Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 75 954
  • 720
  •   1
Отговори
# 90

Аз направих курс от 3 месеца. По принцип 2 пъти в годината правя курс от по 3 месеца с добавки от този тип. От биотина расте по-бързо косата. НО общо взето това е видимия резултат само.

# 91
Пробвала съм какво ли не- от скъпи козметики, ампули против омазняване, до продукти с нехимичен състав, както и зелена хума. Е, няма и няма. Коста си е мазна на 2 ден.

# 92
  • в 1001-та нощ
ами очевидно не са подходящи, обяснявах го много подробно в един пост преди

# 93
Моми4ета от Тривитаминола кога виждате ефект???След кой месец? newsm78

# 94
Пробвала съм какво ли не- от скъпи козметики, ампули против омазняване, до продукти с нехимичен състав, както и зелена хума. Е, няма и няма. Коста си е мазна на 2 ден.

Mоята е мазна на следващия.

Не смятам, че всичко зависи само от козметиката.

# 95
Аз също съм с много мазна коса и я мия всекидневно. Сега освен всичко останало ми се влоши кожата. Лекарите вдигат рамене и казват противозачатъчни. Не бих си причинила това на моята възраст, все пак не съм на 20 или на 30. Предала съм се и я мия всеки ден.

Темата е чудесна, сега започвам да я чета от началото.....

# 96
  • Sofia
Моми4ета от Тривитаминола кога виждате ефект???След кой месец? newsm78

Аз видях някакъв видим ефект някъде около месец-два след като направих първия курс   Party

# 97
     От тривитаминола видях ефекта може би месец след започването му. Основно в по- късите косъмчета на бритона ( т.н. бебешка коса), бакенбардите и фризьорката ми показа нови покарали кичурчета из косата ми като ме подстригва, аз сега не мога да ги открия. Ефекта външно е видим всеки път след като се измия- много жива коса, а в същото време не хвърчи.... абе доволна съм. Сега правя 2-ри курс. Но не само външното третиране е значимо. Аз например изяждам около килограм плодове на ден- всякакви, не само един вид, както и сушени, много зеленчуци, само пълнозърнест хляб, трици, продукти с повече фибри, бобови, кафяв ориз, печени картофи .... общо взето гледам да се храня балансирано. И не само заради косата, разбира се. Правя го за общото състояние на тялото и духа ми, а косата, кожата и ноктите само печелят от това  Wink

След фризьор всяка една от нас се чувства най- прекрасната на улицата в този момент. Да, продуктите са много важни за това. Чувала съм от една рецепционистка в шикозен фризьорски салон, че фризьорите много често ползват козметика, която не разкриват, а в същото време ти казват, че пръскат това и това ( най- често струващо най- малко 20-ина лева) и ти уверен, че ще постигнеш същия резултат си го взимаш. Но замисляли ли сте се, че това е професия която изисква и голям майсторлък- техника, начин на сушене, наклон, на къде ти расте косъма и ей такива малки подробност, които сам в домашни условия не можеш да постигнеш. И все пак защо им е да ти казват какво точно ползват. Утре ти си се снабдил с него и вместо да оставиш още 30-ина лева в салона за сешоар се прибираш в къщи и сам го постигаш- за 30-ина лева, 30- ина пъти  Simple Smile
  Това е като да ти продадат обувки ( "вчера взех на дъщеря ми същите и днес вече се отпуснаха", "3-та година ги нося" и т.н.  Laughing ). Не се заблуждавайте- никой няма да си изгони клиентите по този начин и да сподели как върти сешоара по косъма и какво пръска  Wink

# 98
  • в 1001-та нощ
ааааа, абе да ти кажа, дори сама в къщи да сеправя перфектно, когато реша да ме прави фризьор - ще ме направи - най-малкото, защото е различно, а обичам промените  Peace

# 99
Alena ти кьрмиш ли и ако да правиш ли маски с тривитаминол?Аз си купих едно шишенце но още си стои в хладилника.
Още нещо ,което много помага вьтрешно за здрава коса е прясно изцеден сок от моркови,червено цвекло,целина и земна ябьлка.Поне аз едно време пиех редовно тези коктейли и никога не сьм имала проблем с косопад имах дьлга и руса коса.Сега започнах от месец но все още пада а и този следродилния косопад е по-различен надявам се да ми се оправи косата все пак.От два месеца се боядисвам с черна кьна и косата ми става много хубава от нея.

# 100
  • в 1001-та нощ
кърмя постоянно, от както съм родила и няма намерение да спирам скоро

ползвам тривитаминол по малко - само добавен в масла, т.е. ползвах едно шишенце (с масла) за около месец, после продължих само с масла около 2 месеца може би и сега пак чат-пат добавям по малко към маслата

повечето хора не правят разлика между това плодът да се развива в майката през първия триместър и какво се случва след това, особено пък като се роди бебето

през първия триместър, наистина е добре да се избягва, защото има риск от малформаци на плода, но след това дори нуждите от него нарастват и доста повече след раждането

разбира се, хубаво е да сме внимателни с всичко, което приемаме; аз изобщо не мисля, че съм прекалила  Peace

П.П и при мен косопадът е чудовищен, не съм виждала такова чудо никога през живота си - спасява ме, че съм подготвена, взимам всякакви мерки от годинапоне и знам, че повече не мога да направя (и с няколко лекари съм говорила-дерматолози)

всичко е въпрос на психика и  Whistling

# 101
На мен такьв косопад ми се случва за втори пьт в живота.Пьрвия пьт бях на 20 години с дьлга коса и се остригах много кьсо но сега нямам намерения да се стрижа тъй като не помага.Даже и кьси космите пак си падат.Наблягам на морковите и мисля да започна да се мажа сьс стимуланта на Икаров като добавям малко тривитаминол.Не вярвам кой знае колко да прониква през скалпа иначе и боите за коса би трябвало да са забранени.

# 102
Записвам се на 7-ма страница.  Tired Ужасно сте бързи!

От около 2 седмици съм на маската с Тривитаминол. Съветите тук страшно много ми помагат,благодаря ви!
   bouquet

# 103
  • в 1001-та нощ
На мен такьв косопад ми се случва за втори пьт в живота.Пьрвия пьт бях на 20 години с дьлга коса и се остригах много кьсо но сега нямам намерения да се стрижа тъй като не помага.Даже и кьси космите пак си падат.Наблягам на морковите и мисля да започна да се мажа сьс стимуланта на Икаров като добавям малко тривитаминол.Не вярвам кой знае колко да прониква през скалпа иначе и боите за коса би трябвало да са забранени.

разбира се, че постригването не помага за коспад, кой твърди

стимулантът е обогатен с витамини, няма нужда от тривитаминол, по-добре го добавяй към чисти масла  Peace

# 104

разбира се, че постригването не помага за коспад, кой твърди

стимулантът е обогатен с витамини, няма нужда от тривитаминол, по-добре го добавяй към чисти масла  Peace

Никой не твьрди просто сьм била доста невежа преди 15 години.Какви чисти масла използваш?
Тук имам под рька зехтин и бадемово.А от тривитаминола колко слагаш 1 супена льжица добре ли е?

Общи условия

Активация на акаунт