Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- Тема 9

• 38 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
zapis

# 46
Плами ЧРД и всичко най-хубаво.  bouquet
Мен друго ми е интересно, как ли ще реагира майчето на Чарли и Христо ,когато разбере, че Христо не е толкова чист и че Чарли е невинен ,дали ще я жегне там нещо в майчиното сърце, дето май хич го няма,щом дели децата си.
А забелязахте ли колко бързо ги осъдиха Николай и политика-пълен абсурд е такова нещо за България.  Ако бяха протаквали делото ,както е обикновено Николай щеше да се завърне и да влезе пак в цялата интрига, а сега трябва  да измисля план за бягство, че в затвора какво ще прави.

# 47
Плами, Честит Рожден Ден!   bouquet
Днес четох за Коки. Той бил син на двойката от дует "Каравел". Който желае да го гледа, ще участва в спектакъла на Мариус Куркински "Балкански синдром" и то в централна роля, на извънземно-алкохолик пристрастено към ракия.

# 48
  • КиТ
Благодаря ви многооооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 49
Днес четох за Коки. Той бил син на двойката от дует "Каравел". Който желае да го гледа, ще участва в спектакъла на Мариус Куркински "Балкански синдром" и то в централна роля, на извънземно-алкохолик пристрастено към ракия.
hahaha Joy Супер!

# 50
  • sofia
hahaha Joy Супер!

Да, наистина е супер! Laughing

Много ще ми липсва Николай. Предполагам, че няма съвсем да го изключат, но ролята му ще намалее.

# 51
В последната серия Камен си спомни как уби някой. Та значи ли, че е заминал за Америка със документите на убития?
То това с Боряна и пръстена в саксията сън ли беше или реалност?

# 52
Guilty, ако знаехме с удоволствие щяхме да ти кажем... Laughing Peace

# 53
  • София
в централна роля, на извънземно-алкохолик пристрастено към ракия.
Joy Joy Joy Joyи такива ли извънземни има?
Дано се окаже,че стрелбата по онзи човек е била за самозащита..

# 54
Привет момичета.
Загледах се тази вечер в рекламата на 2-ри сезон (тази, в която Камен и Боряна с бията с кимоната). Та за предната сцена - как Камен носи едно момиче и веднага след това го дават как се изправя събуждайк се от кошмар. Мислех си, че сцената с момичето, коеот носи може да не е сестрата на Боряна или каквито там идеи имаше, а да е спомен от миналото на Камен - сънува го - затова веднага след това го дават събуждайки се. Нещо, което се е случило в миналото му и може би има връзка с другия спомен - за стрелбата по онова момче. Въобще в този сериал, нищо от рекламите не е това, което изглежда.
А и аз малко посмятах - Камен е напуснал България пред 18 години. Боряна се е оженила за Димитър след това (въобще не знаеше за Камен в 1 сезон). А Дани е на 17 и малко години. Та въпроса ми е - ако Дани е син на Димитър, кога Димитър се е скарал с Камен, кога последния е заминал за САЩ, Димитъ се е оценил за Боряна, тя е забременяла и Дани се е родил. Не че не е възможно за 2 месеца след заминаването на К. да се запознае с Боряна, да се оженят да забременее и след 9 месеца - Дани, но нещо е много набързо всичко.
Как мислите?

# 55
А и Камен 6 месеца е живял при приятеля си, преди да замине за Америка........  newsm78 newsm78 newsm78

# 56
  • София
Записвам се и аз при вас.

# 57
А и Камен 6 месеца е живял при приятеля си, преди да замине за Америка........  newsm78 newsm78 newsm78

вярно, че е живял - и това го броих - ама нещо пак набързичко ми се струва  newsm78

сигурно търся прични защо Бубето седи с Димитър.

Ама това със саксията и пръстена ме разби - мисля си че е номер на Димитър, ама много гадно ми се вижда, пък от "майор Деянов" не очаквам такива неща  Laughing

# 58
...от "майор Деянов" не очаквам такива неща  Laughing

'Що? Че той в "Стъклен дом" не е представен в най-добрата светлина.

Пък за другото, аз не съм наясно отт кога Камен и Димитър са в кофти отношения. Може Камен още тук да си е бил, когато Димитър и Боряна са станали гаджета. Другото е, че за браковете по сметка не трябва кой знае колко време. Достатъчно е богатия във връзката, в случая Димитър, просто да се влюби и поиска младата и красива Боряна. Бебето понякога е най-прекия път до "връзването" или "оправянето на живота" ( в сериала "връзването" ) на/с богат мъж. Аз лично не мога да си представя как Боряна се е влюбила Димитър.

# 59
  • not found
запис

Общи условия

Активация на акаунт