Лакове за нокти - тема 16

• 40 529
  • 701
  •   1
Отговори
# 600
днес съм със зеления на Ейвън /пепърминт/, но май не ми харесва, ще го донеса на лаковата среща за размяна
Аризон, ще дойдеш ли да покажеш новия вид на ноктите на срещата?
Не; нали знаеш, че не съм по масовите събирателни прояви; предпочитам уюта на уединените срещи. Peace
На всички, които ще се съберете, пожелавам весела и ползотворна среща! Simple Smile

а ако няма снимки, ще дойдеш ли?  Whistling
Хаха Laughing, не, Бубс, ами по-добре да не спамим повече.

# 601
  • София
Бебсън, не апликаторче за сенки, а четка. Не съм си у нас и няма как да снимам моята, но нещо подобно върши идеална работа - http://www.racheshop.de/product_images/images/big/schminke-make- … 436870000_1-1.jpg

# 602
За почистването на кожата от лак от години използвам молива на Пеги Саж. Доволна съм, има няколко резервни накрайника,което го прави доста икономичен. При нужда - позасъхнал, го топвам в лакочистителя и действам тогава.

# 603
LOREAL JET SET си взех на разпродажба, който се интересува - в Бонжур на "Славейков", за 6лв.
Повече нямало да се продава  Simple Smile

# 604
Аз имам коректор на Мавала, много съм доволна. Има 4 резервни накрайници, доливам си го с обикновен лакочистител. Взех си и четка, но ми е мека, трябва по-твърда да потърся.

# 605
NovemberRain, и аз съм за омбрето  Mr. Green

# 606
получих ги  Party Като ги пробвам ще дам отзиви  Peace

# 607
Лакирах се с лилавия Гош и отгоре матирах с Есенс-а Heart Eyes. Получи се много хубаво, но не мога да направя реална снимка на цвета...синее ми и не знам защо newsm78. Утре ще опитам на друга светлина да хвана цвета и ако ми се получи ще кача снимка Wink

# 608
LOREAL JET SET си взех на разпродажба, който се интересува - в Бонжур на "Славейков", за 6лв.
Повече нямало да се продава  Simple Smile

Мерси за инфото, много харесвам лаковете от всички серии на Лореал.  Peace

# 609
  • Belgium
Най-после и аз се лакирах с прословутия 21 на ФлорМар.

Трябват си 3 слоя, за да се постигне цвета от снимката, но ми харесва  Laughing

Сега ще видя като трайност как е  Laughing

# 610
# 611
 много ми хареса флормара  Simple Smile номер ? а ако покажеш и как седи на ноктите  Blush

# 612
  • София
много ми хареса флормара  Simple Smile номер ? а ако покажеш и как седи на ноктите  Blush
410 е номера
Утре сигурно с него ще се лакирам и ще снимам Wink

# 613
  • Стара Загора
Момичета, изкарайте някой лак за размяна ... Много ми е скучно.  Mr. Green

# 614

Общи условия

Активация на акаунт