Любители на кучета-16

• 62 016
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ето как се возим ние в колата - на главата на шофьора  Joy

И още малко есенни снимки Simple Smile

# 481
  • Плевен
matze, страхотна глутница... влюбих се в ротвайлера, който дяволито се мъдри на заден план Grinning момче или момиче е ? Моят Арон благодарение на смектата се поуправи, тича и хапва добре Simple Smile Гонката е голяма като ме види с чашката със Смекта в ръка, но си е все още кльощав Sad  
Сетих се да ви питам и друго, пързалят ли се вашите кучета по ламинат и теракот ? Моите правят страшни лупинги, чак ме е страх да не се наранят .

# 482
  • София

Сетих се да ви питам и друго, пързалят ли се вашите кучета по ламинат и теракот ? Моите правят страшни лупинги, чак ме е страх да не се наранят .

Джеси е доста стабилна на плочките, като беше малка се подхлъзваше доста често, падаше, удряше си главата и квичеше, но после явно се приспособи. То даже ни остана лаф: "Не тичай по мокрото, че главата ще изкънти на плочките!". Като играем с играчките, преди се засилваше и си удряше главата в шкафа, но после се научи да спира и последните сантиметри да се хлъзга до играчката. Сега се подхлъзва само когато са мокри или когато сме направили стъпки, излизайки от банята - тогава буксува на едно място или директно се пльосва настрани, безумно смешно е  Mr. Green Макар че много ме е страх да не се удари сериозно.

Витаминка, страхотно място си е намерило момичето!  Hug

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 17:35 от -=Деси=-

# 483
  • София
Ooo... на паркета сме фурии, пързаля се много, особено като иска да се затича и 1 минута боксува на едно място преди да тръгне.
Не е падала до сега, но често се забива във стената, защото не може да спре  Joy

# 484
Ето ни и нас , вчера следобед ... кафепиене с Рошан  Crazy
тук сме леко лежерно опънати
преброяване на зъбките  Joy
гледа умно
а тук се прави , че не чува  Crossing Arms

# 485
  • София
Шуши, смях се със сълзи на зъбките  hahaha, страхотна снимка, веднага си я свалям! Като малко сладко извънземно е!  Hug Цункай го от нас с Джеси

# 486
  Деси цункан е ... тази я пуснах специално за теб , за да ги видиш какви ги е завъдил  Joy hahaha Joy и от нас целувки на Джеска  Heart Eyes
  Витаминка , страхотна е Рая много хубава и обича да я снимат  Hug
  Unknown_lady, Лео вече е момченце  Hug
  Дедо , добре дошли при нас  Simple Smile

# 487
  • София
 Деси цункан е ... тази я пуснах специално за теб , за да ги видиш какви ги е завъдил  Joy hahaha Joy

Мерси  Hug Добре сте си ги отгледали  Mr. Green Нашите са по-малки, ама тя не дава и да ги погледна, трябва да я хвана и да видя дали е изкъртила предните. Много е смешна - върти муцуната във всички посоки и квичи неистово  Mr. Green А когато й подавам храна, която не иска да яде, навежда муцуна към земята, върти главата и гледа като Рошан на последната снимка, трябва да я снимам, то не е за изпускане  Laughing

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 19:21 от -=Деси=-

# 488
...Моят Арон благодарение на смектата се поуправи, тича и хапва добре Simple Smile Гонката е голяма като ме види с чашката със Смекта в ръка, но си е все още кльощав...

Радвам се, че смекта-та помага. Напоням за друг препарат, подпомагащ лигавицата на стомаха. Ще имаш нужда от такъв. Явно и при вас пораженията са там. Лекинко включи повечко калории (рязкото включване да ти казвам ли какво ще провокира?). 
Да, разбира се, че ще се търкалят на гладки повърхности. Няма съпротивление. Не се втелясвай за нараняването. И да, може да се осакатят здравата, това са тежки кучета.

Сетих се аз чие куче сбърках.

mmmshushy80, официално искам одобрение да грабна една-две снимки Mr. Green

# 489
Момичета,
това показвах ли ви го?
http://www.facebook.com/profile.php?id=1636172435&v=app_2309 … 7423&comments
Много е сладко, само дето незнам как е научено това куче, дано само с награди и търпение. Praynig

# 490
Snarky, с постоянство ги учат. Ето ви едно известно куче тук. Може и да сте го гледали http://www.youtube.com/watch?v=-0jNC_w1tSw&feature=related стигнаха до финалите преди две години, ето го и него. Hug

# 491
Хехе, нана, супер е. Heart Eyes
Да ви покажа новото любимо място на щерката за спане. Laughing

# 492
Добър вечер!Както вече споменах в предишните ми постове и аз загубих куче тази година.Това беше тя http://media.snimka.bg/7596/021446389.jpg .След месец взех друго пак същата порода,пак женско и на всичкото отгоре пак я кръстих Арта .Незнам какво съм очаквала.Може би ,че ще ми е по-леко да понеса загубата,че новия член на семейството успешно ще замести стария,че нещата ще продължат така сякаш нищо не е станало,но не стана така.Между двете няма нищо общо,два съвсем различни характера.В началото ми беше странно ,непрекъснато ги сравнявах .Понякога забравях,че трябва  да почнем отначало-тепърва да се учим ,очаквах много от нея,на моменти я третирах като голямо куче.Това ми държание ме обърка тотално,неведнъж ми мина мисълта дали не сгреших ,че отново си взех куче.Обърквах себе си ,обърквах и кучето.Но всичко отмина.Щастлива съм ,че я имам .

# 493
# 494
  • София
Това куче, което Snarky Chimpfanny  показа, съм го гледала в доста различни видеа, имат много представления явно. Наистина са много добри, много по-забавни от Бордър колито на Талантите.
Онова по-скоро изпълнява номера, докато другото сякаш наистина танцува и се забавлява много от това  Laughing
Този танц се нарича фристайл и не е непопулярен в България. В дог.бг има голяма тема за това с уроци как да научим номерата, поне в кокерския форум има 10 тина човека които танцуват с кучетата си  Grinning

ЦЪК

Общи условия

Активация на акаунт