ЖЕНАТА ЛЪВ - 40 ЧАСТ

• 18 073
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Джулс, в такъв случай ще трябва аз или ти да караме, щото ако оставим на Вени ще посетим и Кам и Реа  Joy
А то стигнем ли до Реа, ще стигнем и до Пол.

Еха супер идея, да стискам ли палци?  Rolling Eyes Mr. Green да стане?  Flutter

Отивам да зяпам снимки.
Оправиха ми компа.
Тази седмица ще съм на тридневна  bowuu

# 316
...Тази седмица ще съм на тридневна  bowuu

Диета ли? newsm78 Каква?

Някой с Опера да ми помогне? Rolling Eyes

# 317
  • Пловдив
Аз го разбирам като 3дневна работна седмица  newsm78.

Аз съм с Опера, питай.

# 318
Кипре, обясни ми как да изтрия бисквитките. Стигам до Инструменти и това е. Другите стъпки не ги намирам Rolling Eyes. Май трябваше на ЛС, ама айде пиши ми там.

# 319
  • Пловдив
Не знам, никога не съм ги трила. Ти заради рекламите ли?
Иначе в правилата пише как се чисти кеш, ама то е друго.

Чакай, намерих нещо. Ще ти пратя ЛС.

# 320
Пол аз не съм с Опера.

3-дневна, защото си взех четвъртак и петък почивани заради на Мишо ваканцията  Grinning

Гледах снимки, ама доста неща за една седмица съм пропущила  newsm78

Дуди е много сладка ( сега разгледах на нормален комп, че пъривят път беше един тъмен и нищо почти не видях). На много интересно място сте празнували  Crazy Много интересен бар.

Вий, голям бонбон твойта мома. Искам да те питам за зъбките. Бели ли са и крайчетата или на мен така ми се струва?

Алексчо
и него видях. Тедко, пораснал е и почват да му се губая големите бузки  Crazy

Стеф
стаята ви е станала много удобна, хубава и свежа. Има място и за една кошарка  Flutter Гардеробите си ги измислила един път - много практични. Котьо се катери къде ли не  Laughing

Хаясче, браво на мъжа ти за кулинарните способности и на Джуджи дето аде вкусните пейкеикове. И ботушките ми харесаха, особено ония с катарамите да си ги носиш със здраве.

Айде почвам пак работаааааааааааааааааааааааа Crazy

# 321
Рейски, изобщо не ти се струва... Говорих с дентален доктор  Rolling Eyes (както им казват сега) и ни обясниха, че това е натрупване на флуор и н'ам си к'во... Ако имаш други идеи - стреляй

# 322
Норче, ти що така рядко пишеш напоследък? Rolling Eyes Периода ли ти е такъв, или щото нямаш време?
Какво ще правиш в почивните дни? Flutter

# 323
  • Пловдив
 Hug

Аз съм си вкъщи днес, пуснах си ден. Че снощи се прибрахме по нощите: бяхме на концерт в София. Много се накефих! От викане немам глас днес... Mr. Green
Сега съм почнала да чистя и ще правя някоя салатка за утре, че си имам Димитър вкъщи... Wink И ще дофтасат сума ти хора..Нъл на имен ден не се кани... Laughing
И стягаме багажа на мъжо. Тръгва в петък.

Стеф
, отивам да гледам снимки...

Джес, това с натрупване на флуор много деца го имат, така е като ни караха да даваме капки флуор като бяха бебета и после им даваха и флуорирано мляко в ДГ! Аз с първото се усетих още, давах малко и спрях, пък и в ДГ подписвах някви декларации, че не разрешавам да се дава, нъл съм в опозиция все... Mr. Green .а на второто не съм давала хич. Та моите нямат, но около мен много деца имат такъв проблем...Може като ги смени новите да са добре...

# 324
Вий и Мишо е така затова видях зъбките и. И аз незнам кво да правя, дано да се оправят някак си. Най ме е яд , че това са му новитите зъбки.

Пол ще съм с Мишо и ще творя за Хелоуин  Mr. Green и ще си правя квото искам  Crazy
Нямам време да пиша, даже сега пиша един пост сто часа..............

# 325
  • Пловдив
Вашите първокласници имат ли двудневна ваканция в четвъртък и петък?

# 326
Джулс, в такъв случай ще трябва аз или ти да караме, щото ако оставим на Вени ще посетим и Кам и Реа  Joy
А то стигнем ли до Реа, ще стигнем и до Пол.

Joy Joy Joy

И ще трябва да сме с моята каруца, че барем е на метан.
Тръгнем ли с някоя от другите коли, ще трябва да разчитаме на останалите мацки да ни спонсорират, че не мож удържим на напънЯ за гориво.
  hahaha Joy

# 327
Вашите първокласници имат ли двудневна ваканция в четвъртък и петък?

ДАаааааааа всички имат, затова и ще си взимам отпуска. Peace

# 328
Ейййй сериозни ли сте с тази ваканция  ooooh! От какъв пък зор?!

Бенджи, млечните й зъбки бяха бели като перлички, а това са й вече постоянните.
Рейски, не съм чула нещо да може да се направи...поне за сега  Confused А много деца са така...

# 329
  • Пловдив
Само за първи клас е, споко. И аз се чудих за къв е, ама като се замислих - това са 5 дни повече сън, бре!!!

Общи условия

Активация на акаунт