126-Българки в САЩ

• 30 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
vanhorne, честит празник у дома! Много радости да ви носи малкия пораснал мъж!  Simple Smile

Мики, честито християнче! Озарен да е пътят му!

Агент, не бъди скромна, по-добрата половинка рече да върна снимката ("е много бързо ги разглеждаш") да ти се порадва още.

sipirumiHug

Хайде да вдигам дребното за училище. Хубав уикенд!

# 526
тази година и ханука ще празнувам, такива красиви менори има, не мога да им устоя  Mr. Green Mr. Green
---
Макси, вие да не сте пак от тази страна на океана? Как сте?

Бенс , ние сме си все тук , не сме мърдали  Laughing  ,  даже ще се покажем , за тези , които са ни забравили , малко със закъснение  по хелоуинската тема   Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 19:25 от Mаxi

# 527
Охх Ван насълзи ми очите,не мога да повярвам че мина 1 година.Помня този текс който ми пратихте тогава и как се радвах за вас.Много хубаво и  същевременно тежко това което е написала племенницата но такъв ни е късмета ,далеч от роднини.

newsm38      newsm59   newsm38

Честит 1ви Рожден ден на малък сладък Петьо,пожелавам му безгрижно детство изпълнено с игри и забавления ,много късмет в живота  и да бъде  все така обграден от много, много обич.
 На теб Честит Празник!   bouquet  Simple Smile
------
мерси ирка  Hug

----
макси ..безобразно сладка щерка имаш  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 15:58 от victoria

# 528
Ванхорн, да ви е жив и здрав порасналият Пухчо! Честит празник! newsm38  newsm59

Мики, честито християнче!

Много снимки видях, много сте хубави всичките, пу-пу!  Grinning

# 529
Ванхорн, честит празник!   bdbaloni на Медун Сладунов!
Да е здрав и весел и много весело парти!
Макси, хубави деица.

# 530
Ван,е кога мина една година?! Да ти е жив и здрав Петенце! Heart Eyes Името си му е хубаво, особено като има и сантиментална стойност за вас. Баба все казваше, не името прави човека, а човека името. Да го нагушкаш от нас! Hug

Patenze25, ако пътуваш само с ръчен, има ограничения за течности и не може да пренасяш големи разфасовки шампоани и подобни. Ако все пак решиш търси за dry, damaged hair (драй, демиджд хеър)= суха, изтощена,  цъфтяща е split ends(сплит ендс). Почти всяка марка шампоани имат за такъв тип коса, не ти трябва рецепта. Зависи в кой щат си, търси  ULTA(с голям избор), Trade Secret (в моловете) и всеки по-голям фризьорски салон предлага поне няколко марки шампоани и т.н. Това, ако не държиш да са органик, Солей ти е писала за другите Peace

Макси, олелеее, като видях снимките и се усетих, обърках те с мис З Embarassed, извинявай, но така е като не пишеш често Laughing, пораснали сте Heart Eyes

# 531
Ван, честит рожден ден на порасналото ти момче! Heart Eyes  Да е здрав, весел и послушен за радост на цялото ти семейство! bouquet

# 532
Честита 1ва годинка на Петьо! Да е  здрав, щастлив и много послушен млад Юнак!  nbirthday  ura Ванхорн Честит празник!  bouquet
Мики честито християнче Ники! Много е хубав, пухкав  и сладък само за гушкане Heart Eyes Ти изглеждаш прекрасно Hug
Вики ще се справиш ти си печена мама Hug

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 19:23 от Мимето*

# 533
Честит 1-ви рожден ден на Петьо, да е жив и здрав, весел и усмихнат newsm59 nbirthday. Ванх, весел празник и на теб  bouquet
Мики, много е сладък Ники / пу-пу/ и какъв е пухкав
агент, не ги видях те'з 13 кила къде си ги качила

# 534
Ванхорн, честит рожден ден на Петьо!

Руми, ако това е учителка, и детето вече е споменавало, че не я харесва, направо бих искала да го преместят в друг клас.

Тази сутрин бях на мини-уъркшоп за персонални проблеми между хората и интродукция на драматични подходи при решаването им. В един момент трябваше да се превърна в тоустър пред колеги, споделящи същото озадачено изражение като моето  Crazy   За последен път бях правила нещо свързано с драма в хай скул!

# 535
  • Vienna
Solley, Benson10 много ви благодаря! В Хонолулу ще сме, там имаме таймшер и ходим пчти вяка година. И понеже ми писна вече да мъкнем (от Лос Анджелос трябва да си чакаме багажа и да го мъкнем до доместик и на ново чек ин) искам да намеря заместители на мазилата му(така или инъче ги сменяме често,просто спират да действат) и на течния му прах за пране. Ти защо не препоръчваш течния? Аз като съм в Мериот как може да поръчам на адреса им? и мога ли да платя на сайта с европейска кредитна карта?
Всички течности и кремове разфасовам в 50гр или мл., но имаме право на 8кг ръчен, това е проблема. като добавя и лекарства, дрехи....
Трябва ли ми рецепта за закупуване на лекарства от аптеката? Моля ви кажете ми и нещо за засилване на имунната система. Извинявам се че спамвам темата ви! Благодаря!
П.С. Някоя от вас да е в Оахо?

# 536
  • The QC to be!!!
Агентке тайната ти е супер и ефекта е невероятен. Peace
Ванх честити ти едногодишен юнак. Да е здраво и мн. щастливо дете и да го слушате  Wink   newsm38 party002
Мики, честито ви християначе и не се вкисвай, че къщата изглежда "празна сега". Наслаждавай се на спокойствието  Wink Малкият е наддал осезателно на бузки, и е разкошен сладур.  Simple Smile
Patenze25 ако уеб сайта от който поръчваш приема кредитна карта която ти имаш - няма проблем, стига да е да кажем Visa/MC. Ако поръчаш на адреса на хотела, бих те посъветвала достатъчно предварително да го направиш и да ги предупредиш, че ще дойде пакет на твое име, от кого и кога го очакваш приблизително. Лек полет и дано се подредят нещата както ги планувате.  Praynig За имунната - сауна (far infrared carbon heaters) и много движение (тичане, бързо ходене, каране на колело, плуване) съчетано с добре балансирана диета и обилно количество цитросови плодове, преди изобщо да си помисля за някакви илачи.  Peace
Макси - разкошна малка госпожичка  Flutter и мн. хубави костюми  Peace
Титина чакаме хубави новини  Praynig

# 537
Ванхорн, да ти е здраво и щастливо момчето! И аз не мога да повярвам колко  бързо мина времето.

Мики, много е сладичко пухкавелчето!

Макси, изпуснах снимката, ако може на лични?

Сипируми, не знам какво да те посъветвам, но твоя въпрос направо ми постави терзанията в перспектива. За мен лично е много важно да покажеш на сина ти, че му вярваш, за да идва при теб и за вбъдеще, ако има проблем. Така че най-вероятно бих говорила директно с учителката.

Агент, за Монтесори метода става дума в нашия случай, но предполагам, че всяка градина си има собствен, който възхваляват. Но не мога да слушам как детето ми не правело нещо правилно, защото не го прави както учителката му е посочила, и от сорта работи (ама да си имам проблемите де). За Blue School имаше преди време статия, много интересно звучеше. Май беше тази: http://www.nytimes.com/2010/04/01/education/01blueschool.html?pa … wanted=1&_r=1

# 538
  • WA, USA
Мерси момичета! Ще го мислим още малко до понеделник. Мъжът ми е против да говоря с нея или с директорката, и смята че нищо толкова не е станало. Мен ми се сви малко сърцето, но от друга страна искам сякаш дечко да е малко по-отракан и да не си оставя магарето в калта. Затова и обсъдихме как да процедира при следващ инцидент.
Пикси, и аз си помислих да го местя, но му остава там още около месец, така че реших да го оставя засега. После ще си е в къщи с бебо поне около година.

Ван, честито ти порастнало момче! Все така да ви радва! Само щастие и здраве му желая!  bouquet

# 539
Честит рожден Петьо Simple Smile Бъди здрав и много, мнооооого щастлив   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт