Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 026
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
MissNellie, ползвам го аз, но определено очаквах доста повече.   Mr. Green   Заради това се изкуших да постна тук състава. За моята редовно изправяна коса явно трябва нещо доста по- силно, което да я хидратира.  ooooh! Определено без този флуид косата ми стои мноооооого по- суха. Но във фриз. салон, в който мият и слагат балсам  с отмиване, следва изправяне, косата ми е много по- жива и хидратирана.
Чета и темата за професионални серии за коса. Набелязах си доста неща.

Благодаря иначе! Hug

# 601
The Code вземи си истинско масло от ший/карите, НЕрафинирано, това което ползваш е доста 'умито'. Simple Smile

Благодаря за съвета!
Би ли дала съвет какво да търся?
  Flutter

# 602
  • в 1001-та нощ
Анч  Peace в салона какви продукти ползват?

# 603
Шварцкопф- професионалната серия.

Последният път ми напръскаха косата с някакво спрейче и имаше страхотна силна фиксация. Heart Eyes Като лак за коса.

# 604
MissNellie , мерси още веднъж  bouquet Hug Simple Smile

Като стана дума за маската Miosotis, тя е с костен мозък. Този костен мозък растителен ли е?
Въпросът ми е както за костния мозък, така и за плацентата, която също присъства в някои продукти - растителни ли са или животински?
А протеина в протеиновите терапии?
Аз си мисля, че би трябвало да са с растителен произход, но не съм 100% сигурна Rolling Eyes
Не се заяждам, само питам с моята лаишка логика - как може костния мозък да е растителен, като растенията нямат кости, респ. мозък  Thinking, и как плацентата може да е растителна, като растенията не забременяват  Thinking?
Ами и аз не знам как точно ги правят с химически състав, но е факт, че явно може и слава Богу, че не са с животински Simple Smile
Може би по същата логика както добиват и мускусните аромати /не съм наясно с парфюмите/, но знам, че в миналото мускуса се е довивал от тестисите на мъжки елен, ако не се лъжа, добре че сега вече не е така и не се прави по този начин, а се синтезира химически.

# 605
  • в 1001-та нощ
очевидно синтезираното вещество действа и е добро, но не го наричар с хим. му име, а така - като маркетингов трик... иначе ако пише маска с дехидростеарат ...кой ще разбере нещо и купи ....а така се действа в друга плоскост  Hug

Анч  Peace проф. серии на Шварцкопф- бе са една две  newsm78  , но вероятно не си забелязала коя?

Да не е една синя?

# 606
O, ясно ми е, че не са малко. Всъщност не съм се поинтересувала, с коя от всички серии работи. Има толкова много наредени неша.  Crazy

А шампоана и балсама/маската са в едни бели, непрозрачни големи шишета с помпичка. Twisted Evil
Обаче все си мисля, че ефекта е такъв до голяма степен и от пресата и за коса Heart Eyes http://taratomes.files.wordpress.com/2009/12/ghd_mk_2.jpg

# 607

Ще ви помоля да ми препоръчате някой шампоан за обем и хидратиране.И горе долу цената  Simple Smile Благодаря  Peace

# 608

Ще ви помоля да ми препоръчате някой шампоан за обем и хидратиране.И горе долу цената  Simple Smile Благодаря  Peace
Аз все още не съм попадала на шампоан, който хем да хидратира, хем да придава обем на косата  Simple Smile
Хубаво е, че не искаш и блясък, че тогава наистина щеше да е трудно.
Дано все пак някой да ти помогне в изборът на шампоан. Аз не мога.

# 609
Момичета да ви се похваля вчера отидох да се подстригна и фризиорката ми направо онемя като видя колко ми е порастнала косата  Laughing #Crazy Crazy 2 мин само повтаряше леле колко ти е порастнала косата леле леле  Laughing за 4 месеца е порастнала с 8см  Flutter Blush и това благодарение на маската с тривитаминола  Hug така че експериментираите благодарение на моята смелост да започна тази маска, която ми беше безизвестна резултатът е шеметен! Много съм доволна!  Mr. Green Crazy Party

# 610

шампоан за хидратиране + амла вместо балсам ( за обем)  Peace

2-3 с.л. амла ( или повече, според дължината) се разтварят във вода до консистенция на кис. мляко. Престоява 15-ина мин. и се използва вместо балсам ( маска). Престоява 5-10мин. на главата и се измива. Аз съм доволна. Амлата оформя къдриците и наистина придава обем.

# 611
Благодаря ви   bouquet

# 612
Момичета, не съм ви чела последните седмици, но имам 2 въпроса:

1. В една аптека ми казаха, че никое естествено масло не е подходящо за мазна коса. Това така ли е? Наистина ли никакво масло не мога да слагам в маските си за коса??

2. В момента правя 2 месеца почивка от Тривитаминола. През това време да си продължавам с маски, подходящи за мазна коса, но без Тривитаминол, нали? Или трябва почивка от всякакви маски?  newsm78

Иначе да ви кажа и на мен напоследък постоянно ми забелязват колко дълга ми станала косата. Не знам дали е защото от юни насам съм се подстригвала 2 пъти с по 1-2 см или И заради маската с Тривитаминол. Май и според мен от Тривитаминола има ефект И върху растежа.  Thinking

# 613
Момичета, не съм ви чела последните седмици, но имам 2 въпроса:

1. В една аптека ми казаха, че никое естествено масло не е подходящо за мазна коса. Това така ли е? Наистина ли никакво масло не мога да слагам в маските си за коса??

2. В момента правя 2 месеца почивка от Тривитаминола. През това време да си продължавам с маски, подходящи за мазна коса, но без Тривитаминол, нали? Или трябва почивка от всякакви маски?  newsm78

Иначе да ви кажа и на мен напоследък постоянно ми забелязват колко дълга ми станала косата. Не знам дали е защото от юни насам съм се подстригвала 2 пъти с по 1-2 см или И заради маската с Тривитаминол. Май и според мен от Тривитаминола има ефект И върху растежа.  Thinking

това е глупаво  Laughing да не ползваш масла заради това, че косата ти е мазна и моята е мазна даже прекалено, но от маслата даже видях положителен ефект върху регулирането на омазняването  Peace това да не те притеснява по мое мнение, защото някои от маслата регулират отделянето на мазнина  Peace  аз когато спрях маската питах същото тук и ме посъветваха да си продължа правенето на маска с масла, или само чисти масла, както и стимулант на икаров така че не се притесняваи да си правиш др вид маска в почивката  Peace аз започнах втория курс от тривитаминола  Peace

# 614
Момичета да ви се похваля вчера отидох да се подстригна и фризиорката ми направо онемя като видя колко ми е порастнала косата  Laughing #Crazy Crazy 2 мин само повтаряше леле колко ти е порастнала косата леле леле  Laughing за 4 месеца е порастнала с 8см  Flutter Blush и това благодарение на маската с тривитаминола  Hug така че експериментираите благодарение на моята смелост да започна тази маска, която ми беше безизвестна резултатът е шеметен! Много съм доволна!  Mr. Green Crazy Party

БРавоо   bouquet
А какво друго слагаш в маската? И почивка правила ли си от тривитаминола през тези 4 месеца?

Общи условия

Активация на акаунт