Капки БиоГая

• 179 065
  • 132
  •   1
Отговори
# 120
  • Leeds, UK
Аз ги давам в чаена лъжичка с малко вода. Като капна 5 капки  върху водата и се образува едно мазно петно отгоре и така съм сигурна че съм ги дала всичките т.е не остава по лъжичката нищо.

# 121
  • София
А колко често ги давате? Като свърши шишето, веднага ли купувате друго? Ние изпихме едно шише преди 2-3 седици. Сега се чудя дали да взимам пак и кога. Нямаме никакви проблеми, ако давам капки ще е просто така....

# 122
  • София
Аз давам всеки ден и като свърши шишето, веднага купувам ново. И ние нямаме проблеми, и колики вече нямаме, но си и ги давам. Е, ще спра в някакъв момент...

# 123
  • Бургас
Дъщеря ми е на 20 дни и от една седмица и давам Биогая.Възможно ли е от капките да се запича?Сестра ми каза,че нейните се разхлабвали,а бебето ми обратно.

# 124
  • София
Аз не съм забелязала нито запичане, нито разхлабване от капките. При положение, че те трябва да помагат за правилното функциониране на храносмилателната система, би било странно да предизвикват такива ефекти, но пък знае ли човек...

# 125
Не ми се вярва да запичат, но да разхлабват не е изключено.

# 126
  • София
не, не е възможно, нито запичат, нито разхлабват, дават се при р-ва и при запеци, освен при колики... всъщност ако детето е било с разтроен стомах може да го регулират... не и запекат.

# 127
  • Бургас
Не ми се вярва да запичат, но да разхлабват не е изключено.

Нито едно от двете, регулират просто.
Синът ми преди ги пи доста време по лекарско предписание.
Спомагат за поддържане нa здравословен  баланс на  чревната микрофлора основно. Защитават от "лошите" бактерии.
Казват и, че подпомагат имунната система.
Но не запичат и не разхлабват /в смисъл те сами да предизвикват запек или диария не е възможно/.

# 128
Е, то разхлабването е едно, диарията друго, в този смисъл предположих, че биха могли да разхлабят, ако детето е запечено. Но това си е само предположение.

# 129
  • Бургас
Е, то разхлабването е едно, диарията друго, в този смисъл предположих, че биха могли да разхлабят, ако детето е запечено. Но това си е само предположение.

Peace Не съм те разбрала правилно.
Да, може би ако детето има запек примерно, го разхлабват /в смисъл на регулират, спомагат за преодоляване на запека/.

# 130
Да, точно.  Simple Smile

# 131
Давам Биогая откакто я изписаха, че още от родилното има колики. Но първата седмица давах всеки ден по 5-6 капки директно в устата капя, а сега давам през ден през два пак същото количество.

# 132
Давах Био Гая,когато стана на 1 месец,имаше ужасно много колики и за 15 дни-чудо,беше спокоен,не плачеше,не се напъваше и след първия флакон спрях да му давам,така на месец и половина вече нямаше колики и всияко си беше наред,а и детето не се мъчеше вече

Общи условия

Активация на акаунт