Домашни рецепти за разкрасяване - тема 3

• 63 587
  • 384
  •   1
Отговори
# 270
  • София
 Laughing Ами незнам, едва ли ще ми поникне брада  Laughing
Нали все пак е витамин, на кожата предполагам че помага по друг начин  Thinking Ама това си беше някакава моментна приумица, едва ли ще го направя пак, или поне без тривитаминола. Иначе както казах ми хареса ефекта

# 271
Laughing Ами незнам, едва ли ще ми поникне брада  Laughing
Нали все пак е витамин, на кожата предполагам че помага по друг начин  Thinking Ама това си беше някакава моментна приумица, едва ли ще го направя пак, или поне без тривитаминола. Иначе както казах ми хареса ефекта
  Laughing 
А защо не, на миглите? Някой пробвал ли е?

# 272
  • София
Звучи интересно! Не ме слуша главата, така че може и да пробвам  Joy

# 273
Звучи интересно! Не ме слуша главата, така че може и да пробвам  Joy

Като пробваш, сподели. ... Като станем с по едни 10-сантиметрови мигли...  Joy

# 274
  • София
 Laughing ще пърхат като пеперуди  newsm03

# 275
рициново масло за мигли Peace

# 276
  • България
Хриси лунува се с вода!...аз на плодове изкарвам 2-3дни,понякога само ден.има тема и там ще прочетеш много интересно инфо.успех!:-)

# 277
момичета някъде бях чела за маски за лице с аспирин и си измислих следната много съм доволна хума, кисело мляко (прецедено) и един счукан аспирин стоя докато засъхне

# 278
Изрових една книжка , която си бях купила преди 4- 5 години и открих доста интер неща:

МАСКИ ЗА ЛИЦЕ:

Овлажняващи маска за лице:

мляко + сок от ананас
мляко+лимонов сок
мляко+ доматен сок
Отделете каймака от мнлякото нанесете за 20 минути и изплакнете

Освежаващ чай-тоник:

Смесете 2 лъжици зелен чай или чай от лайка с половин чаша вода и почистете лицето с памуче

Ексфолираща маска за лице:

Вземет чаена лъжичка глина и я размесете с вода до получаването на хомохенна смес, нанесете и изчакайте да изсъхне след което отмиите с хладка вода

За мазна кожа:

Намачквате един зрял домат и оставяте на лицето 20-25 минути.

Пасираите или настържете една краставица и нанесете на лицето.

Маска с коняк и пракова:

Намачквате една зряла праскова със 1 супена лъжица коняк и оставяте на лицето 20 минути.

Маска за подхранване:

Накиснете в малко вода за една нощ зелен фасул или леща, на сутринта прибавате лъжичка мед и нанесете

Стягаща маска за леце и гърди:
 Смачкайте един мн зрял банан и прибавете мед колкото да се получи мека каша и нанесте. ЗА гърдите нанесете и слойете някой по стар сутиен с твурди чашки и преспете.

Основна почистваща маска:

Смелете на прах 1 чаша овесени ядки добавете 3 -4 капки бадемово масло. 1/2 чаша мляко и един белтък.Нанесете и измиите след 20 минути.

МАСКИ ЗА КОСА

Ефикасно средство против пърхот:
Към шампоана които ползвате прибавете счукани 30 таблетки аспирин направо в чичето.

Яйчен шампоан:
 В чаша топла вода разбиите 2 яица и нанесете.Изплакнете след 15 минути или добавете 1 яйе към обиковения шампоан

За уплътняване на косата:
Добавете лъжичка желатин на прах към шампоана си

За суха коса:
1 яйце+ 1 чаена лъжичка мед + 2 чаени лъжици зехтин.Нанесте на косата запарете под найлон за 30 минути и измийте.

За подхранване:

1.Намачкайте 1 авокадо и нанесете
2. Смесете 1 чашка зехтин с 1/4 чашка масло. Затоплете, нанесте на косата останете така 20тина минути и измийте

Подсилване на цвета:
За руса и светлокестенява коса: Запарка от лайка+ лимонов сок
За тъмни коси:  Пригответе кафе еспресо и нанесте
 Изплакнете след 30 минути

Сухо миене на косата:

Изплозвайте или 2 супени лъжици нишесте или 1 супена лъжица талк на прах и изчеткайте с тях косата

# 279
  • Пловдив
 Peace споделям едно забравено и много полезно нещо - смачкано/размачкано /за да си пусне сока/ листо от широколист живовлек. Бързо /за 1 нощ/ се справя с гнойна пъпка или рана  Simple Smile

# 280
  • София
Peace споделям едно забравено и много полезно нещо - смачкано/размачкано /за да си пусне сока/ листо от широколист живовлек. Бързо /за 1 нощ/ се справя с гнойна пъпка или рана  Simple Smile
Как точно се процедира? Листото се смачква и се налага а мястото или?

# 281
  • Пловдив
Да, точно!

# 282
  • София
Ще се изпробва, че пъпките са ми проблем нищо че отдавна съм я минала тая възраст  Laughing

# 283
  • русе
какво мислите ,дали ще се получи лек загар?http://www.jenite.net/2008/08/blog-post_6836.html

# 284
какво мислите ,дали ще се получи лек загар?http://www.jenite.net/2008/08/blog-post_6836.html
Доста интересно Peace, обаче каква къна се има предвид - сигурно обикновената, червената Thinking

Общи условия

Активация на акаунт