как да използвам аспирина за растеж, някаква рецепта за маска или отвара?  Simple Smile
можеш да си го добавиш към тривитаминолната маска   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт