ЖЕНАТА ЛЪВ - 40 ЧАСТ

• 17 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Добър вечер.

Малко приседнах на компа...

Бенджи
много хубав съвет за кашлица, може би трябва да си имаме на 1-ва страница и лечебни рецепти. Помня миналта зима дето правих от дюли сроп ли беше, кво беше..............и давах на децата за кашлицата и знам ( поне така си вярвам ) , че им мина от това забърканото. Ама то тогава май не само аз  ама почти всички бъркахме дюли  Mr. Green

Камче, що да е на мода бре счупено рамо?  Rolling Eyes

Вени не съм рИвала за нито една моя кола, то на мен това ми е втората за около 3-4години, офффф забравих кога карах курса  Mr. Green  Joy
Какъв подарък купи на систър?
Честито за двата зъба  tooth

Пол всичко е наред. На следващият ден вече бях с кола. Оправиха ми я и нямам никакви проблеми с нея, но едно ще си имам на ум, че и такъв гаф може да се случи на мен.  Flutter

Качих снимки у албума  bowuu

# 646
Разгледах и коментирах bowuu.
Много красиви костюми обаче! Peace

Ко прайте?

# 647

Камче, що да е на мода бре счупено рамо?  Rolling Eyes

Mr. Green Ами щото свеки беше със счупено рамо, свекито на Брадатка и тя и сега и нашата педиатърка.  ooooh!

# 648
Моя мъж ми сготви  Mr. Green винен кебап с телешко месо. Аз мерих разни дрехи и нищо не ми става, идеше ми да рева, крещя и викам  ooooh! обаче, аз съм си виновна. Сега пък и херпес ми избива, явно нЕкой гаден вирус ме е налазил или е от нерви покрай многото работа.

# 649
Здравейте, котарачки!  bowuu Явих се и аз...

Вени, честити зъбенца на бебка!   baby_neutral Все така лесно да ги вади!

Ками, бързо оправяне!  Peace

Бяхме до Сандански и беше чудничко с някои забележки  Mr. Green Обиколихме 2 водопада: Овчаревски и Попина лъка, бяхме на Стобските пирамиди - невероятна красота - достойни за съперничество на Мелнишките - и там обиколихме, откъм Рожен по екопътеката отгоре. Няма такова вълшебство! Забравяш да слезеш и гледаш и се кефиш... Бяхме  и на Рупите - църквата и изворите, и из парка в Сандански се разходихме. Ще пусна и снимки.
Проблема беше, че още след първата нощ малкия се изрина жестоко, но като хванахме гората - се оправи, после на втората - от косата до краката - огромни петна, с червен ръб. Доки каза - типична уртикария, аз си нося Зиртек и дадох, но се усетих, че само след нощите се изрива и го сложих само на мое спално бельо, без да пипа нищо в хотела. До вечерта - беше кукуряк и се изчисти до сутринта, ама ако не се бях усетила - направо за болница бяхме тръгнали... Sad Та от спалното бельо се оказа, уж с Ариел го перяли, ама всъщност  Rolling Eyes

Хая, блазя ти! Вкусноооо!

# 650
Миленче, много хубаво сте се разходили Hug. Ще чакам снимките Peace.
Я да ви питам тези, които са на "ти" с кожните проблеми. Ако е нахапано, с какво борите? Thinking

# 651
Нещо ми се гупи нета.....

Ние вечерахме в 16:30ч  Shocked, мъжа ми през цялото време ме успокояваше, че всъщност е 17:30ч и е новмално да се вечеря по това време  Shocked Joy. Сега съм гладна  Crossing Arms утре ще трябва в залата да се потрудя повече  bowuu, че днес кво ли не ядох  Crazy

Тъкмо си мислих за Миленка къде ли са брисали този път....много хубава обиколка. Искам и аз  Simple Smile

Аз съм боядисана и си харесвам цвета. Утре на светло дано да съм на същото мнение  Simple Smile

Не ми се е налагало да мажа с нищо нахапано. Просто си остава да мине от само себе си, освен ако не е оса или пчела....

# 652
  • София
Реа, честита ти прическа. За подарък - кооперирахме се с нашите и й взехме един хубав парфюм - D и G The One, щото знам, че го харесва.
Пол, моите кожни проблеми, свързани с алергията, много трудно оправям  Confused. Понякога успявам с фенистил и Кларитин да се докарам до там, че да не стават огромни плюски, но друг път въпреки лекарствата, изобщо не се влияят...
Миленче, хубава разходка сте си направили! Добре, че си усетила за проблема с обрива!
Пол, а ти успя ли да си намериш термозащитен продукт за косата?
Ех, Хаяси, златен мъж имаш, точно като за златна жена  Wink.

# 653
# 654
Реа, честита ти прическа. За подарък - кооперирахме се с нашите и й взехме един хубав парфюм - D и G The One, щото знам, че го харесва.

Мммм, аз пък много харесвам Rose The One.  Flutter

Пол, Вики като беше малък постоянно имаше пъпки и беше нахапан или полазен. Мажех го с Фенистил, но общо взето с каквото и да мажеш все таЗ.

Миленка, тъкмо си мислех, къде изчезна.  Thinking

# 655
  • София
Синеоч, коя песен си тананикаш  Sunglasses? Ммм, в този ред на мисли - още веднъж благодаря за музиката, допадна ми много   bouquet!
Ками, и аз я харесвам Розата! Обаче сестра ми е луднала по другия. Въпреки, че първия път, когато го пробвала, си помислила, че е голяма смрад и няма да го хареса  Mr. Green.

# 656
Реа, а снимка? Гледах снимките в албумчето и сте много хубави.

Миленка
, наистина страхотна разходка. А как е пътя след Благоевград? Много ми се ходи до Сандански, както и мъжа ми май е с астма, май догодина на пролет ще се наложи  ходене до там. И за него добре и за детето.

Ех, Хаяси, златен мъж имаш, точно като за златна жена  Wink.

Нали? Не знам дали аз съм златна, но той ми е златен. Аз за това го обичам толкова много. Мммм, а как миришееееееее, отивам да ям.

Hug Hug Hug

# 657
Синеоч, коя песен си тананикаш  Sunglasses? Ммм, в този ред на мисли - още веднъж благодаря за музиката, допадна ми много   bouquet!
Ками, и аз я харесвам Розата! Обаче сестра ми е луднала по другия. Въпреки, че първия път, когато го пробвала, си помислила, че е голяма смрад и няма да го хареса  Mr. Green.

Вениии, има и още, и още, и още ... аз съм лудаааааа Crazy Crazy Crazy

# 658
Оффф тази вечер много тъпи филми  Crossing Arms

Хаясче ми аз не съм променила коренно цвета, просто е в същата гама, тъй , че няма изненади.

Калина е гладна и тя, отивам да и слагам пак да вечеря  Mr. Green

# 659
Вени, к'во да ти кажа Whistling. Уж една приятелка обеща да ми потърси в Русе, обаче нъцки. Надявам се към края на тази седмица да мръдна лично до там и да се снабдя с каквото ми трябва Crossing Arms. Ако пък у голямото село няма, знам, че си насреща Hug.
Питах за обриви, щото пак взех да си мисля, че това на дреб беше нахапано Rolling Eyes.......
Норче, ако ми потрябва някой ден костюм за празник, ще те разхождам до вашите втори употреби Crazy. Я глей к'ви интересни стоки продават Thinking.
Джуджи, много хубаво , че се цените един друг с твойто Hug

Общи условия

Активация на акаунт