Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 095
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
Хи4 не ми пука за тенденциите,важното е на вас какво ви отива! Flutter

# 481
Здравейте!
Искам да попитам кои съставки спомагат за падането на боята.Знам за меда,но има ли и други?

Домашни маски с яйце или хума доста свалят боята.

# 482
  • sofia
Понеже някой пита за червения цвят...аз останах с впечатлението, че ще е на мода (мен лично не ме касае тази тема, но исках да се включа). Пример - Риана. Не съм и фенка изобщо, но забелязвам, че прическите и стават тренд...или поне в БГ. Peace

# 483
Хи4 не ми пука за тенденциите,важното е на вас какво ви отива! Flutter
по принцип и на мен не ми дреме питам защото се харесвам с червена коса много обаче немога да се реша на 100% страх ме е да не е смешно  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 484
майтапа на страна, Риана определено е диктатор в тая област. Червената й коса е ужасна, но доста мадамки хукнаха подире й, да си кепазят косищата. Не така бе момичета!
Виж, предната й прическа беше прекрасна - къса, черна, права, по-дълга от едната страна  smile3521
Наистина не проумявам какво значи "този сезон е модерно да си... зелен." Примерно. Егаси, значи ще си остана черна и дъртомодна  newsm78

# 485
Не е по темата, но...........  Blush
Като гледам аватара на twisted_smile и ми става лошо  #Crazy

# 486
Днес бях да ме боядисат и фризьорката ми ме попита какъв нюанс искам на кестенявото. Казах и само да не бие на червено. Било обаче модерно и то доста. Явно има нещо вярно за червеното или червените отенъци. Не ми пука, де. Не ги искам.  Mr. Green

Черна боя се сваля. Пример съм аз и то не с обезцветяване или каквото и да е било стресиращо за косата. Трудно е, но успях. Първо започнах с маските с масла, те доста свалят боята. Косата започна да придобива този гаден червен отенък. После започнах да бодисвам корените с тъмно кестеняво, което си става направо черно. В момента косата ми не е от най- светлите, все още съм на 5-ца, но не е и черна. А най- важното не я съсипах с агресивни методи. Труден и бавен процес си е. Много нерви ми коства, но косата ми е с тънък косъм, не мога да си позволя обезцветяване. Обсъдихме с фризорката ми какво искам- днес боядисахме корените в по- тъмен цвят, дължините в по- светъл, за да се изравнят. А, забравих да кажа, че беше боядисана в черно 5 години.

Излезнаха ми и хормоналните- всичко ми е 6, няма отклонения. Причината за бързото омазяване е ГЕН.  ooooh!

# 487
  • в 1001-та нощ
Здравейте!Искам да попитам как точно да си направя поръчка за тези вит за коса maxi hair, защото не можах-дава ми грешка на номера на картата.. newsm78 и някои може ли да каже дали нахстина тези вит дават резултат..защото моята коса не расте и не расте..Благодаря предварително... Simple Smile

ами при мен и други хора дава резултат; не виждам защо да си измислям

нещо по картата не изписваш правилно

мен изобщо не ме интересува какво е модерно, интересува ме да ми харесва Peace

# 488
Не е по темата, но...........  Blush
Като гледам аватара на twisted_smile и ми става лошо  #Crazy

перфекнте е  Mr. Green

по темата, ето тази мацка от филма "Парфюмът" има най-невероятната червена дълга коса, съчетана с прелестно сини очи.
Абсолютно магическо!

Между другото, няма нищо по-друдно от подържането на червената коса  Simple Smile

# 489
Според мен всеки един цвят е труден за поддържане, особено ако е в контраст с естествения.
На мен лично червеният цвят ми харесва, особено ако дамата е с много бяла кожа.

Какъв е този филм Парфюмът? Да не е по романът на Патрик Сюскинд?
Тази книга е една от любимите ми  Mr. Green

Голяма смелост се изисква за да се седне по този начин на покрива на някоя сграда. Не ми харесва.....прилошава ми като гледам снимката.

# 490
Какъв е този филм Парфюмът? Да не е по романът на Патрик Сюскинд?
Тази книга е една от любимите ми  Mr. Green
баш така  Peace но филмът е доста по-извратен, според мен, хаха. На няколко пъти избухнах в див смях.

Ммммдаааа.... добре, че пишем по темата, де  Mr. Green Mr. Green

Колкото до снимката - много отговаря на мен. Затова си я лепнах.

# 491
Има подходящи нюанси и оттенъци на червеното за почти всеки тип, не съм съгласна, че червеното е подходящ цвят само ако си с бяла кожа Peace  Да, показания на снимката по-горе си е за бяла кожа и светли очи, но има чудесни примери за по-матова, че даже и мургава кожа и червени оттенъци на косата. Много отива на зелени очи. Ферхунде например много и отива червената коса. Тя не е точно червена де, по-скоро с някакъв червен оттенък, но изглежда много добре. Винаги много съм харесвала червения оттенък, но не червена коса, а по-скоро топъл червеникаво-шоколадов оттенък.

# 492
Аз не твърдя, че червеното е подходящ цвят само ако кожата е бяла, но на мен ми харесва най-много, точно при такъв тип кожа Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 02:50 от B & C

# 493
  • София/Бургас
twisted_smile, не съм съгласна, че червената коса е трудна за поддържане. Аз съм с червена коса от началото на годината и съм учудена колко лесно се поддържа. След всичко изчетено, че боята пада лесно и се налага често боядисване, при мен няма такова нещо. Аз си боядисвам косата на около 6-8  седмици, като израсте около пръст и цвета не мръдва. Още по - странно ми е, защото преди това бях попаднала на една "кадърна" фризьорка, която ми направи руси кичури като ми изруси 1/3 от косата.
Боядисвам се с Велатон - http://www.fashiondoctors.pl/pliki_uploadowane/600x400/wellaton_ … rgb%20%282%29.jpg

# 494
  • в 1001-та нощ
учудващо е колко бавно ти расте косата Wink)))

Общи условия

Активация на акаунт