Любители на кучета-16

• 62 102
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Голяма красавица е Дара. Heart Eyes
За хапането, Карина беше така, но сама спря. Вече мноооого рядко хапе на игра, и то само детето, ако са изпаднали в някаква дива борба. Joy
Не ще да яде това чудо пък сега. Ако й дам от мойта ръка, яде. Но от купичката не иска. Не ги обичам аз тия гевезлъци. Crossing Arms
Сега я водих на инжекции с колата, голям майтап бяхме. Детето на задната седалка с колан, до нея кучето, и то с колан. Аз си карам и си мисля, че всичко е ок. Да, ама на един светофар се обръщам да ги видя, детето гледа през прозореца, а кучето си залепило физиономията на другия. Laughing И маха доволно с опашка. А аз се чудя защо хората от съседните коли ни гледат странно. hahaha
Поне се научи да се вози без проблем и не иска да обикаля, а си седи спокойно закопчана с колана. Peace

# 376
  • Бургас
Шуши, ЧРД, пожелавам ти много здраве, любов и изобилие през годините!

Снарки, аз имам същия проблем с Роко, от вчера не иска да яде, гладна стачка ли ми обявява? За какво стачкува? Като му давам лакомства или нещо от масата /мн вредно за него/ го яде, а иначе пилешкото го лигави и му се муси. Телешка консерва и гранули му купих днеска, гранулите ги яде малко с нежелание а консервата - въобще, а тя мирише апетитно!
Глези ли се, какво ли, незнам, ама не прилича на болнав... Ще го видим какви ще ги свърши.
Вчера бяхме при док и той каза да му давам яйце, да, ама Роко не иска да го яде! Чудя се вече кой път да хвана!

# 377
  • sofia
Аз понеже от скоро гледам куче и не разбирам особено много, но какъв е проблема да се остави един ден на глад като не ще да яде  newsm78. При нас се е случвало 3-4 пъти. Тази вечер пак най демонстративно подуши съдържанието на купичката си, фръцна се и не пожела да яде. Утре сутринта със сигурност ще го изяде, като и знам лакомията бигълска. На нас док ни каза да и даваме калций 5 дни в седмицата до към седмия месец. А за яйцата, Дара хапва мо мъничко пържени яйца от време на време като види че някой от нас яде и понеже е нахална и досадна си проси по мъничко. Тя всъщност всичко яде, до сега не съм забелязала нещо да става за ядене и тя да откаже да го пробва поне.

# 378
Ми аз не съм се притеснила много, по-скоро ме е яд, че ги прави тия номера. Храната си е същата, не е сменяна, ама иска от нашата. Ми ще гладува, хитрушата. Crossing Arms
Едит: изяла си е всичко сега. Peace

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 21:56 от Snarky Chimpfanny

# 379

Аркана,честит рожден ден на майчето ти   bouquet Да е жива и здрава!

Шуши,честит рожден ден!Здраве,късмет и много любов  Hug

Много сте писали,утре ще ви чета  Wink

# 380
Благодаря за топлото посрещане, момичета!  Hug

Шушу, честит рожден ден и от мен!   bouquet

Деси, аз съм човек който ако има пробелм с комшиите, няма да си смени къщата, а ще мисли как да го разреши, че да не си пречим. Вариант с махане на кучето не ми е удобен, защото това е най-лесното решение.  Hug

Eldi, сигурно си права за размера. Комшиите имат 3 големи кучета и с тях винаги е много внимателен.  Laughing Явно търпение и говорене, а и животинката е само от месец и половина с нас. Може би им трябва повече време да свикнат заедно. Говорих и с учителката му, ако може под формата на игра или приказка, да му поприказва. Ще докладвам как се движим.  Simple Smile

Дара е супер сладка, Кифла. И Алфи стига до вратата на банята и точно там решава да си "снесе" акито. Като, че ли го домързяват последните няколко стъпки до памперса. Сладури  Laughing

За храненето, когато не иска да яде гранулите си, обикновено му накъсваме на много дребно пилешко месо и го смесваме така, че дори и да иска не може  да изяде само него. Та забърсва и останалото в купичката.

Лека вечер от мен. Някакъв гаден вирус се мъчи да ме събори, та ще видим кой кого.  Whistling

# 381
  • Бургас
Ние снощи на ината си изядохме /от купичката разбира се, защото от ръка яде всичко/ едно парченце кисело зеле! Обаче гранулите /пиле с ориз/ на PRO PLAN си стоят в купичката и си чакат реда. Няма начин да го оставя на глад и молитва докато не опразни съдържанието, защото за да го направя трябва да оставя баща ми да гладува с него. Обаче скоро ще ми кипне и може да прибегна до този метод.  Не ме разбира тоя човек и това си е. Дава му кокали от масата, салами, луканки и то най-нагло зад гърба ми, крие се. Ми то кучето не огладнява така, а и аз да съм, като мога да изпрося овкусената луканка, що да се лигавя на гранули!
А иначе говорим, уж сме се разбрали и на следващо хранене, все едно няма следа от предишния разговор. Бил му давал, за да се махне! Хахах, колко смешно, той така само го привлича, ама остарява ли вече, какво ли, незнам, не мога да намеря думите да му обясня истината!

# 382
  • На небето
Ау, много са ви сладки кучетата. Но имате само една немска овчарка.  Confused

# 383
Здравейте, имам си боксер
много е красива и добра, е естествено за нас е най-красивото куче на света.

сега стана майка за втори път, имаме си страхотни малчугани. Почнах да ги захранвам, за сега само с кисело мляко. Чудя се дали да им купя гранули или е по-добре нещо да им приготвя аз. Раждането мина много трудно, два дни ражда, роди цели 11 кученца, но за съжаление още до третия ден останаха само 5, а и времето тогава беше много студено. Майка им ги разнасяше напред назад, чудеше се къде да ги зарови да ги топли, не знаех, че така ги топлят, помислих, че нещо не е в ред това куче. За щастие сега всичко е наред времето е хубаво и у нас настана веселба.

# 384
  • sofia
Аз много харесвам боксер, но децата си избраха бигъл. Да са ви живи и здрави кутретата и майка им и много веселба да има!
Снощи се зачетох много задълбочено за хранене на кучето. Оказа се, че освен гранули и месо, друго не е добре да се яде. Като се сетя нашта какво е прасе  ooooh!
Мисля да спра да я храня безразборно а да си яде само гранулки смесени с малко месце.

# 385
  • Бургас
Кифла, грешиш! Хубаво е да се яде яйце - варено, зеленчуци, без нишестените варива като боб, леща, грах, макар че се продават и консерви с грах!

# 386
  • София
Момичета, моето куче "откри" телевизора  Cry
В събота гледахме "Карибски пирати", там постоянно свиркаха, тя постоянно тичаше и се сърдеше, че я викаме, а не й даваме лакомство  Mr. Green После се усети и започна да лае по пиратите. После "пя" на едно пиано, сега гледаме сериалите през нощта и се сърди на "лошите". Разпознава ги безпогрешно!  Mr. Green

krasykm06, добре дошли!  Hug Да са ви живи и здрави майката и мъниците, пусни снимки да ги видим  Hug

Кифла, спокойно можеш да й даваш малко сурови зеленчуци (морков, краставичка) и плодове (обелена ябълка без семките, банан, праскова). Джеси също така много обича безсолен ориз и консервиран грах, давам й по няколко зрънца. Да, наистина има консерви с грах и с царевица, ама на нас нещо не ни харесват като марка. Много обича една консерва, тя е с моркови. От време на време получава парченце черен хляб и миниатюрно парченце обезсолена маслина. Май това е извън нейната храна, друго не й се дава. И то в повечето случаи това е заместител на лакомството за добро поведение.
Ако под "безразборно" имаш предвид бял хляб, салам, яйца, нещо сготвено - права си, не й трябва  Hug

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 12:26 от -=Деси=-

# 387
Estell, наистина овчарките са кът. И на мен са ми слабост, въпреки че съм убедена, че това е куче за двор. Гледам през годините върви на периоди някаква мода при кучетата. Преди 20год. беше пълно с овчарки, шнауцери,добермани, после се появиха много боксери, шар пеи, чао-чао, сега е бума на ротвайлери,бигъли, кокери, лабратори, голдъни и пекинези. Аз си имам една мечта за овчарка или ердейл териер, дай боже един ден да имам къща Hug, тогава и един риджбек мога да прибавя към колекцията.

Кифла, ти хубаво чакаш с нетърпение разходките, но подготвена ли си за това, което те чака? Хубаво е от сега, в къщи  да започнете да се учите да команда ела, под формата на игра, навън после само с дълъг повод  и отново, и отново упражнение. И само с добро, най-голямата грешка е да се наказва или да се караш на кученцето, ако не идва при теб. Използвайте лакомията му и го поощрявайте постоянно. А бигълчето ще зачезва по следи, то си му е вродено, не си мислете, че го прави нарочно или е тъпо. Просто са изследователи, питай ме мене, бяхме станали за смях заедно с един бигъл в кучешката компания. Даже на него му правихме и групово издирване из квартала всички налични кучкари. Англичанчета, какво да ги правиш. Hug

krasykm06 , да ти е жива и здрава мамата. Не го казвам като упрек, но лично не бих давала на женската ми да ражда, като се знам каква съм,  не знам  как ще  понеса да се мъчи животното, пък и как ще се разделя с кученцата Praynig. Пусни им малко снимки на бебоците.

Анито и ние сме ужас с яденето. За просене не, никой не му дава и не виси, но не ще гранулата. И за това аз съм виновна естествено, бяха го научили на училището на гранули, знаех, че дам ли му нещо друго ще се мръщи и пак не мога да изтрая да го оставя гладен. Въобще аз съм слабото звено за всичко в къщи, на всяко куче, което взимаме първата работа на мъжът ми е да даде команда, купичката да се прибира, колкото ял,ял, другото на следващото ядене. Знам че е прав, но и този го разглезих, мъжът ми вдига, аз давам и така яденето виси по цял ден, накрая му сваря пиле с ориз, той се набуха и гранулата седи така ooooh!. Между другото не му се шашкай, ако отказва в някои дни да яде, имат такива моменти без никаква причина, а налегне ли ги "любовната мъка"(разбирай надушали са разгонена кучка), не ядат с дни. Мъже Mr. Green

-=Деси=- , какво да кажа, умно си е момичето. Тя ще се окаже скрат  талант накрая.

Да се похваля, от снощи сме без всякакъв повод навън. След училището бяхме първо с 5м., после с къс, съвсем тънък, който не откачвахме. Целта беше да парираме опити за забягване с настъпване. Тъй като повече от седмица, идва при повикване без да се ослушва на 100%, вече не сме в групата на неслушащите. Доживяхме, да не чуе дявола, само Mr. Green.

# 388
Ето ви една овчарка,но е служебното куче на мъжо..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1156.snc4/149889_1 … 399_7888052_n.jpg

А тук Зарка как ми помага да правим на детето тортата/като пази миксера/
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1129.snc4/149185_1 … 809_2493867_n.jpg

# 389
Имам нужда от вашето съдействие.

Изградихме сайт за хотели (pets359.com), в които можете да се настаните заедно с вашия домашен любимец. Ето линк:

www.Pets359.com

На сайта вече има около 200 хотела и къщи, които са ни казали, че приемат гости с домашни любимци.

Моля да предложите други хотели/къщи, които са подходящи, а не са на сайта. Ще се радваме да бъдем по-изчерпателни, за да ви е лесно когато си планирате почивката.

Общи условия

Активация на акаунт