Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 38

• 46 993
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Днес получих една малка поръчка от Теско , направена с моята карта на 13.10 . Картата ми е дебитна Виза на ПИБ , а мейла ми е в gmail . Билинг и шипинг адреса ми бяха на Габко  Peace
Ето снимки , всичко ми харесва : http://mamaavi.snimka.bg/other/uk.346935.21177976

# 346
Момичета, някой пускал ли е поръчка от Теско, на адрес на Бритс. Да ви кажа, вече си мисля, че може би това е причината да ми отказват поръчките. Разбрах за адресите, за мейла и други пазарят с Виза електрон на ДСК...

# 347
Да похваля за пореден път Алмуз! Бързи и изключително коректни! На 11.10 направих поръчка, на 24.10 ми беше тук. Благодарности и на Яна, много мила и отзивчива. Поръчах една чанта от Амазон, беше 25 лири, а на другия ден и вдигнаха цената на 85 лири, ако не беше толкова бърза...........нямаше сега да се кипря с нова чанта  Crazy  . Получих и няколко шапки от Некст за децата, страхотни са! Доволна съм от всичко

# 348
  • София
Да похваля за пореден път Алмуз! Бързи и изключително коректни! На 11.10 направих поръчка, на 24.10 ми беше тук. Благодарности и на Яна, много мила и отзивчива. Поръчах една чанта от Амазон, беше 25 лири, а на другия ден и вдигнаха цената на 85 лири, ако не беше толкова бърза...........нямаше сега да се кипря с нова чанта  Crazy  . Получих и няколко шапки от Некст за децата, страхотни са! Доволна съм от всичко

Може ли да ми кажеш как става поръчката от Амазон?

# 349
  • Пловдив

На Мис Сиксти нали,почти всички техни чанти ги бяха намалили на 25 за 1 ден.

# 350
да споделя, че от другия месец Еконт променят процента за регистрираните в мамабг-отстъпката ще е само 20%  Tired

# 351
Моля за помощ!
Трябва да изпратя пратка 2.500 кг до Великобритания. ОТ БГ пощи ще ми излезе около 60 лв, защото вече се води колет.
Дайте идеи как да я пратя.
Питах Емпреса, Габко, Алезар - не предлагат такава услуга.
Евентуално ГИВ ще имат до две седмици камион към Великобритания, но търся и друг начин, по възможност по-рано да стане.

# 352
Дайте идеи как да я пратя.
1. Познат, който пътува.
2. Интерлогистика, Еконт, но май цената няма да е по-различна.
От БГ пощи ми вдигнаха нервите миналия месец. Искат сума ти пари, а дори не сме можели да застраховаме пратката. Те не носели отговорност.

# 353
Точно това е проблемът - ако се загуби пратката с БГ пощи, пия една голяма, студена вода.

# 354
  • Балчи-Варна
Точно това е проблемът - ако се загуби пратката с БГ пощи, пия една голяма, студена вода.
с Еконт цената е пак около 60-63 лв и гаранция има за пратката ти

# 355
Алекс, няма ли вариант да я разделиш пратката на две и да пратиш два пакета? Пиши на получателя да чака два пакета и готово.   Rolling Eyes

# 356
Уф, не знам. Полудях просто с тази пратка.
Идеята е да е възможно по-евтино, защото парите за пращането никой няма да ми ги върне.

# 357
Момичета,получих тези ботуши:
http://www.pricelessshoes.co.uk/en/fabulous-mid-high-flat-boot-58943
в черно,7 по UK,отговарят на 40 номер,за мен се оказаха големи.Сега са 20 лири,аз ги взех на 17,излязоха ми 44 лв.
Ако някой ги иска,на ЛС.

# 358
Здравейте!
Някой успял ли е да плати с наша карта в debenhams?В момента има код за безплатна доставка на детски дрешки и бих искала да се възползвам.  bouquet

# 359
Диди,получих комплекта от Tesco(шапка,шал,ръкавици).
На пръв поглед не съм очарована от качеството на материята.
Не знам как ще изглежда след пране,но може би очаквах нещо повече(но какво ли,като цената му е показателно ниска).
Ето тук реални снимки,като на тях изглежда дори по-добре Crazy http://sansil.snimka.bg/other/pokupki-uk.382765.21183795 .
Размера е 4-8г.
Шапката не е достатъчно дълбока.
Полара,с който е подлатена е рехав и тънък.
Ръкавиците и шала-стават.
Мислех си да ги продам,но пък Сани се хвана за тях и не ги дава Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт