Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 38

• 47 210
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,  някой знае ли буса на Give Transport  дали е тръгнал вчера? Hug

# 121
И аз тук да ви следя , чакам една поръчка от Теско  Hug Hug
Танче   bouquet  bouquet

# 122
  • Софето
Днес говорих с тях, щото цяла седмица ще стане и все отлагат  Close.  Не било бус а ТИР  Wink, а за тръгването ми казаха "днес трябва да тръгне". Та да видим кога  Tired

# 123
Някой има ли вече от апреските на АСДА Джордж, за да измери стелката? Колебая се за кой номер сме според тяхната номерация...

# 124
  • Варна
'denidani'
моля те изчисти си кутията - от 3 дни се опитвам да ти пратя ЛС.

Извинете  Embarassed

# 125
Днес говорих с тях, щото цяла седмица ще стане и все отлагат  Close.  Не било бус а ТИР  Wink, а за тръгването ми казаха "днес трябва да тръгне". Та да видим кога  Tired

Много ти благодаря за информацията.  bouquet Hug

# 126
това якенце става  ли за студена зима или да търся друго ?  http://www.clothingattesco.com/Boys-New-In/Cherokee-Padded-jacket/invt/kd021604

Ние го имаме, размер 6-7г, много е хубаво и дебело.Според мен ще топли доста.Отвътре до кръста е с полар, както и качулката. По дълго е и идва под дупето.
Дано съм ти била полезна  Peace

# 127
Искам да ви попитам дали някой е пазарувал от този сайт и дали минават бг карти там: http://www.bhs.co.uk/
Хайде някой да отговори - има сравнително добра оферта в момента!

# 128
  • Русе, София
Момичета, кои бяха сайтовете, където се комбинирахте за общи поръчки?
Благодаря.

# 129
Запис да ви следя, направо съм разибена, днес не мога да смогна да ви чета назад  Crazy  Като нахаресвам куп неща ще пиша за съвети  Hug Страхотна тема!!!

# 130
  • Wolwedans
Вместо запис да попитам пак за Епреса. На 09.10 на изпратих заявление за поръчка от Некст, 4 дни по-късно/на 13.10/ получих мейл, че поръчката е пусната и при пристигането и на английския адрес, ще получа имейл за сумата, която дължа. Поръчката е доста голяма. До сега ни вест ни кост. Аз ли съм нетърпелива или... newsm78

# 131
  • France-Bulgaria

Памучен е,талията 22см разтяга се до 32см
Вътрешен шев- 28см Simple Smile Peace

# 132
Някой има ли вече от апреските на АСДА Джордж, за да измери стелката? Колебая се за кой номер сме според тяхната номерация...

Имаме, с10 и 2-ка, ако някой от тези номера ти трябва.

# 133

Имаме, с10 и 2-ка, ако някой от тези номера ти трябва.

За съжаление се колебая за 6 или 7. Около 15-16 см е крачето. Поне качествени ли са, ще стават ли за зимата? От вътре с какво са?

# 134
  bouquet извинявам се за записването, но да следя темата
Танче, отново благодарим

Общи условия

Активация на акаунт