Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- Тема 9

• 38 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Не е на 18 Дани, на 17 е. И в предния епизод пак се спомена, че е непълнолетен.

# 721
С други думи -син е на Димитър???  newsm78
Димитър и Боряна са с кафяви очи-Дани е със сини-следователно и двамата са хетерозиготни по гените за кафяви очи.

Аа х Аа- АА, 2Аа,аа-ако Димитър е баща на Дани 25% е вероятността за сини очи-връзва се!  Peace   Flutter

Ама мутрата май и той е със сини.........  Crazy

# 722
Тоест може да е и на Димитър и на мутрата:) Аз затова попитах за годините на Дани:)
А аз друг въпрос имам, че съм гледала едва 3 епизода и то от втори сезон- Христо за първи път ли прави секс с Нели?

# 723
# 724
  • София
И понеже четох назад, че доста от вас се чудят кака така сега се сети за Нели-ами напълно очаквано отмъщение след като разбра за жена си и Николай, според мен беше предвидимо, а и Нели от много време се умилква около него, личи си че поне за сега тя му е безразлична, но просто беше най-удобната (на една ръка разстояние и не изискваща ни най-малко старание от негова страна).
Между другото тя много ме дразни, дано образа и претърпи някакво развитие, сега ми е направо непоносима.

# 725
Добре го докарва кравешкия поглед Simple Smile

# 726
В анонса за следващата серия, казва на Христо,че е бременна........  Shocked Колко време е минало, та разбра ,че е забременена........  #Crazy
А може и да си измисля-то така като я гледам ми прилича на много обсебваща.........  Sick

# 727
или е била бременна вече?

# 728
В анонса за следващата серия, казва на Христо,че е бременна........  Shocked Колко време е минало, та разбра ,че е забременена........  #Crazy
А може и да си измисля-то така като я гледам ми прилича на много обсебваща.........  Sick

Може това да не е точно в следващия епизод,а след още 2-3  Peace

# 729
 На мен пък ми стана гадно за Нели, Христо се възползва от нея, а тя взе, че хлътна.

# 730

Може това да не е точно в следващия епизод,а след още 2-3  Peace

Казват го в анонса за следващия епизод......  Peace Twisted Evil

# 731
Ама и тя само си търсеше някой по който да хлътне........  Mr. Green

# 732
# 733
На мен пък ми стана гадно за Нели, Христо се възползва от нея, а тя взе, че хлътна.

Тя си беше хлътнала отдавна. От какво ти стана гадно за Нели, от това че с първото опипване на шефа му разтвори крака ли? Така и се пада на Нели- малко достойнство на никоя жена не е излишна.

Между другото, как се бяха постарали гримьори и фризьори не знам но беше ужасно грозна. Като че ли напоследък забелязвам че май не е чак толкова...

# 734
  • густо майна Филибето
Сега остава Алекс и Дани да са родени в един и същи ден и да са разменени бебета. Та дано престанете вече с очите Whistling
Христо направи опит да погали нараненото си его. Мисля, че му беше все едно с кого.

Общи условия

Активация на акаунт