Лакове за нокти - тема 16

• 40 545
  • 701
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз съм за омбрето.
Аз вчера като си разглеждах лаковете установих че имам точните 5 нюанса на лилаво за да си направя и аз едно омбре, че с бъркане не ми се занимава, дано само седи добре с тези цветове.

# 586
Ето една снимка с Есенс, който показах вчера. Но цвета тук излиза по-доматено, отколкото е. Сто пъти снимах и все така става.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 10:38 от bubanka

# 587
В тон с темата и по съвет на Мариша с какво не съм се лакирала отдавна, вчера се вапцах така:

Имам същата гривна Laughing
Аз пък на пук на възмущението на продавачката отидох в същото магазинче и си взех още 2 лака, довърших я Laughing
Харесвам си я много тази гривна, обаче цапа, оставя посинени китки. Simple Smile
При мен продавачките обикновено се възмущават, че разглеждам безкрайно, а нищо не си купувам накрая. Но жестоко избирателна съм, какво да правя...  33uu

Относно руфиъна, установих за себе си, че го харесвам само върху остри или поне позаострени нокти, и само в комбинации от черно, червено, сребристо, бяло. Ето тези ми се нравят:

Квадратният руфиън, както и този в най-различни цветове, ми е някак груб и неестествен:

# 588
На мен пък точно квадратния ми е много готин, последното което си показала, Аризонка, е много мое, само дето аз искам да го направя със Зулу и отдолу един златен на Пърфект Simple Smile Но кога, когааа ще стане Cry Ето, сега ви пиша от уни-библиотеката, защото пак отмениха лекция, само ми крадат от ценното време за лакиране Laughing Да ви споделя и нещо забавно-вчера майка ми тършувала из лаковете ми, за да си мацне нещо и каза, че "на такава маринистична колекция досега не е попадала", едва успяла да си намери "нормалното розово" на Пупа LaughingА той стои уникално на нейните нокти, може би защото е с бяла кожа, а аз съм цигане по душа и кожа. Това е интересна идея, между другото, да изнамерим снимки на лаковете върху по-светли и по-тъмни ръце Simple Smile

# 589
  • София
Омбре първи път, омбре втори път...
Имайте предвид, че ако днес си направя едното от двете за лаковата среща ще съм с второто  Laughing
От сега съм подготвила мъжа ми, че в събота поне за час и половина сам ще трябва да се бори със свирепия таласъм обитаващ крехкото бебешко телце на сина ни  hahaha

# 590
Омбре трети път! Слагай го, Адри, и утре пускай снимки да му се радваме. Как искам на лакова среща, ама тоя мой скорпион нещо не може да се натутка и да реши кога и как ще празнува, пък уж аз съм нерешителната по хороскоп Crossing Arms

# 591
Омбре четвърти път!  Hug
Аз днес сигурно ще ходя до едно магазинче за някой нов лак .. По-късно ще ви пиша , ако съм се сдобила с някое лакче.  Heart Eyes
Хубав ден , момичета!  Mr. Green

# 592
омбре пети път  Mr. Green
аз вече съм на лакова диетка и само ще гледкам, то и без това малкия пак се разболя и никъде не мога да отида, ка моли да зяпам, че и да купя
аз се сдобих с чудни чаршафи тази сутрин, ама толкова са чудесни и равномерни, че мисля да ги оставя  Joy

# 593
Омбре шести път Laughing
И на мен днес ми е ден за лакиране и като заспи чавето ще се намацам с нещо... дето още не знам какво Rolling Eyes В момента ноктите са ми къси и не мога да правя експерименти, но все ще измисля нещо  Sunglasses

# 594
  • София
Адри омбре за N-ти път Laughing

Аризона и аз така гледам,гледам и накарая нищо. Или като отида за някой лак и него го няма...така едно магазинче го пропусках извесно време,че няколко пъти подред ми се случи да няма каквото искам и продавачката не беше особено доволна hahaha

П.П. Valandin,изчисти си моля те кутията,за да ти драсна едно лс Laughing

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 13:23 от Pink Flower

# 595
А той стои уникално на нейните нокти, може би защото е с бяла кожа, а аз съм цигане по душа и кожа. Това е интересна идея, между другото, да изнамерим снимки на лаковете върху по-светли и по-тъмни ръце Simple Smile
На мен ми харесват контрастиращите комбинации - бяла кожа с тъмен лак, или по-мургава кожа с нещо нежно като нюанс. Върху бели ръце не ми допадат телесни, бледи и убити цветове - някак обезличават допълнително, освен ако не е това целта /работа, натюрел, и пр./
На по-тъмни ръце ми харесват също и ярките нюанси на розовото и оранжевото - демек циганийка. Laughing
Пък както някой беше писал тука, върху нокти на тъмнокожа жена /афро-американка, казано културно/ хич нищо сякаш не ми харесва; може би не съм свикнала с гледката, понеже. Simple Smile

И сега да се похваля, че колебателният Скорпион /Валандин Wink/ най-после взе решение и преди малко си подостри маникюра! Не баш "stiletto", по-скоро предпоследната форма - http://images.nailsmag.com/articles/shapesMED.jpg, обаче много му се радвам. Още е мъничък, пък и има доста за изкусуряване, но малко по малко. А как яко боде... мисля, че мога спокойно да смъкна нечия кожа.

# 596
днес съм със зеления на Ейвън /пепърминт/, но май не ми харесва, ще го донеса на лаковата среща за размяна
Аризон, ще дойдеш ли да покажеш новия вид на ноктите на срещата?

# 597
  • София
И аз използвам тази на Ейвън. Принципно и моя е почнал да се роши отпред, но още си става. В началото си купих един и след 3,4 ползвания изсъхна и не трие нищо. И направо откачих, докато зацепя че отпред му се маха писеца и си налива лакочистител. Сега си слагам и си ми е екстра  Grinning.
Аз онзи ден се лакирах със кафявото на Есенс, по късно ще сложа снимка.

Хаха, аз пък чак сега разбирам.  hahaha Добре че прочетох, иначе скоро щях да я хвърля.

А с каква четка за грим? Тези малките, белите ли?

# 598
днес съм със зеления на Ейвън /пепърминт/, но май не ми харесва, ще го донеса на лаковата среща за размяна
Не; нали знаеш, че не съм по масовите събирателни прояви; предпочитам уюта на уединените срещи. Peace
На всички, които ще се съберете, пожелавам весела и ползотворна среща! Simple Smile

# 599
Не; нали знаеш, че не съм по масовите събирателни прояви; предпочитам уюта на уединените срещи. Peace
На всички, които ще се съберете, пожелавам весела и ползотворна среща! Simple Smile

а ако няма снимки, ще дойдеш ли?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт