Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 271
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
  • в.преслав
a.l.e.n.a.,косата ми по рождение е тънка и перушанеста,а с това боядисване направо и разказах играта.Гледам до колкото мога и средствата ми го  позволяват да я поддържам в добър вид.Днеска обаче краищата ми пак са сухи и гадни.Сигурно от климатика се изсушава и студеното време навън.Вчера след маската си беше супер.

# 286
  • София
И на мен по4на доста коса да ми пада от тривитаминолната маска newsm78Странно??Да не съм полу4ила някоя  хипервитаминоза,?Страх ме  е newsm78

Не се плаши....Нали не се тъпчеш целогодишно с витамини и целогодишно да мажеш тривитаминол без почивки? Когато си има косопад и без маските пак ще си пада...може да не е в банята, а след това. Което си е умряло ще падне.

# 287
аз по принцип нямам косопад,но когато правя  масите имам newsm78.както и да е ooooh!

# 288
Искам да ви споделя ,че ми расте нова косичка . Simple Smile Като си хвана косата   на опашле , или нещо подобно ( с фиба,щнола, и всякакви такива ) и   там , където ми е пътя ми стърчат разни  вече кичурчета  виждам ,че тръгва и нова бебешка коса , старата попорасна и сега е дълга. Много се радвам.Моята коса попринцип е гъста  и хубава.Пу-пу да не й е уруки ! хехе
Като свърша това шишенце виалитон ще си поръчам на мастна основа , пък да видим какво ще стане Simple Smile  

# 289
  • в 1001-та нощ
Благодаря ви   bouquet
А да попитам къде си държите купените маски.Аз си мисля,че при стайна температура е добре,но понеже имам няколко по-големи маски които ще ползвам около година по мои изчисления се чудя дали няма да им стане нещо  Confused
И още един въпрос  Embarassed
Маската с тривитаминол е важно да е в корените нали?Защото днес си я направих но ми стигна само до средата на косата,на останалото сложих купена маска.Та да питам вярно ли си мисля или ще трябва да слагам по повечко,за да стигне за цялата коса?Благодаря предварително  Heart Eyes

купената маска е добре за след измиване, защото тогава косъмът е отворен  Peace

# 290
Благодаря  Simple Smile
След измиването с шампоан винаги слагам,но сега и сложих та да не стои без нищо  Rolling Eyes

# 291
Искам да попитам нещо.Нямам косопад,но косата ми е суха и краищата се делят или чупят..Искам да си правя маската с Тримитаминол,но ми дадоха от аптеката за по-хубав Виалитон.Сега прочетох част от темата ,особено първата стр. и оставам с впечатление,че моето не върши работа..
Да отивам ли да го сменям с Тривитаминола?

# 292
  • в 1001-та нощ
да

# 293
  • В къЩи.
Аз все още се чудя дали мога да ползвам шампоана Фитовал ежедневно?  newsm78

# 294
  • София
Той не е ли мек шампоан...поне на мен ми прави косата много мека, като детски и затова не го купувам....А дали има наистина ефект за косопада?

Аз знам за Дефлувал, че е много добър при косопад, особено за жени и бременни...вероятно действа против андрогенния косопад. Миналата година ползвах една опаковка и сега мисля пак да си го купя. Но все си мисля, че за една минута действие какво може да направи един шампоан?

# 295
  • в 1001-та нощ
ами в отговор на последните две - обичайно противокосопаднитешампоани действат с това, че са по-силни и дразнят калпа, за да провокират засилване на кръвообращението

за ефект от съставките - трябва лосион/ ампули...хапчета...

# 296
Не всички шампоани за косопад са агресивни, а и не мисля, че целта им е да раздразват скалпа, поне не на всички  Rolling Eyes

Фитовал е изключително мек шампоан, мисля, че е подходящ за честа употреба

# 297
и аз да споделя с вас. от известно време косата ми е като умряла. суха. без блясък. винаги й слагам балсам или маска. ползвам и хининова вода. обаче не изглежда добре. трябва ми някаква маска. супер силна и съживяваща. благодаря!  bouquet

# 298
  • в 1001-та нощ
хининовата вода изсушава доста  Peace в корените ли я ползваш?

какво друго я правиш косата- боядисване? преса? ссешоар?

кои продукти ползваш?

# 299
да,боядисвам я.
сешоар и преса - не.
в момента използвам шампоан на AVON за обем. и още един с къна.
хининовата вода я втривам в корените.
последно си купих маска за суха коса - Лорис, в една голяма кутия.

Общи условия

Активация на акаунт