Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 282
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
да,боядисвам я.
сешоар и преса - не.
в момента използвам шампоан на AVON за обем. и още един с къна.
хининовата вода я втривам в корените.
последно си купих маска за суха коса - Лорис, в една голяма кутия.
Продуктите за обем доста често пресушават косата.
Маската Лорис също не я харесвам.
Смени шампоана и маската. Аз лично не се наемам да давам съвети за най-добрата маска.

# 301
  • в 1001-та нощ
да,боядисвам я.
сешоар и преса - не.
в момента използвам шампоан на AVON за обем. и още един с къна.
хининовата вода я втривам в корените.
последно си купих маска за суха коса - Лорис, в една голяма кутия.

липсата на блясък може да е от тоа, че косъмът остава разлюспен след боядисването или след измиване - люспите не са пригладени надолу - за да отразяват светлината ....може да ползваш нещо кисело - лимон/оцет във водата за обливане накрая прди сушене или такъв балсам с ниско ph

доста шампоани за обем - "остъргват" косъма от всякакви налепи от козметика, варовита вода ...за да е летлив - а не слепен, към другите косми; това при теб - като не  ползваш стилизанти може да води до изсушаване

за шампоан с къна за 1 път чувам

маската я зная - доста силиконова - от нея може да ти се заглади и филмира косъма - заради силиконите; аз не я ползвам  Peace

П.П - виждам, че с В & С сме писали едновременно и коментарите са в една посока  Peace

# 302
много благодаря за бързите и интересни отговори!
та тази маска добра ли е? това, че ще филмира косъма ...  newsm78
ок, ще опитам да сменя продуктите.
приемам съвети и препоръки   bouquet

# 303
Какво значи да филмира косъма ?  Thinking

# 304
  • в 1001-та нощ
прави му покритие

# 305
Това е една подходяща тема за прокарване на революционни идеи  Mr. Green
Има ли смели или да се опитам аз да го направя......ей така за майтап.....да видим какъв ще е резултатът. Party

# 306
  • в 1001-та нощ
давай  Hug Hug Hug

# 307
  • sofia
Понеже някой спомена шампоана против косопад Дефлувал - ами пробвала съм го и хиляди пъти съжалих, че го пробвах...такъв сърбеж получих и парене + тройно по-голям косопад...може моят скалп нещо да не го е понесъл, но не бих пробвала отново. Confused

Иначе по темата с косопада (с който и аз се опитвам да се боря) - взех си от ампулите на Дюкре този път. Преди бях ползвала на Виши - много добри; и на Ревалид - не ми понасяха изобщо.
За Дюкре...има ефект..малък за сега, но на мен УЖАСНО много ми изсушават косата тези ампули...незнам на какво се дължи, но май ще ги спирам. С Виши нямах този проблем... Confused

# 308
Има ли смели или да се опитам аз да го направя......ей така за майтап.....да видим какъв ще е резултата. Party

Цялата съм в слух  Laughing

Иначе и аз ползвам маската за коса на Лорис с ефкта на змийско мляко. В началото бях доволна, но после сякаш ефекта отслабна.

# 309
Има ли смели или да се опитам аз да го направя......ей така за майтап.....да видим какъв ще е резултата. Party

Цялата съм в слух  Laughing

Иначе и аз ползвам маската за коса на Лорис с ефкта на змийско мляко. В началото бях доволна, но после сякаш ефекта отслабна.
Да за съжаление е така. Когато в една маска има повече силикони в началото резултатът е добър, но с времето ефектът от маската отслабва и състоянието на косата се влошава.

# 310
момичета зравейте! порачах си конска маска от фризиорката ми каза ми 4е е нова и е специално за растеж знаете ли подробности някои ако я е ползвал да пише моля ви  Praynig Praynig Praynig иначе от тази с тривитаминола съм доволна що се отнася до състоянието на косата ми като се има в предвид изваршените третирания върху нея иначе растеж не забелязвам

# 311
момичета зравейте! порачах си конска маска от фризиорката ми каза ми 4е е нова и е специално за растеж знаете ли подробности някои ако я е ползвал да пише моля ви  Praynig Praynig Praynig иначе от тази с тривитаминола съм доволна що се отнася до състоянието на косата ми като се има в предвид изваршените третирания върху нея иначе растеж не забелязвам
Стана ми интересно......не бях чувала за конска маска и за това написах в гугъл конска маска за коса и ето на какво попаднах:
Mr. Green
Французойките посещават козметични магазини, а българките ветеринарната аптека  Joy

# 312

Французойките посещават козметични магазини, а българките ветеринарната аптека  Joy
Laughing Laughing Laughing
Аз се чудех дали и момчета могат да си правят тази маска за коса с тривитаминола... че един мой приятел има проблеми с косата, а още е на 21 години и на места няма коса..и се чудя дали ще помогне за изникване на нова коса  newsm78

# 313

Аз се чудех дали и момчета могат да си правят тази маска за коса с тривитаминола... че един мой приятел има проблеми с косата, а още е на 21 години и на места няма коса..и се чудя дали ще помогне за изникване на нова коса  newsm78
Момчето може да си прави маската с тривитаминол, но само не му давай витамини за коне да пие. Все пак той не е кон и дозите за коне са различни от тези за хора
Всъщност не знам............по-добре попитай продавача във ветеринарната аптека.

# 314
  • София

Може разбира се,какво като е мъж,даже може да смесва тривитаминола със стимуланта на Икаров

Общи условия

Активация на акаунт