Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 030
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Ами правя маската както си е тривитаминол, бадемово масло, оцет и ракия  Peace много рядко слагам масло от жожоба Simple Smile правих почивка 1 месец през които ползвах стимулант на икаров, бадемово масло и кокосово като ги комбинирах например стимулант и кокос или стимулант и бадемово масло  Peace на няколко пъти правих маска за блясък - мед и лимон и това е  Peace

# 616
Като стана дума за маската Miosotis, тя е с костен мозък. Този костен мозък растителен ли е?
Въпросът ми е както за костния мозък, така и за плацентата, която също присъства в някои продукти - растителни ли са или животински?
А протеина в протеиновите терапии?
Аз си мисля, че би трябвало да са с растителен произход, но не съм 100% сигурна Rolling Eyes
Не се заяждам, само питам с моята лаишка логика - как може костния мозък да е растителен, като растенията нямат кости, респ. мозък  Thinking, и как плацентата може да е растителна, като растенията не забременяват  Thinking?

Разбира се, че не може костният мозък да е растителен  Joy Растеният нямат нито мозък, нито плацента  hahaha

# 617
  • София
Момичета, не съм ви чела последните седмици, но имам 2 въпроса:

1. В една аптека ми казаха, че никое естествено масло не е подходящо за мазна коса. Това така ли е? Наистина ли никакво масло не мога да слагам в маските си за коса??
Чувала съм че рициановото масло действа добре на мазна коса.

А някой правил ли си е маска на косата с хума?

# 618
това е глупаво  Laughing да не ползваш масла заради това, че косата ти е мазна и моята е мазна даже прекалено, но от маслата даже видях положителен ефект върху регулирането на омазняването  Peace това да не те притеснява по мое мнение, защото някои от маслата регулират отделянето на мазнина  Peace  аз когато спрях маската питах същото тук и ме посъветваха да си продължа правенето на маска с масла, или само чисти масла, както и стимулант на икаров така че не се притесняваи да си правиш др вид маска в почивката  Peace аз започнах втория курс от тривитаминола  Peace

Екстази, помня, че май даже и на лични си писахме точно за маслата. Би ли споделила все пак какви слагаш за мазна коса?  Hug

Иначе днес си направих маската, която по принцип си правя, но без стимуланта и без тривитаминола. Тоест сложих жълтък, кис. мляко, оцет, зехтин, какао, еспресо, мед, маска за коса на Орзен. Дали да продължа с тази маска всяка седмица? Или да взема и малко амла да слагам? Или съответно подходящо за мазна коса масло?? Какво мислите? Давайте идеи. newsm78

# 619
  • София
Тези маски не са ли само за краищата?

# 620
Момичета, не съм ви чела последните седмици, но имам 2 въпроса:
1. В една аптека ми казаха, че никое естествено масло не е подходящо за мазна коса. Това така ли е? Наистина ли никакво масло не мога да слагам в маските си за коса??
Чувала съм че рициановото масло действа добре на мазна коса.
А някой правил ли си е маска на косата с хума?

И аз съм с мазна коса, не ми се отразяваха маслата зле, не са водели до още по- голямо омазняване.
Маска с хума съм си правила, не бих повторила никога. Толкова изсушава косата. Брррр! Sick

# 621

Ще ви помоля да ми препоръчате някой шампоан за обем и хидратиране.И горе долу цената  Simple Smile Благодаря  Peace

шампоан за хидратиране + амла вместо балсам ( за обем)  Peace

2-3 с.л. амла ( или повече, според дължината) се разтварят във вода до консистенция на кис. мляко. Престоява 15-ина мин. и се използва вместо балсам ( маска). Престоява 5-10мин. на главата и се измива. Аз съм доволна. Амлата оформя къдриците и наистина придава обем.

Тъп въпрос  Embarassed От къде може да се купи алма!? Има ли някъде в БГ, някой сайт от който да се поръча.. или само от чужди сайтове!?
Благодаря предварително!   bouquet

# 622
Тези маски не са ли само за краищата?

Маските можеш да слагаш и в корените. Иначе се казва балсам Wink Лично аз по принцип ползвам маските точно като балсам - при всяко къпане само по краищата. Откакто правя маска с Тривит. към сместа добавям и маска Орзен.  Peace

Ще ви помоля да ми препоръчате някой шампоан за обем и хидратиране.И горе долу цената  Simple Smile Благодаря  Peace

шампоан за хидратиране + амла вместо балсам ( за обем)  Peace

2-3 с.л. амла ( или повече, според дължината) се разтварят във вода до консистенция на кис. мляко. Престоява 15-ина мин. и се използва вместо балсам ( маска). Престоява 5-10мин. на главата и се измива. Аз съм доволна. Амлата оформя къдриците и наистина придава обем.

Тъп въпрос  Embarassed От къде може да се купи алма!? Има ли някъде в БГ, някой сайт от който да се поръча.. или само от чужди сайтове!?
Благодаря предварително!   bouquet

Амла и шикакай могат да се поръчат от 2 сайта, дадени ми тук, но преди мноого време и за съжаление не ги помня и не съм ги сейвнала. Sad Та и аз се интересувам, ако може някой да ми ги припомни.  Grinning

# 623
Здравейте, доста време чета темата, страхотна е  Hug  bouquet
Най-накрая и аз се наканих да си купя Тривитаминола, вече съм си направила две маски, както е посочено в първия пост, само дето заменям маста със зехтин и пропускам газта/ просто нямам в момента и все забравям да купя/. Определено усещам разлика след маската, която е държа около 2 часа на главата си, но за сега резултата се забелязва само по краищата, които бяха зверски съсипани от пресата- сухи, накъдрени, стърчащи на където си искат и в допълнение любимият ми рус цвят... та се сещате за какво иде реч, когато не можеш да ходиш нон стоп само на фризьор Mr. Green
Днес си купих стимуланта на Икаров и маслото от жожоба, та искам да попитам какво бихте ме посъветвали, да го смеся ли с Тривит. на мястото на зехтина или към маската от Тривит. , зехтина, коняка/това имам в къщи/ и оцета да прибавя стимуланта и маслото от жожоба. Или е по-добре да ги ползвам отделно като ги редувам.... всъщност не знам кой ще ми даде по добър резултат, та ще очаквам съвет от вас !
Другото, което ползвам е хининова вода, също искам да попитам може ли да го втривам след маските или ще стане доста претрупано ????

Мен също ме интересува тази Амла, че и обема на косата ми липсва  Twisted Evil

# 624
maminnkata

Ползвам шампоана на Сери/против косопад/+ампула за косопад в него.

2 пъти в седмицата: маска с тривитаминол+10капки масло от жожоба+ маска за коса на Collagena преди измиване/така 1 месец/.
Следващия месец замествам тривитаминола с маслото на Икаров+ 10к. масло жожоба+ маска за коса....

След измиване втривам хининова вода или ампула за възтановяване или косопад на косата/редувам ги/.

Мога да споделя, че вече 3 месеца съм стриктна с маските и има забележителен резултат: жива коса, блясък и най-вече косопада спря, Peace но трябва постоянство.

# 625
това е глупаво  Laughing да не ползваш масла заради това, че косата ти е мазна и моята е мазна даже прекалено, но от маслата даже видях положителен ефект върху регулирането на омазняването  Peace това да не те притеснява по мое мнение, защото някои от маслата регулират отделянето на мазнина  Peace  аз когато спрях маската питах същото тук и ме посъветваха да си продължа правенето на маска с масла, или само чисти масла, както и стимулант на икаров така че не се притесняваи да си правиш др вид маска в почивката  Peace аз започнах втория курс от тривитаминола  Peace

Екстази, помня, че май даже и на лични си писахме точно за маслата. Би ли споделила все пак какви слагаш за мазна коса?  Hug

Иначе днес си направих маската, която по принцип си правя, но без стимуланта и без тривитаминола. Тоест сложих жълтък, кис. мляко, оцет, зехтин, какао, еспресо, мед, маска за коса на Орзен. Дали да продължа с тази маска всяка седмица? Или да взема и малко амла да слагам? Или съответно подходящо за мазна коса масло?? Какво мислите? Давайте идеи. newsm78

ами не се съобразявам но редовно ползвам кокосово масло, масло от жожоба и бадемово други просто не съм купувала иначе бих пробвала всякакви  Laughing Peace

# 626

Тъп въпрос  Embarassed От къде може да се купи алма!? Има ли някъде в БГ, някой сайт от който да се поръча.. или само от чужди сайтове!?
Амла може да си поръчате от този сайт - hennafox.com.Има повече информация в темата "Хенапристрастени" Simple Smile

# 627
maminnkata

Ползвам шампоана на Сери/против косопад/+ампула за косопад в него.

2 пъти в седмицата: маска с тривитаминол+10капки масло от жожоба+ маска за коса на Collagena преди измиване/така 1 месец/.
Следващия месец замествам тривитаминола с маслото на Икаров+ 10к. масло жожоба+ маска за коса....

След измиване втривам хининова вода или ампула за възтановяване или косопад на косата/редувам ги/.

Мога да споделя, че вече 3 месеца съм стриктна с маските и има забележителен резултат: жива коса, блясък и най-вече косопада спря, Peace но трябва постоянство.

djona
благодаря много, че сподели и на-вече, че и ти ползваш хининова вода, която втриваш след тези маски, а това много ме интересуваше...
По колко време стоиш с тези маски? 

# 628

Амла може да си поръчате от този сайт - ---reklamen-spam---.Има повече информация в темата "Хенапристрастени" Simple Smile

Аз се опитах да намеря в темата за "Хенапристрастени" от къде може да се поръча, но не успях  Tired   И сега пак не разбрах.  Embarassed

# 629
Моми4ета курсът с тривитаминола колко време да продължи ,4е да не стане авитаминоза и колко време се по4ива????На вас расте ли ви косата от него ??Доволни ли сте??

Общи условия

Активация на акаунт