Домашни рецепти за разкрасяване - тема 3

• 63 579
  • 384
  •   1
Отговори
# 300
За премахване на черни точки по лицето- търкане с разрязан на 2 пресен домат.

Моля дайте идея как да изчистя загрубели лакти на ръцете?

# 301
За премахване на черни точки по лицето- търкане с разрязан на 2 пресен домат.

Моля дайте идея как да изчистя загрубели лакти на ръцете?

Това с домата наистина ли помага? При повърхностни или по-дълбоки?

# 302
Доматът много извлича, дори загнояване, ще ти помогне със сигурност, освен това избистря тена.

Относно загрубелите лакти - търкай с морска сол или друг здрав ексфолиант и мажи със зехтин или пшенично масло след това.  Peace

Моля, някой да сподели изпробва ли вече тази хитринка за тена? Да каже какъв е резултата и каква къна взе. Laughing

# 303
  • София
http://vantrade.eu/pages/kana/?page=1 ей такава къна съм си взела, но още не съм намерила времето и куража да се оплескам  Laughing

# 304
Някой може ли да ми обясни как става сухото миене на косата?Спешно е и предварително благодаря!  Hug

# 305
http://vantrade.eu/pages/kana/?page=1 ей такава къна съм си взела, но още не съм намерила времето и куража да се оплескам  Laughing

айде ще кажеш после как е Wink

# 306
Здравейте и аз искам да попитам за сухото миене на коса, че много ме заинтригува Simple Smile

# 307
  • русе
моля Ви ,не се мацайте, аз пробвах с къна,кафе и млякото .Така се омазах отгоре до долу ,стоях  права да не оплескам където седна и ефекта беше нула,като се измих малко се потърках,защото тая кора като засъхне не пада така лесно и нищо -не открих разлика .

# 308
  • русе
Май е по-добре да пробваме това:http://nai-krasiva.com/tag/morkovi/

# 309

Аз пробвах няколко вида къна, защото моята коса е по-тъмна и трудно хваща, но открих един модел в индийските магазини, една в зелена опаковка, има и голяма разфасовка, която много добре ми се отрази и на цвета (а то може би си действа и ефектът на натрупването) и като подхранване на косата  Peace
(И най-често обичам да си слагам каквото намеря в хладилника като екстра Grinning)

# 310
Една позната ми каза за нея и сподели, че е много доволна.Надявам се да помогна на тези, които имат нужда точно от това.  thumbsup

Смляно кафе - от7- 10 с.лъжици
Хума - 1 пакетче
Домакинско фолио
  *ако кожата ви е суха, можете да се добавите зехтин, бадемово масло и др.

Всичко се смесва с топла вода, престоява няколко минути в купичката, след това се
нанася върху местата които имат нужда от третиране (бедра, дупе,корем ...)
 увивате се с фолио и стоите така около 2ч - 2:30часа
след това при измиването е важно, внимателно да втривате няколко минути в кожата( за да се ексфолира )

Прави се веднъж 1-2 пъти седмично.

# 311
Една позната ми каза за нея и сподели, че е много доволна.Надявам се да помогна на тези, които имат нужда точно от това.  thumbsup

Хума - 1 пакетче
Домакинско фолио

Всичко се смесва с топла вода, престоява няколко минути в купичката, след това се
след това при измиването е важно, внимателно да втривате няколко минути в кожата( за да се ексфолира )

Предполагам това е за борба с целулита?

# 312

Хума - 1 пакетче
Домакинско фолио

Предполагам това е за борба с целулита?

Да  newsm10

# 313
а някой може ли да ми помогне за тийнейджърски пъпки? (аз съм тийн с пъпки..) за сега успях да овладея горе-долу положението като просто си намерих най-добрия за мен сапун.. но кожата ми е много мазна и сякаш това подпомага за още повече пъпки xD но може и да си въобразявам... знам че розовата вода и хумата са много хубави, мога ли примерно да ги смеся и така да си се мажа? (също така искам само натурални неща да ползвам!) мерси предварително Simple Smile

# 314
моля Ви ,не се мацайте, аз пробвах с къна,кафе и млякото .Така се омазах отгоре до долу ,стоях  права да не оплескам където седна и ефекта беше нула,като се измих малко се потърках,защото тая кора като засъхне не пада така лесно и нищо -не открих разлика .
остави ли къната да престои 10 часа и повече, за да пусне цвят? И натурална ли ти е? Ако са спазени тези изисквания, няма начин да няма резултат, натуралната къна много боядисва.  Simple Smile Аз смятам да го пробвам това, но ще слагам малко къна и ще държа малко, за да се получи като загар, а не оранжево. Не обичам да се пека и да ходя на солариуми.

Иначе за косата си правя комбинации от къна, касия, кисело мляко, зехтин, мед и др и косата ми расте много бързо и е много заздравена, а преди се късаше от изрусяването  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт