126-Българки в САЩ

• 30 941
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Тандури, браво на Калин!!!
 Яна, той точно на тези години беше много заинтересован. Искаше да ги мие, даже проявяваше интерес към ел. четка. Имахме една чисто нова, та му я бях зачислила.  Laughing Laughing Сега се лиготи и мрънка. Чук и Пук не го трогват вече, "да идват", казва. Онази вечер се пазареше да не се къпел, да не миел зъбите, било "забранено днес".

# 556
  • Чикаго / София
Тандури, браво на Калин! Все така да продължава с победите и трофеите.

# 557
Тандури браво на Калин! Нека винаги да ви кара така да се гордеете с него!   bouquet

# 558
Яна, и Александра има моменти, в които се пъне за зъбите, страшно. Играем игри, убеждаваме се, говорим много, а като не стане - обръщам тона и назидателно я водя и насила мия. Според мен, идеята е да се създаде навик, и да не се допускат изключения, затова не допускам да не се случва, и напоследък дърпането като че ли понамаля. Има си моменти на налагане на характер тя, особено сутрин като е по-крива, но ..

За гърнето, спря от раз, на база на това, че е "кака", а не "бебе", и каките така не правят.

# 559
ЧИД на Ангелина и весел празник на АП'с клан. На Плами пухкавелев също-с добро да си чуват името.

# 560
Честит имен ден на Ангелина! Да е здрава и много добра и послушна кака и помощница на мама АП! Hug  bouquet
Хайде и аз да почерпя днес за мое здраве Wink

stella ars

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:54 от Мимето*

# 561
честито на сладките Геле и Пламен, честито и на Мимето!  bouquet Какъв имен ден е днес, да не пропусна някой близък отново  newsm78

# 562
Днес е Свети Архангел Михаил!  Heart Eyes Честито на всички именници - да са живи и здрави и с радост да носят имената си.  Hug

Миме, честито и на теб!!!

После ще ви дочитам  Hug

# 563
Да са здрави именниците!

Яна, чета сега и ето как са различни децата - Чук и Пук са авторитет неповторим у нас и до ден днешен и според мен ще разбира, ако започнеш сега. Аз даже и книжката не съм чела, само разказвах Simple Smile.
За гърне не мога съвети да давам, защото някои са на мнение, че до 1,5 г. става, други до 3, трети до 5... Но определено има разлика между момичета и момчета, не съм чула за едно момче да ми каже някой, както Зора разказва, а за момичета съм го чувала мнооого пъти. Тъй че има светлина в тунела Simple Smile.

# 564
Честит имен ден на всички празнуващи!

За гърне не мога съвети да давам, защото някои са на мнение, че до 1,5 г. става, други до 3, трети до 5... Но определено има разлика между момичета и момчета, не съм чула за едно момче да ми каже някой, както Зора разказва, а за момичета съм го чувала мнооого пъти. Тъй че има светлина в тунела Simple Smile.

А, има, има Биз! Калин точно така спря от раз, а с Елена що мъка беше не е истина! А по един и същи начин ги гледам, с един и същи подход сме пробвали...До дете си е.  Peace

# 565
  • Boston, MA
Закъснял честит рожден ден на Пухчо Ван Хорн! Да е здрав, весел, да си носи името с гордост!

Честит имен ден на малки и големи (мерси за напомнянето, ще трябва да се обадя на мама  Grinning)!

Браво на Калин-старши!

Аз бях на изпит в събота, схванах се на един стол почти 6 часа, да видим...

Я кажете, който е вадил детски паспорт скоро, за колко време става сега, дали ще ми пропаднат плановете около Благодарността?

# 566
Честит имен ден на празнуващите днес!

Яна, нашата девойка проявява интерес, всеки път, когато ни види да си мием зъбите. Издаваме звук на ел. четка, тя се радва и си "мие" нейните. Имаме проблем с пастата за зъби. Първо я изяжда, после се върши работа.

# 567
Имаме проблем с пастата за зъби. Първо я изяжда, после се върши работа.

Joy

Много благодаря за споделеното на всички. Явно и в това, както и във всичко останало, няма един правилен подход.

Честит празник на всички именици днес, да са живи и здрави!

# 568
Благодаря на всички за пожеланията! Да ви се връщат стократно!   bouquet  bouquet  bouquet

Бубка, американски или български?

# 569
Bubka, за американски паспорт на дете, при нас беше към 2-3 седмици чакане. Даже доста бързо дойде. Но това беше към юни. Звънни и питай по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт