Отговори
# 150
  • София; Дружбето
Обещали сте ми пиша в Милениума. Мислете кога ще си го спазите Mr. Green

# 151
Ей, мацки, Стилияна е омъжена за Димитър, а той вторник празнува, пък аз си я искам и нея!  Crossing Arms К'во правим?...  newsm78
Ми значи всички дружно на именния ден на Митьо  Mr. Green
Аз пасувам мацки, че буквално ще броя стотинките до петък  Sad Тояоктомври много разоряващ се оказа  ooooh!
Да споделя, ако на някой му се е случвало да даде ъкъл. От коло два месеца изпитвам някакъв отвратителе задух. Напоследък все по-често - сякаш не мога да поемо дъх с пълни гърд и след това започва една суха кашлица ... Почвамда си мисля пак какви ли не простотии...

# 152
ДаВинчи, дано да и минава бързо на Еличка.И Боил беше дъъълго време постоянно болен, но ще отмине, ще видиш. Hug

За срещата, мама има във вторник РД и няма да мога, но ако я преместите друг ден ще е чудесно. Flutter

Гледам, че коментирате приспиването - Мила я гушках, щото беше яко дране.Оставяла съм я да видя колко ще изкара, но тя не млъкваше и си я приспивах.Но методите на привързаното родителство не ми допадат особено.

Манана, отиди на лекар и може и снимка да си направиш ,но си обърни внимание. Peace

# 153
  • София/Варна
За мен няма значение деня, а мястото, че до петък съм сама с дребните.

Ман, погледни си щитовидната. Не е задължително да е нещо страшно, дори леко възпаление на жлезата води до дискомфорт.

# 154
Добро утро, дами Simple Smile
Аз за вторник също няма да присъствам...........щото имам национален празник. И Димитър и баща ми са именници, пък баща ми на 22-ри навърши и 60 години, та във вторник ще са всенародните веселия.

# 155
  • София
Хелоу мацки,
Аз реших да използвам един друг оздравителен метод,метнах Рая на колата и отпрашихме към планината Mr. Green. Кабинковият лифт в Банско не работеше, но отидохме на Добринище. Там лифта е седалков,но това не ни спря, опаковах я повече и се качихме до върха. Добре че ни асистираха при прекачванията на лифта, че това слизане в движение с дете на ръце не го бях преценила добре,аз каквато съм 40кг. а Рая 14 ooooh!,но беше страхотно релаксиращо и терапевтиращо. Ех друго нещо си е чистия въздух,никога не бях виждала Рая да яде толкова много,направо като за трима Shocked,и забелязах че докато бяхме там не кашляхме.
Аз за спането съм на друго мнение,спим си заедно с Рая и се гушкаме колкото поискаме,радвам се на тези моменти, че като порасне ooooh!. Като се замисля кога последно съм прегръщала или целувала майка си и не мога да се сетя,направо се чувствам ужасно Tired.
ДаВинчи от какво е тази кашлица от стичащи се секрети или суха?
Какво решавате за срещата последно?

# 156
Много искам да ви видя, но на срещата ми е невъзможно да дойда. Ако се организираме събота или неделя ще мога. Ние вече открихме сезона на кукления театър, ще се ориентираме и към балет в операта, ако има желаещи можем да се организираме.

Да споделя за спането - до 3 год. се приспивахме, т. е. чета приказка и лягам до нея/много често аз заспивах първа/. А след това вече обясних, че мама си има работа и ще си легна след като я свърша. Първата вечер беше драма, доста поплака, а аз през 2 мин. ходех да я успокоявам, но пак я оставях и накрая заспа. На следващата вечер вече ми пожела лека нощ и ми каза да ходя да си върша работата. Не очаквах да стане толкова лесно, но съм много доволна. Измиваме се, облича се, прочитам приказка и казвам лека нощ.

# 157
  • София
Предлагам да сменим вторника с петък.  Rolling Eyes Тъкмо няма да има оправдания.  Sunglasses

# 158
Здравейте прекрасни  Hug
Аз липсвах, защото уикенда бях на семинар с името - Наистина жена  Heart Eyes Запознах се с най-изключителната и мила жена, която смело ме преведе през всичките ми страхове и върна една усмихната и спокойна мама на децата ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Горещо ви препоръчвам да отделите два дена за себе си - всяка от нас има нужда от това. Ако искате имфо давам на ЛС. Следващия семинар е февруари, а аз обмислям да се върна там като асистент  Heart Eyes

# 159
Ми значи всички дружно на именния ден на Митьо  Mr. Green

Митьо сега има една мила и добра жена и иска да отдели цялата си любов и внимание на нея  Mr. Green Къш, къш  Laughing

# 160
Но методите на привързаното родителство не ми допадат особено.
   Защо?  Thinking

# 161
  • София

Митьо сега има една мила и добра жена и иска да отдели цялата си любов и внимание на нея  Mr. Green Къш, къш  Laughing

Аааааа искам и аз да съм мила и добра Mr. Green,ей така заради себе си,Стуцка я сподели повече.....

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 11:49 от barbi

# 162
  • София

Митьо сега има една мила и добра жена и иска да отдели цялата си любов и внимание на нея  Mr. Green Къш, къш  Laughing

Аааааа искам и аз да съм мила и добра Mr. Green,ей така заради себе,Стуцка я сподели повече.....

Има вече такива семинари и в БГ- приложна психология, работа в група. Семинарът на Стуци е такъв, има подобни и към фондация Същност, както и при Ошовците.  Wink

Скоро и аз ходих с Ошо на Паничище за 4 дни. Казваше се "Пътя на любовта"

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 10:50 от ivonska

# 163
Манана, освен медицински предположения, би могло да е и стрес? Пиши как си, ако си пуснеш изследвания.

Ивонска, тези дни мисля пак да отида при хомеопатката, защото конституционалното лекарство спря да й действа. При миналото заболяване й дадох и все едно вода...никакъв ефект.
Тази нощ беше при нашите, който ще я гледат до обяд, после се прибирам. Бухала е еднократно в рамките на 15-20 мин., но без да се буди, после си е спала спокойно.

# 164
  • София
 Rolling Eyes

"Наистина жена" с Ошовците ли е? Гледах в сайта, не видях.

Манана скоро прави преглед на щитовидната с изследване на хормони - всичко и е наред там.

Снощи Дани ме застреля с "Мамо, ти имаш чудесни цици!" и аз  Rolling Eyes Shocked Crazy.  И викам - "Така ли?" и той: "Даа, чудесни са ти!".  Joy

Общи условия

Активация на акаунт