126-Българки в САЩ

• 30 920
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Биз, мерси за подсещането!

Честито на патерица на всички имменици, да са живи и здрави и с гордост да си носят името!

МВК, много ти съчувствам, знам колко боли. Дано скоро да се оправиш!

# 601
Биз, хубаво правиш, че подсещаш и тук, в темата. Един призив и от мен. Знам, че не всеки може да си позволи, не са леки времена и т.н., но дори и $10 долара да се дадат, са помощ.
  Две лате-та от Старбъкс или една нова блуза по-малко за едни, ще направят много за други!

# 602
Някой знае ли сайт с ревюта на доктори? Върти ми се, че някой (Мимето като че ли  Thinking) беше пускал такъв. Мерси   bouquet

# 603
Не знам дали писах в темата, но да похваля :
http://www.tumblebooks.com

Интересно е направено, Ели се забавлява много, а и много научи.

# 604
Biz, аз сега разбирам, че тази година вече сте събирали пари. Ще се включа разбира се, ще пиша на Hear Again.  Peace

MVK, оздравявай! Кога ли и моят камИк се ще се обади.

# 605
Много ви се радвам, момичета! След призива на Биз, пет шест нови човека се включиха.   bouquet

Ето линкове към уредите, които ще купуваме:

Super Talker progressive communicator
http://www.ablenetinc.com/Store/tabid/205/Default.aspx?ItemCode=10002800

Specs® switch
http://store.ablenetinc.com/item_detail.aspx?ItemCode=100SPBL

Тези уреди се използват от деца, които не виждат и имат и други увреждания. В първия комуникатор могат да се записват изречения, например "Гладен съм" и детето се учи да го натисне, когато е гладно. Вторият уред е за по-просто общуване, но пак детето го натиска при някаква нужда да комуникира. Ако искате да видите как децата ползват тези уреди, пишете на Биз. Тя има видео и снимки!

Благодаря много за подкрепата!

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 17:44 от Hear Again

# 606
Честити Архангели, Ангели и Михаили на патерици! Да са здрави и усмихнати именниците!  Hug

Калин на Тандури пак обрал медалите чета!  Hug Все така! Simple Smile

Тандури и Атти, ако не се лъжа вие бяхте давали линкове за сайтове, на които може да се поръчат етикети (за дрехи). Може ли пак, не успявам да ги намеря.   bouquet

Някой може ли да препоръча сайт, на който се поръчват дрехи с надписи по желание. Проблемът на повечето такива е, че материите са супер некачествени. Искам нещо изпитано.

МВК, дано да се оправиш и да не те повтори.  Hug Напоследък доста хора около мен направиха бъбречна криза.  Confused Като мода стана вече...  Tired Даже снощи говорихме с приятели в НЙ, жената е направила втора, по-тежка. Sad А предната беше преди 3 седмици.

Задължително ли е да има педиатър едно дете тук в САЩ?

# 607
  • Boston, MA
Не е задължително да е педиатър, може да е фамили доктор. Зависи от застраховката ви, може би?

Ти не искаш ли? Много по-добре е да ходиш при педиатъра си в спешни случаи, отколкото в ЕР.

# 608
Solley, аз взимам от www.namebubbles.com. Имам опит само с bitty bubbles и съм много доволна:
http://www.namebubbles.com/labels/laundry-safe-labels/bittybubble.html

# 609
Анет, вашият Кумон сентър толкова ли е вървежен?

Вчера ходих на ориентейшън, присъстваха има няма 50тина родители; регистрейшъна затворен чак до януари, всички трябва да минат плейсмънт тест и аз 'грабнах' последната дата за теста през 2010, след като чаках на дълга опашка от амбициозни родители  bowuu #Crazy Laughing

цената - 150$ на месец за 2 пъти седмично по 20-30мин  newsm78, целогодишен контракт

кажи да сравним как е при вас, плс   bouquet

# 610
Задължително ли е да има педиатър едно дете тук в САЩ?

Солей, ако (пу-пу!) ви потрябва за нещо специалист, направление най-лесно ще получите от доктора на детето. Дали е семеен или педиатър няма значение. Иначе спокойно можете без него, мисля  Thinking Няма как да е задължително, Америчко е това  Grinning

# 611
Солей, мисля, че зависи от щата. Тук бяхме задължени до 5 дни след изписването да си намерим педиатър.

# 612
Солей, аз писах преди за етикетите, преди поръчвах от Австралия и съм много доволна от материалите, с които работят! От преди 4 години насам имам още етикети, които не са мръднали.
http://www.identikid.com.au/

Купих тази година от http://www.namebubbles.com дето е пуснала Ати, всичките до един се разлепиха. Да не говорим, че на тези австралийските можеш на всеки етикет да избереш да пише всички данни ( т.е на етикетите за обувки и т.н.), докато тези на Нейм Бъбъл не може. Само на най-големите ( които не са за дрехи ) може да имаш всички данни.

Австралийските имат недостатък, че пристигат бавно...досега обаче от всички, които съм пробвала ( имаше още два сайта, ще погледна как се казваха) не съм намерила такова качество.

Аз до колкото разбирам ти искаш обаче дрехи директно с надписи да поръчваш...или не съм разбрала?

Благодаря на всички за пожеланията за Калин, ще му предам!  bouquet

# 613
  • Boston, MA
ХМО-тата изискват да имаш праймъри доктор - за децата това е или педиатър, или фемили.

Аз исках моята гинеколожка да ми е праймъри - не можело.

# 614
Мерси по въпроса за педиатъра. Принципно питах, защото познати ни казаха, че е задължително, а ние имахме обратната информация. Явно зависи от щата и/или застраховката (не сме ХМО). Титина, тук е Колорадо или Тексас?
В НЙ си бяхме намерили супер педиатърка. Тук ходих при едни, но ги отсвирих.  Whistling Сега трябва да търся други.  Tired И гинеколог също, Бубка ме подсеща.  ooooh!

Атти, Тандури, мерси за  линковете!   bouquet
Ани, искам етикети (съвсем не за бебето) и отделно искам дрехи с надпис (пак не за бебето и не свързано с етикетите).  Simple Smile

Още един въпрос имам. От къде мога да купя качествена вълнена прежда (задължително мека и небодлива)? Донесох си куки от България,  bowuu смятам да се уча отново да плета (на петела гащи).  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт