126-Българки в САЩ

• 30 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Boston, MA
Aмерикански. Трябва ми за под 2 седмици да стане. В паспортната агенция (държавната, не частните фирми) става, но нещо не мога да разбера колко ще ми струва...

# 571

А, има, има Биз! Калин точно така спря от раз, а с Елена що мъка беше не е истина! А по един и същи начин ги гледам, с един и същи подход сме пробвали...До дете си е.  Peace
Точно до дете, да. Simple Smile

# 572
Бубка, и при нас стана за 3 седмици, ние в паспортната агенция правихме (държавната) обаче нямам никакъв спомен колко струваше. Спомням си, че не беше някаква много голяма сума.  

# 573
  • Boston, MA
На Дани стана по пощата за около 3 седмици, а след това имаше някакви бесни опашки и чакания, но дали сега вече е утихнало, се чудя...

# 574
Опашки за какво? Нашият дойде по пощата. 3 седмици отне.

Отидохме в пощата, лелята я щракна, подадохме един формуляр, принтен и попълнен у нас, дадоха ни бележка с # за проследяване и си чакахме кротко у нас паспорта.

# 575
Бубка на Диди паспорта и стана за 1 седмица по пощата дойде Peace като документите ги пуснахме пак там в пощата Wink

# 576
Опашки за какво? Нашият дойде по пощата. 3 седмици отне.

Отидохме в пощата, лелята я щракна, подадохме един формуляр, принтен и попълнен у нас, дадоха ни бележка с # за проследяване и си чакахме кротко у нас паспорта.

И ние така процедирахме. Нямаше опашки, нямаше чакане. Мисля че има вид експресно изкарване на паспорт за няколко дена, но нямам никакъв спомен за цени.  Peace

# 577
Честито на всички именници!

Честита награда на Калин! Да продължава все така.

# 578
Бубка, провери тука за цени и срокове:

http://travel.state.gov/passport/

От този сайт можеш да разпечаташ документите, които ти трябват, да ги попълниш и занесеш. За около една седмица са експресните услуги, ако си спомням правилно. Ние ходихме до местната поща (при нас поне само след като си направиш час се ходи, така че провери).  Всичко пристига по пощата после. (Аз си бях изгубила всички паспорти и разбрах това около 2 седмици преди пътуване тая пролет!)

Агент, честит празник на голямата кака!

За гърнето, тука трениране започват сериозно около 2 години. Ние се опитахме по-рано, по настояване на роднини, но не сработи--нито видео, нито кукли, нито музикално гърне,  а и беше сама, та нямаше кого да види като пример. (Оказва се, че да виждат как други деца го правят около тях помага, също.)   След като навърши 2, вече беше когнитивно готова, и всичко стана по-лесно, сякаш от само себе си, и без музикално гърне Simple Smile   

След драстична промяна в климата и двете с дечка сме хванали вирус. В момента експериментирам с чайове, и сега опитвам "магнолия."  И този с аромат на лате ми хареса.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 18:30 от Pixie

# 579
Бубе, около 3 седмици, но аз се притръшках, че ми трябва бързо и служителят в пощата ми даде номер, с който да си следя етапа на процедурата на сайта им и ако преценя, че закъсняват да им се обадя и да си доплатя за ускорена процедура (не беше брутална сума)... та може и да стане (не се наложи аз да се обаждам, дойде към 18 ден, може би)!

Благодаря за пожеланията! Добре, че сте вие, та да се сетя!  Grinning

До дете си е! Геле си изяжда чинно пастата като бонбони и после търка, АКО аз или баща и търкаме зъби до нея. В противен случай си яде директно пастата от тубичката  Rolling Eyes
За номер 2 казва и държи да е на "нормална тоалетна". За номер 1 се помайва и чака майка и да се сети да я сложи на гърнето... гащи недолюбва и носи само ВЪРХУ памперс...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 580
  • Чикаго / София
Честит Имен Ден на всички именници днес! Със здраве да си носят името!  bouquet

# 581
Честит Имен Ден на всички именници!

# 582
Честит имен ден на малката Агентка, и на който друг празнува!

# 583
 Мимито, Чести Имен Ден! Сис здраве да си носиш името!
Агент, да ти е здрава и весела щерката!
Весел празник на всички празнуващи!
Ванхорн, как е Пухкавел? Оправяте ли се? Разкажи за партито.

# 584
.... В противен случай си яде директно пастата от тубичката  Rolling Eyes

Вероятно, защото знае как се сваля капачката. Момичето ни дъвче тубата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт