Домашни рецепти за разкрасяване - тема 3

• 63 577
  • 384
  •   1
Отговори
# 285
Peace споделям едно забравено и много полезно нещо - смачкано/размачкано /за да си пусне сока/ листо от широколист живовлек. Бързо /за 1 нощ/ се справя с гнойна пъпка или рана  Simple Smile
Аз знам за дебела мара растението на мен много ми помогна обелвам му ципичката и го налагам всичко премахва

# 286
  • София
какво мислите ,дали ще се получи лек загар?http://www.jenite.net/2008/08/blog-post_6836.html
Доста интересно Peace, обаче каква къна се има предвид - сигурно обикновената, червената Thinking

Интересно е, ама какви са пропорциите?

# 287
  • Варна
А тази дебела мара дали ще помага за мазоли и  кокоши тръни? Имам от нея много на балкона.
Дайте ми някакъв съвет как да си махна мазолите от краката. Появиха се за 1-2 месеца от неудобни работни обувки. Взех си някакви мазила от аптеката, но не ми помагат. Обувките вече ги махнах, но мазолите как? Ужасно ме болят ходилата от тях, дори когато са в пълен покой. Възглавничките на ходилата ми са много втвърдени.
Темата е за разкрасяване, но се сетих, че някой тук може да ми даде съвет какво да правя. Ще съм много благодарна.

# 288
А тази дебела мара дали ще помага за мазоли и  кокоши тръни? Имам от нея много на балкона.
Дайте ми някакъв съвет как да си махна мазолите от краката. Появиха се за 1-2 месеца от неудобни работни обувки. Взех си някакви мазила от аптеката, но не ми помагат. Обувките вече ги махнах, но мазолите как? Ужасно ме болят ходилата от тях, дори когато са в пълен покой. Възглавничките на ходилата ми са много втвърдени.
Темата е за разкрасяване, но се сетих, че някой тук може да ми даде съвет какво да правя. Ще съм много благодарна.
точно за това помага дебелата мара на мен ушите ми бяха протекли по обицата месето се беше деформирало и ми помогна

# 289
какво мислите ,дали ще се получи лек загар?http://www.jenite.net/2008/08/blog-post_6836.html
Доста интересно Peace, обаче каква къна се има предвид - сигурно обикновената, червената Thinking

Интересно е, ама какви са пропорциите?
Maй по-надолу в коментарите беше писано, но сега не мога да отворя

# 290
  • София
хмммм......"една кофичка кисело мляко и останалото на око"  newsm62
Абе може и да пробвам  Grinning

# 291
Ами колко му е да се оплескотим  Mr. Green
По въпроса с пъпките - аз съм на път да уморя една много упорита със смес от спирт, хлорнитромицин, витамин С. Неколкократно натъркване с чесън също помага, но е миризливичко.
tante78, за мазоли намерих това и това. Мама ползва много ефикасен лек за загрубяла кожа и напукани пети - смес от равни количества розова вода, лимонов сок и глицерин. Преди употреба се разклаща, маже се всяка вечер.

# 292
  • София
Ами колко му е да се оплескотим  Mr. Green

Мхммм, колко му е..... на път съм вече, днес си купих къна newsm47

# 293
Дебела мара и дебелец едно и също растение ли е? Простете невежеството ми Embarassed

# 294
Дебела мара и дебелец едно и също растение ли е? Простете невежеството ми Embarassed
мисля че да

# 295
помага много точно за това
накисваш в оцет едно листенце и налагаш, държиш така с него, докато можеш, примерно за през деня или вечерта и така се повтаря, докато си решиш проблема

# 296
  • Варна
tante78, на мен ми помагат едни лепенки Urgo се казват от аптеката ги купувам. Първо краката трябва да се накиснат добре, за да омекне кожата, след това се слага лепенката на мазола и се носи 2-3дни, след което отново се накисват краката и самия мазол направо се отлепя, (което е малко неприятно), след това мажа мястото с малко крем здраве или друг по-мазен и отгоре слагам обикновена лепенка, за да се наранява мястото и да може  да заздравее по-бързо.
Дано съм била полезна! Simple Smile Успех!

# 297
  • Варна
Is_It_Love , Be Light , Starlight': Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 298
В последно време петите ми станаха много сухи и не се оправят.дайте съвет какво да правя  Praynig Praynig Praynig

# 299
  • София
Ами има всевъзможни кремове, но ако става въпрос за нещо, което да се направи в домашни условия, съм чувала за следното: цвят от невен (пресен или изсушен, има го по билковите аптеки) се изпържва в мас, оставя се да поизстине, прецежда се и се налива в подходящ съд(например стара кутия от някакъв крем) и се оставя в хладилника да се стегне. Така с него се мажат петите и е препоръчително да си прежалиш едни чорапки или да използваш някакви стари и да ги обуеш след като се намажеш(най-хубаво вечер преди сън)

Общи условия

Активация на акаунт